Stii, este misto ca noi ne completam, tu nu vorbesti in privat, iar eu nu o fac in public . Par eu genul ala de om cu care sa nu vorbesti in privat? Incearca-ma acolo daca chiar doresti
.
Auzi la el ) cică "încearcă-ma" mor
Din spatele display-ului poți sa pari orice gen', toate la timpul lor
Ciao '
Crestinii (practicanti) nu se tem de moarte, sfintii asteptau sa moara pentru Hristos
Da, sunt genul neutru in spatele ecranului. Ma bucur ca te-am facut sa razi si ca am fost foarte amuzant, hahahahahaaa . Aceasta conversatie m-a cam facut sa trag cablurile din priza, asa ca si eu te las, ciaules!
Ba da, dar ca orice om, ne temem, dar aceasta teama nu trebuie sa fie una de durata pentru ca Dumnezeu ne are in mana Lui, dar adevaratii crestini isi stapanesc aceasta teama. Domnul Iisus a spus ''Duhul este plin de ravna, dar carnea este neputincioasa, rugativa ca sa nu cadeti in ispita'' Ne luam privirea de la imaginea de ansamblu si ne speriem, dar daca privim la Domnul Iisus, teama dispare, moartea nu este decat o trecere, pentru cei ce il au pe Hristos, la viata, si pentru cei ce nu-L au pe Hristos, la judecata Lui Dumnezeu si la despartirea vesnica de El.
Le e frica de judecata fiindca stiu ca sunt rai si vor arde in iad sau vor fi nimiciti.
Da pai nu-mi plac astea care le pun. Nu prea am imaginatie. Poti sa-mi sugerezi un nick?
E firesc sa te temi de ceva ce s-a intamplat deja? Are sens.
Atunci incearca sa lasi ceva in urma si oamenii sa isi aduca aminte de tine prin ce ai realizat.
Nu trece prin viata ca prin apa.
Oamenii care stiu ca sunt curati sufleteste se bucura ca stiu ca nu vor suferii mi departe
Creieru cunoaste in subconstient, desi omu nu accepta pe constient. Moartea reseteaza viata.
E cam mult de gandit pentru crestinii care nu vor sa intelegea cum functioneaza, acel idol este un exemplu de urmat in viata, la care ar trebui sa ajungi dupa moarte, adica sa te nasti in familia lui, e un ciclu care nu vor sa-l accepte.