Crestinismul are ca SINGURA menire, sa tina lumea in viata! In Viata continua!
Daca unii vor sa murim, ca specie, probabil ai dreptate!
Daca privim in ansamblu!, wach:https://youtu.be/iTMJVvld9ok
Crezi ca astia sunt prosti?
Dar crezi in Dumnezeu? Ce crezi ca e pacat si nu? Crezi ca vei ajunge in rai sau iad?
Pai am inteles ca in functie de pacat chinul e mai mic sau mai mare... totusi decat un chin mai mic sau mai mare de ce nu este o perioada determinata in functie de pacat?
Oamenii au inventat religia si tot ei au scris biblia pentru a manipula oamenii iar cu frica e foarte usor sa manipulezi, nimeni nu merge nici unde o data mort numai sti nimic
Tîlharul care era alături de Iisus pe cruce, a făcut toată viața păcate,tâlhării, ucideri, nu știm exact că doar el a spus că-și merită soarta și totuși când l-a rugat pe Mântuitorul în ultima clipă, nici să se boteze n-a mai apucat, acesta i-a promis că va fi cu El în rai.Cred că caracterul dragostea lui Du, mezeu Tatăl și a Mântuitorului se văd foarte bine acolo.
Pe de altă parte, cred că așa cum spune Biblia, Dumnezeu e perfect, sfânt și nimic impur nu poate rezista în prezența Lui.De aceea l-a trimis și Mântuitorul a ales să vină să moară pentru toate păcatele noastre, ca primind iertarea Lui să devenim curați și să putem avea acees în prezența lui manifestă, adică în rai.