2001?
Pe bune? 11 ani și nu crezi în Dumnezeu?
Nu te supăra, ce fel de părinți ai?
Maimuțe, cimpanzei, gorile, urangutani?
Serios? Tu chiar nu crezi in D-zeu? Profa ta de religie are dreptate...adica tu chiar nu citesti poveste lui Iisus?
Mereu o aud pe profa de religie ca spune ca nu trebuie sa ne temem decat de Dumnezeu. Cum poti sa te temi de ceva ce nu exista?==
Nu există dovezi științifice că nu există nici un fel de Dumnezeu.
Ar trebui să mergi pe calea indicată de Dumnezeu, (nu vorbesc de handicapatul mintal din cartea Exodul, sau de criminalul care dorește potopul mondial, vorbesc de un Dumnezeu adevărat.): iubire, minimalizarea păcătuirii și creație. ( învățare- cunoaștere și creație )
Parintii mei sunt muzeologi si detin destule dovezi ca nu exista Dumnezeu si cu toate astea ei cred. Eu nu cred fiindca nu mi s-a impus asta. Sunt lasata sa aleg sa cred in ce am eu chef, ok?
De ce sa-ti demonstrez eu tie ca exista sau nu? E fix problema ta in ce crezi si nu ma incalzeste ca stiu ca-mi dai dreptate sau nu. Nu mi-ai raspuns la intrebare. De ce trebuie sa te temi, ca cre(s)tin, de Dumnezeul asta?
Asa, si? Citeam si eu cand eram la gradinita si credeam in povestile cu zane si cai albi.
Auzi, dovezi în muzeu.
Okay, bănuiesc că ceva poze cu strămoșii, pe care, de altfel, și într-un atlas le poți găsi.
Nici n-am zis asta. Nu mi se pare normal ca la 6 ani să ai religie(decât, dacă să zicem, eşti vreun geniu).
Dacă el e îndoctrinat de mic, va trage aiurea de o parte a balanţei atunci când va fi capabil să ia singur o decizie, dacă înţelegi ce vreau să spun.
Şi ca fapt divers, Biserica blamează homosexualitatea. Cum le susţii pe amândouă fără a fi ipocrit? Nu mă înţelege greşit, n-am nimic cu homosexualii.
Haha,foarte nostim! Intra si tu aici pentru intrebari mai serioase ok?
Dar de unde stii tu ca nu m-au invatat rugaciuni? Tu din 2 randuri imi citesti mie toata istoria? Sti cine m-a crescut, ce m-au invatat, ce nu... stii si ce-am mancat aseara?
Sincer, nu-ti inteleg logica. Daca are 11 ani trebuie sa creada in Dumnezeu? Mai bine zis daca ar fi avut astfel de parinti ar fi crezut in dumnezeu. Tu de fapt ce insinuezi ca orice copil trebuie sa se bazeze pe minciuni? Cati ani ai? Lasa-ma sa ghicesc, esti genul de fata rasfatata care crede ca le stie pe toate nu?
E o intrebare foarte serioasa. Raspunsul tau e copilaresc, gen: "wow. tu chiar n-ai ipod Apple fataa?".
Exista! si uite cata rabdare Are: http://www.povesticutalc.ro/povesti-Monologul-lui-Dumnezeu.html
Da, știu, l-am studiat pe Darwin de la tălpile picioarelor până la scoarța cerebrală și am văzut că teoria lui nu are nicio relevanță
Du-tee si impushca-te copilash de 11 ani! Si ti-am spus...D-zeu exista...Adica tu chiar nu stii de Adam si Evaa!
26 de raspunsuri dar niciunul la intrebarea mea. DE CE TREBUIE SA TE TEMI DE EL? Nu e el numai lapte si miere? Nu e el 'al mai bun si 'al mai milos de n-ar face rau nici unei muste?
Explicati-mi ca tot va dati asa mari crestini pe aici.
Serios?
Arată-mi geniul ăla, nu am auzit să se nască o asemenea persoană, dar posibil să mă înșel.
Dacă e să te iei după generația de azi, nu e de mirare că un copil dobândește o minte de „geniu", datorită porcăriilor pe care le aude/vede la tv și excesul de Internet chiar „ajută".
Logica mea e simplă: dacă tot crezi că sunt minciuni, te provoc să vorbești cu o persoană în vârstă, care poartă pe umeri ani grei și experiența unei vieți, și te rog să îi pui această întrebare și să-ți notezi undeva, în cap, răspunsul pe care o să-l primești.
"DeeDee_Licuriciu_1996 a răspuns (pentru JellyLovesJB):
Du-tee si impushca-te copilash de 11 ani! Si ti-am spus...D-zeu exista...Adica tu chiar nu stii de Adam si Evaa!"
Nu stiu de ce dar nu ma mir ca gandesti asa.