| SilentRain a întrebat:

De ce se tem creștinii de moarte? Toată viața și-o dedica lui Dumnezeu și când aud de moarte plâng ca nu vor sa moara.
Pai nu asta își doresc creștinii, sa se întâlneasca cu tatăl lor?

46 răspunsuri:
| Celcestietot a răspuns (pentru SilentRain):

Stii, este misto ca noi ne completam, tu nu vorbesti in privat, iar eu nu o fac in public laughing. Par eu genul ala de om cu care sa nu vorbesti in privat? Incearca-ma acolo daca chiar doresti happy.

| SilentRain explică (pentru Celcestietot):

Auzi la el rolling on the floor) cică "încearcă-ma" mor laughing
Din spatele display-ului poți sa pari orice gen', toate la timpul lor
Ciao '

| DuckDodgers0 a răspuns:

Crestinii (practicanti) nu se tem de moarte, sfintii asteptau sa moara pentru Hristos

| Celcestietot a răspuns (pentru SilentRain):

Da, sunt genul neutru in spatele ecranului. Ma bucur ca te-am facut sa razi si ca am fost foarte amuzant, hahahahahaaa rolling on the floor. Aceasta conversatie m-a cam facut sa trag cablurile din priza, asa ca si eu te las, ciaules!

| Irinel15123532 a răspuns:

Ba da, dar ca orice om, ne temem, dar aceasta teama nu trebuie sa fie una de durata pentru ca Dumnezeu ne are in mana Lui, dar adevaratii crestini isi stapanesc aceasta teama. Domnul Iisus a spus ''Duhul este plin de ravna, dar carnea este neputincioasa, rugativa ca sa nu cadeti in ispita'' Ne luam privirea de la imaginea de ansamblu si ne speriem, dar daca privim la Domnul Iisus, teama dispare, moartea nu este decat o trecere, pentru cei ce il au pe Hristos, la viata, si pentru cei ce nu-L au pe Hristos, la judecata Lui Dumnezeu si la despartirea vesnica de El.

Răspuns utilizator avertizat
| mentholinks a răspuns:

Le e frica de judecata fiindca stiu ca sunt rai si vor arde in iad sau vor fi nimiciti.

| SilentRain explică (pentru mentholinks):

Iar ți-ai schimbat numele

| mentholinks a răspuns (pentru SilentRain):

Da pai nu-mi plac astea care le pun. Nu prea am imaginatie. Poti sa-mi sugerezi un nick?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru anonim_4396):

E firesc sa te temi de ceva ce s-a intamplat deja? Are sens.

| SilentRain explică (pentru mentholinks):

Nu prea ma lovește inspirația astăzi, scuze

| aditimus a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Atunci incearca sa lasi ceva in urma si oamenii sa isi aduca aminte de tine prin ce ai realizat.
Nu trece prin viata ca prin apa.

| Mirel4412 a răspuns:

Oamenii care stiu ca sunt curati sufleteste se bucura ca stiu ca nu vor suferii mi departe

| Digikey a răspuns (pentru Mirel4412):

"stiu ca nu vor suferii mi departe"
Ai pus un i in plus si ai mancat un a.
Sigur ai fost la toate lectiile in clasa a 1-a?

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Creieru cunoaste in subconstient, desi omu nu accepta pe constient. Moartea reseteaza viata.
E cam mult de gandit pentru crestinii care nu vor sa intelegea cum functioneaza, acel idol este un exemplu de urmat in viata, la care ar trebui sa ajungi dupa moarte, adica sa te nasti in familia lui, e un ciclu care nu vor sa-l accepte.