Da tu de ce esti asa sigur ca NU exista?)))
acum serios, pentru ca de fiecare data cand te rogi, se intampla ceva, parerea mea
Pentru ca acolo, undeva el va fi mereu pentru mine si sa aiba grija de mine.el nu m-a lasat niciodata balta.parerea mea.
Pentru ca asa scrie in biblie si biblia spune ca ce scrie in biblie e adevarat. Pac pac
Pentru ca L-am cautat si L-am gasit.Este asa de bine cu El incat nu l-as parasi pentru nimic in lume.,, Gustati si vedeti ce bun este Domnul.,,
De fiecare dată când te rogi pierzi timpul de pomană în loc să acţionezi şi să încerci să-ţi rezolvi problema.
Cu siguranţă nu aş face plecăciuni împreună cu babele din biserică.
Eu cred ca exista dintr-un simplu fapt. In jurul nostru vedem atatea intamplari uneori inexplicabile, sau pru si simplu ne uitam in jurul nostru si vedem foarte multe minuni.Un om care e orb si nu aprinde lumina sufletului sau este imposibil sa-l faci tu personal sa se mai intoarca.
Cand te rogi de ajuta, eu m-am rugat sa nu facem scoala intr-o zi frigouroasa de iarna ca nu mai rezistam si la 1 minut dupa ce am terminat rugaciunea ma suna mama unui prieten ca nu facem scoala.Sanse nu erau mai ales ca zapada era mica
anonim_4396 întreabă: