Simplu, nu sunt!
Totuși de curiozitate, cum crezi tu că ar putea să fie niște moaște periculoase?
Sant puternice, fiindca sant rugaciuni de dezlegare si alinare ale suferintelor omenesti si ale patimilor.dezlegarea in anumite cazuri poate veni prin adormirea celui bolnav ori suferind adica moartea lui.Cuvantul Domnului este o sabie cu doua taisuri ce merge pana la despartirea sufletului de trup.in locul eutanasierii sincer as alege moliftele sfantului vasile cel mare, care se slujeste de catre trei preoti cu mare indrazneala inaintea lui Dumnezeu.adica preoti credinciosi, si imbunatatiti spiritual.
Sunt puternice doar pentru cei slabi, si sunt la fel de periculoase ca o olita de noapte, iti dai seama cad de periculos este sa-ti deie altul in cap cu o olita plina cu "bere si carnati"?
Aste este echivalentul ascultarii acestor molifte, dupa ce le auzi te simti ca si cum ai fi fost uns de micii si berea din acea oala de noapte.
= )) Aha, iar undeva prin Siberia a nins cu elefanţi. : ))
Erau zebre, nu mai altera realitatea pe aici, că se duc ăștia să te blesteme la moaște și sunt puternice și periculoase, eu aș avea grijă!
Asta, am citit în altă întrebare tot de pe aici, merge doar dacă auzi voci, îmi pare rău
Auzi, de acum incolo toti vom fi sfinti, pentru ca toate chimicalele pe care le mancam o sa ne conserve organismul dupa moarte Deci apoi sa vezi tu cati sfinti si cate moaste vor fi
A, deci tot tu eşti?
http://www.tpu.ro/......e-si-cand/
'Neaţa! :))
A, tu eşti, mentale? : ))
Atunci aşa se explică nebunia... : ))
aryana1991 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
drey99 întreabă:
recedaniel3 întreabă: