Esti glumeț sau doar ai 10 ani?
Cum sa creada ateii in satana cand ateii nu cred nici in dzeu/biblie/religie?
Nu, nu "s-a" unit.
Satanismul este o religie,care are propia biblia,porunci,dogma,credinta,reguli,ritualuri,este un sistem teist,ca uni din ei spun ca nu cred in satana e treaba lor,tu tot obsedat ai ramas de atei si satanism, in continuare faci pacate fara numar, judecata aproapelui, jigniri, insulte dar te crezi sfant
Pai vezi ca stii cine esti sa ma judeci, du-te in coliba ta si roaga-te =iisus, omule exista filozofi care pot si asociate cu un fel de ateism, cum sunt budisti care nu cred in zeii uni din ei sau hindusi, zi-mi si mie ce satanist ti a facut vreun rau vreodata? ma 99% din voi sunteti crestini, vrei sa spui ca 1% sunt rai restul sunt sfinti
Du-te la ei pe site si vezi,ce ma intrebi pe mine,eu nu apartin nici unei comunitati, ti am explicat ca unele religi pot avea anumite asocieri cu ateismul cum e budismul, satanismul modern, hinduismul, crestinismul modern, iudaismul modern tot felul de ideologi care sunt lipsite de anumite aspecte teiste
Nu știu de unde ai obținut informația cum ca satanismul modern și ateismul sunt unite, dar din ceea ce știu eu este că satanismul modern nu are nici o treabă cu ateismul.
Ateii nu cred în nimic în ce nu se poate dovedi fizic că există.
RAY întreabă: