| OctavianDanielMaria a întrebat:

De ce ti se zice sa te duci la popi ca sa iti explice ceva din Biblie? Tu nu intelegi? Cam te face prost. Ca si cum te-ai duce la un hot ca sa iti zica daca ti-a furat ceasul.

12 răspunsuri:
| sierra1 a răspuns:

" dany1988 a întrebat:... sa te duci la popi ...Ca si cum te-ai duce la un hot"

adică tu compari un preot cu un hoț?

Răspuns utilizator avertizat
| sierra1 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Drăguță comparație!

| Classiffied a răspuns:

Ateismul e cand citesti biblia singur. Crestinismul e cand o citeste popa pentru tine.

| Classiffied a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Absolut.am văzut multi părinți creștini care își obliga copii sa creada..in loc sa le inoculeze gândirea critică le umple mintea de aberatii.

| GabiDumitrescu a răspuns:

Exact, ai prins ideea.
@Adevarulabsolut: Gresit. Ateismul e cand te uiti in jur, citesti 2-3 carti sfinte, si tragi concluzia ca religiile sunt doar opiu pentru mase.

| Zuzu1991 a răspuns:

Depinde de popa, unii sunt buni si au rabdare, altii sunt buni de facut urat, insa in general, au foarte multa "scoala" sa nu se enerveze si nici sa nu te blameze direct (cu "esti prost") te fac prost pe invers, cum ca cine nu crede e implicit si in mod direct connectat cu diavolul
a incercat-o pe mine un popa, i-am spus ca eu nu ma inchin la nimeni si la nimic, asa de repede a dat-o pe lucratura diavolului, de nu mi-a venit sa cred, si apoi i-am zis ca "nimeni si nimic" include si diavolul, si tot nu s-a lasat big grin

| darrio2007 a răspuns:

Ca sa nu te faca prost si sa te trimita la popi, citeste-o singur.
Nu-ti interzice nimeni.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Informatia=Putere
Religia te vrea prost, daca nu esti prost nu te poate manipula.