Este alegerea ta sa crezi sau sa nu crezi, sa aderi la o forma de religie sau nu, in ceea ce priveste convingerile noastre macar aici sa avem aceasta libertate.
P.S. Puteai la fel de bine sa formulezi intrebarea in asa fel incat sa nu jignesti atei, sau ai vrut sa fii cumva ironic?
Pai la inceput am fost ateu, uite aici : http://www.tpu.ro/......legere-eu/
De ce esti atat de prost incat nu crezi in Zeus, Jupiter, Ammon, Acan [], Cum Hau, Ahura Mazda, Vata si toti ceilalti zei?
E bine cum iti e bine, e rau ca odata prinsi, oamenii nu mai au putere sa se elibereze.
Eu cred ca da, mai ales daca ai facut multe pacate!
Macar inainte de a te pocaii ti-ai facut zdravan de cap? Cate oi ai violat sau ai dus la produs?
Nu e acelasi cont. Nu cumva esti nenea "ziua si contul"? Daca da, vezi ca ai uitat sa imi dai ignore cand l-ai facut pe asta, inainte sa zic ceva, normal.
Nu pot sa iti spun decat:felicitaariiii!
Da, e mai bine asa daca tii la sufletul tau
Brusca schimba cat ai meditat ca sa devii crestin? Eu eram crestin si s-a dat o lupta teribila in mine cand am ales sa devin satanist. Noapte numai dormeam bine si ziua era agitat. Asta pana eram sigur ce trebuie sa fac si am zis: Lucifer e vrednic de risc merg si in Iad pe El. Si asa a si fost. M-am rededicat lui Lucifer ironic intr-o tabara crestina. Ave Satan.
Imi vine sa vomit... daca iar crezi in Dumnezeu inseamna ca nu ai fost niciodata ateu...Cred ca cel mai bine este sa nu te mai chinui pe siteul asta, du-te si plange-te la popa.
Ba numai fiti nebuni nu sunt eu imi foloseste nu stiu ce crestin contul)) si pune intrebarii in locul meu sa nu credeti ca eu scot dejectiile astea de intrebari care nu cred in nici un Dumnezeu
Sa ma cac pe toata biblia si pe ala care scrie intrebarii de pe contul meu mi-ar fi rusine sa apelez la asa ceva da sa ma cac pe toti inpatii pentru asta vom fii mai duri de acum inainte
Nu is eu eu is ateu convins mi-a clonat cineva contul.Is in toate capacitatile mintali si nu comunic cu prietenii imaginari.Se da cienva drept mine