Concluzia 'Satan este analfabet, nu stie sa citeasca
Eu cred ca tipi astea doi au pus un pariu, mno si stii cum e D-zeu mai glumet de fire ...doar face misto de satanel
Pai exact asa cum mai spera uni ca nu exista Dumnezeu asa spera si satana ca o sa infunte soarta...
Satan se răzbună pe Dumnezeu pentru izgonirea din răi şi de şi şti e că nu are scăpare vrea să îl facă pe Dumnezeu să sufere astfel distruge oameni care îi sunt atât de dragi lui Dumnezeu
Satan se răzbună pe Dumnezeu pentru izgonirea din el ştie că nu mai are scăpare dar vrea să îl facă pe Dumnezeu să sufere astfel distruge oameni care îi sunt atât de dragi lui Dumnezeu
Asa e, felicitari, sa il intrebam sa vedem daca asa e https://www.tpu.ro/utilizator/ysmd
Ar putea sa faca ravagie daca vrea, ca cica tipu asta Satanel are puterii speciale (si noi nu )si chici de la cine le? are?
In fapt potrivit bibliei satana nu face absolut nimic fara aprobarea directa a lui Dumnezeu
Din Vechiul Testament nu reiese de nicaieri ca Satana ar lupta impotriva lui Dumnezeu. Astea sunt aberatiile lui Pavel, pana si conform lui Isus, Satana e doar stapanul acestei lumi dar nu insinueaza nicaieri ca ar fi ceva rau sau ca va fi infruntat in lupta.
Asa e, dar nu uita ca pavel recunoaste ca iisus nu este mesia asteptat de evrei, plus nu exista nici un mantuitor decat eu
Doua lucruri te rog si eu
1 :Spune-i lui ala ca nu vorbesc cu el, nici daca vine Sf duh si ma roaga frumos
2:Stiam si eu ca satanel are patron si e angajat necalificat *asta este, ce sa ii faci daca nu-i placut scoala*
Satana vrea să-l facă pe Dumnezeu rău cum e el să devină el dumnezeul Dumnezeului adevărat.
Starea morală e definitivă nu predestinată adică el e rău dar poate înainta în răutate iar la Judecata de Apoi va fi pus la fundul Iadului pentru răutatea lui.
Dumnnezeu l-a creat pe Lucifer cu liber arbitru el putea sa aleaga calea pe care a ales-o sau cu totul alta cale, el a ales calea asta tocmai pentru ca a avut liber arbitru, iar aceasta cale pe care el a ales-o l-a dus aici, daca el alegea alta cale rezultatul ar fi fost cu totul altul.
Satana a ales să nu asculte de Dumnezeu, deci din libertate a căzut, nu a fost predestinat. Lupta împotriva lui Dumnezeu pentru că Îl urăște. La fel și pe oameni. El vrea ca toți să ajungă acolo unde este chinul veșnic. Iadul nu este pentru oameni, este pentru demoni, dar oamenii care îl aleg pe satana prin faptele lor, sfârșesc în chinul etern, pentru că nu aleg Izvorul vieții și al fericirii, ci pe stăpânitorul întunericului.
Ingerii aveau liber arbitru de aia niste ingeri au mers cu lucifer si altii au ramas cu Dumnezeu. Doar ca de atunci Dumnezeu le-au luat liberul aribtru ingerilor care au ramas cu el.
RAY întreabă: