E în limita bunul simț, n-am zis cuvântul cu p, am vorbit cu termeni elevați. O seară bună dragă domnule.
Fulga nu, dar mereu mi-am dorit să mi se spună Fuego.
Alo, la postarea mea CIOCU MIC ȘI JOC DE GLEZNA, priceput?
Fără cuvinte urâte
Mai Cicci sper ca stii ca glumesc, nu esti suparata nu? Imi pare rau oricum si imi cer scuze daca te-am deranjat.
Http://www.touchofadream.ro/wp-content/uploads/2011/07/masculin.jpg
Pentru că aici sunt mulți adolescenți, puțini bătrâni, simplu nu?
Ca dumnezeu nu exista de aia e plin de intrebarii, la gradinita e plin de intrebarii despre alba ca zapada la noi e despre un evreu mos
Ști că mă doare în ( a se pune orice cuvânt care să nu fie urât în acest spațiu) de postarea ta și de sensibilitatea ta la cuvinte urâte, nu?
Exact,sper ca imi voi primii inima inapoi vreodata.Sau poate ca esti o hoata profesionista si ai furat-o pentru totdeauna.
O seara la fel de buna ca sufletul dumneavoastra va doresc si eu scumpa doamna.
In biblie scrie ca dupa ce te masturbezi, esti obligata sa pui o intrebare despre religie/credinta.
Cât timp ești tânar nu prea știi dragoste, cand știi, deja ești bătrân
La fel de bună ca sufletul meu? Deci îmi doriți să ard în chinuri, stimate domn?
Ce vină are inima dacă este furată?
Ce vină are soarele dacă topește gheața?
Iubita mea doamna, in imaginatia mea de om vesnic indragostit orice femeie are un suflet frumos:-P
Doamne,ce cuvinte marete, Ce om, cum sa nu te indragostesti? cum oare?
(Acum lasand putin gluma am 14 ani eu habar nu am ce e aia dragoste dar imi place sa vorbesc:-P)
Nicim nu ramane nepedepsit draga mea, si soarele va primi pedeapsa si hoata de inimi la fel.
Nu trebuie sa ma cheme Eminescu ca sa am amorul in sange.
Of,draga mea am stat cateva minute fara tine si deja am simtit ca mor, ce mai faci?
Da, mă doare unghia celui de-al doilea deget de la piciorul drept...și doare destul de tare.
Priveam cerul sa văd o stea, dar n-am văzut decât o pisică în copac.
Nu am greșit, zici de dragoste dar nici măcar cerere de prietenie n-ai trimis
Caood întreabă: