| SiIviu1990 a întrebat:

De ce sunt atat de prost incat nu cred in Dumnezeu?
M-am gandit mai bine si acum vad ca ateismul este o porcarie, am trecut la crestinism. Credeti ca e mai bine asa?

21 răspunsuri:
| M25M a răspuns:

Este alegerea ta sa crezi sau sa nu crezi, sa aderi la o forma de religie sau nu, in ceea ce priveste convingerile noastre macar aici sa avem aceasta libertate.
P.S. Puteai la fel de bine sa formulezi intrebarea in asa fel incat sa nu jignesti atei, sau ai vrut sa fii cumva ironic?

| SiIviu1990 explică (pentru M25M):

Pai la inceput am fost ateu, uite aici : http://www.tpu.ro/......legere-eu/

| Mădă0611 a răspuns:

De ce esti atat de prost incat nu crezi in Zeus, Jupiter, Ammon, Acan [laughing], Cum Hau, Ahura Mazda, Vata si toti ceilalti zei?
E bine cum iti e bine, e rau ca odata prinsi, oamenii nu mai au putere sa se elibereze.

| Dorugar a răspuns:

Eu cred ca da, mai ales daca ai facut multe pacate!
Macar inainte de a te pocaii ti-ai facut zdravan de cap? Cate oi ai violat sau ai dus la produs?

| Mădă0611 a răspuns (pentru SiIviu1990):

Nu e acelasi cont. Nu cumva esti nenea "ziua si contul"? laughing Daca da, vezi ca ai uitat sa imi dai ignore cand l-ai facut pe asta, inainte sa zic ceva, normal.

| NutellaFinetti a răspuns:

Nu pot sa iti spun decat:felicitaariiii!
Da, e mai bine asa daca tii la sufletul tau happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Brusca schimba cat ai meditat ca sa devii crestin? Eu eram crestin si s-a dat o lupta teribila in mine cand am ales sa devin satanist. Noapte numai dormeam bine si ziua era agitat. Asta pana eram sigur ce trebuie sa fac si am zis: Lucifer e vrednic de risc merg si in Iad pe El. Si asa a si fost. M-am rededicat lui Lucifer ironic intr-o tabara crestina. Ave Satan.

| Archdaemon a răspuns:

Imi vine sa vomit... daca iar crezi in Dumnezeu inseamna ca nu ai fost niciodata ateu...Cred ca cel mai bine este sa nu te mai chinui pe siteul asta, du-te si plange-te la popa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vezi,in biblie care; inceputul intalepciunii? si ce a cerut solomon lui Dumnezeu cand a ajuns rege, primind mult mai mult? chiar daca nu crezi in Dumnezeu, sant cateva versete pline de intelepciune care vor spori invatatura si cultura ta.nu ai ce pierde.

| FuckTWorld a răspuns:

Ba numai fiti nebuni nu sunt eu imi foloseste nu stiu ce crestin contullaughing)) si pune intrebarii in locul meu sa nu credeti ca eu scot dejectiile astea de intrebari care nu cred in nici un Dumnezeu

| FuckTWorld a răspuns:

Sa ma cac pe toata biblia si pe ala care scrie intrebarii de pe contul meu mi-ar fi rusine sa apelez la asa ceva da sa ma cac pe toti inpatii pentru asta vom fii mai duri de acum inainte

| FuckTWorld a răspuns (pentru M25M):

Nu is eu eu is ateu convins mi-a clonat cineva contul.Is in toate capacitatile mintali si nu comunic cu prietenii imaginari.Se da cienva drept mine

Răspuns utilizator avertizat
| WoIfSoulBreaker a răspuns (pentru the2k):

Troll prost.

| FuckTWorld a răspuns:

Nu is eu cineva se da drept minehappy

| Mădă0611 a răspuns (pentru the2k):

Nu m-am uitat la raspunsuri decat dupa ce am raspuns laughing El e. Asa ceva!? Cred ca in weekend psihiatrul lui are liber si, colac peste pupaza, i s-au terminat si pastilele.

| Mădă0611 a răspuns (pentru the2k):

Ce ma distreaza. Mi-a amintit de copilul (sigur era un mucos) care a zis ca in rai o sa aiba femei si bautura. Cred ca el e si de cand a aflat aia se bate cu ateii, de teama sa nu piarda "raiul" rolling on the floor Ce fac unii pentru bautura si femei rolling on the floor))))

| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Il iubesti pe Isus?