Vrei sa spui ca tu ai speranta sa ajungi in paradis? Fara o intoarcere reala la Dumnezeu, cu nici un chip!
Nu prea ai de ales.Ori cu Dumnezeu, ori despartit de El, adica in iad.
Ema lasa tu povestile sf eu am pus o intrebare vreau sa traiesc vesnic si bogat e vreo problema?
Spre deosebire de animale,omul isi poate controla actiunile,verificand cauzele lor,evolutia lor si consecintele lor,si le poate analiza logic.El poate judeca,trage concluzii,si a lua in mod constient decizii.Aceste capacitati luate impreuna ,sau darul de a gandi in mod clar si de a judeca,se numeste ratiune sau minte.
Da,dar spre deosebire de animale, oamenii au fost inzestrati cu ratiune.
Dumnezeu nu poate fi cuprins de mintea umana; daca ar fi cuprins, n-ar mai fi Dumnezeu. (Evagrie din Pont) Dumnezeu poate fi iubit, dar nu gândit. Poate fi prins si apropiat prin iubire, dar niciodata prin gândire. (Norul Necunostintei) Tocmai neputinta de a-L întelege în toata întregimea Lui este aceea care ne face sa-L întelegem pe Dumnezeu în toata maretia Sa. (Tertullian) Dumnezeu este în afara tuturor, neramânând în afara; este în toate, dar necuprins de ele; este mai presus de toate, fara înaltare; este mai jos de toate, fara coborâre; este în toate si, totodata, deasupra tuturor. (Fericitul Augustin) Daca n-ar fi un singur Dumnezeu, n-ar fi Dumnezeu. (Sfântul Efrem Sirul) În Sine, Dumnezeu este Gândire necunoscuta, Cuvânt negrait si Viata necuprinsa. (Sfântul Maxim Marturisitorul)
Cand ii vei avea vei vedeea ce inseamna cu adevarat nefericirea si imi vei da dreptate te asigur.
Lasa ca va veni ziua cand vei regreta amarnic ca ai ales sa fii ateu
Ziua in care se va alege graul de neghina si neghina va fi data in foc.
Ma doare capul cand te citesc imi da eroare neuroni de atat prostie
Trebuie sa iti innoiesti mintea cu Cuvantul lui Dumnezeu, si atunci vei vedea clar si vei putea sa intelegi.
Pai sa iti explic masina mea o folosesc in scopuri bune.Merg cu ea la bolnavi,la vaduve,la Azilul de batrani, la Biserica. Odata cu masina ar trebui sa ti-o predau cu aceste responsabilitati. Dumnezeu nu te va intreba ce marca de masina ai avut, vi ce ai facut cu ea pentru Numele Sau. Ce zici?
Ai doua ema le conduci in acelasi timp esti cam sgarcita si cica esti pocaita?