Curiozitatea,asta ma impinge pe mine sa scriu la aceasta categorie, vreau sa aud si alte pareri, sa incerc sa fac pe cineva sa creada ca Dumnezeu exista, cum la fel incearca si altii sa ma faca sa cred ca nu exista, intelegi tu!
Păi dacă nu ești extrem de prost poți să observi motivele dintr-o simplă privire, nu e mare filozofie, dar tu simți nevoia să întrebi, nu poți să gândești. Na, dacă vrei îți înșir motive: Multe întrebări puse la mișto, de amuzament, oameni care se cred mai inteligenți unii decât alții și așa apar și tone de certuri și întrebări contradictorii, îndoctrinați care vor să-și împrăștie credința, nehotărâți care vor un motiv să creadă/ să nu creadă în ceva și lista continuă. Dacă nu ai probleme cu ochii ai putea să vezi și tu de ce pune lumea întrebări.
Am ramas fara cuvinte :-P, asa sunt eu ma emotionez repede.
Sunt fata și sunt piromană, deci dabia aștept să-mi dai foc la casă.
Vreau eu sa glumesc, din pacate nu este asa(cand vorbesti cu cineva ca tine, glumele sunt de prisos doar dragostea domneste)
Nu, nu sunt fată, am mințit, sunt hermafrodit. Acum revenind la subiect, cu ce foc te joci?
Mai hai sa nu exageram, te rog! Sa pastram o discutie cu limita bunului simt.
Secret
Nu-mi pasă de fapt ce ești, din partea mea poți fi și Fulga
Normal,tu te joci doar cu focul ce arde mohnit in inima mea.Off...ce greu este, daca ai stii
Caood întreabă: