Una este a sotului meu care merge cu ea in misiune.Te-ai grabit sa ma judeci degeaba.Ai facut un pacat sau mai multe.
Cum sa zici asa ceva? Te mai poti bucura cumva de viata,dupa ce te-ai dus,te mai poti bucura de toate placerile pe care aceasta ti le ofera? Treziti-va la realitate,odata ce ai inchinat steaua mort ramai,si in scurt timp nu mai stie nimeni de tine. Aberati prea mult cu viata voastra vesnica,daca tot sustineti teorii de genul,de ce n-am crede si in mos craciun, in superman si toate povestile, sa fim seriosi...Traiti o viata plina de retineri, din cauza fricii de a cadea in pacat, ajungeti la 65 de ani si realizati ca aveti 479 de regrete, si ca v-ati ratat viata aiurea.
Eu iti sugerez sa te uiti la sezonul 4 din torchwood. O sa iti schimbi parerea despre nemurire.
Du-te si cauta un vapir sunt indisponibil
Daca nu pacatuia nimeni, toti am fi trait in paradis, nu stii povestea lui Adam si Eva? Asa nici eu nu vreau sa mor asa, poate cumva eroic, intr-o misiune in spatiu, incercand sa prind un criminal, un dictator ceva...