| JellyHeartYOU a întrebat:

De ce trebuie sa ne temem de Dumnezeu? laughing Mereu o aud pe profa de religie ca spune ca nu trebuie sa ne temem decat de Dumnezeu. Cum poti sa te temi de ceva ce nu exista?

72 răspunsuri:
| JellyHeartYOU explică (pentru anonim_4396):

Contul e la vrajeala, si chiar daca ar fi sa-mi placa biberon nu inteleg care ar fi problema ta. Mai bine as asculta biberon decat manelele tale...wave

| JellyHeartYOU explică (pentru anonim_4396):

Sti care-i avantajul tau ca esti prost? Ca nu iti dai seama cat de penibil esti. Hai pa!winking

| Daria33 a răspuns:

In prima parte ai dreptate ca dc sa ne temem de el ca el ne ajuta dar cu partea ca nu exista esti cam...

| Marmun a răspuns:

Pentru ca Dumnezeu e Chuck Norris

| Iosub_Raluk_1996 a răspuns:

Bai poate si eu am 11-12 ani da gandesc logic l-) De ce trebuie sa te temi de D`zeu? Pentru ca el te urca si te coboara, pentru ca nu stii ce vei ajunge in viata de apoi si pentru ca el este cel mai puternic. Mai intreab.o si tu pe "profa de religie" pentru ca eu zic ca la 11 ani ar trebui sa gandesti macar putin l-)

| barbattttt a răspuns:

Esti ateu?!
De Dumnezeu nu trebuie sa ne temem, pentru ca El este Iubire, El este Dragoste; dar oameni pentru ca sa-u departat de El le este frica exact cum le era frica poporului lui Israel cand le-a dat poruncile...

| nikywillrock a răspuns:

Nu trebuie sa te temi de el, doar ca expresia asta e buna pentru oamenii tampiti,idioti,batuti in cap,retardati etc. pentru ca lumea e de multe ori,de fapt, de cele mai multe ori superficiala, nepasatoare fata de ce se intampla cu cei din jurul lor.Si pentru a devia din timp nebunia celor mici sunt invatati cu frica, cu aceasta doctrina. Scopul e de fapt ca Tu trebuie sa inveti sa fii om, sa ai ceva ce se cheama "omenie" in tine. Ca prin asta se defineste rasa noastra si astfel ni se fac vietile mai frumoase, simple si placute. Or just go for marijuana and reggae, your choise.

| Floris83 a răspuns:

Dacă crezi în Dumnezeu, și te temi de El, nu faci răul; dacă nu crezi, faci mult rău și altora, și cel mai sigur ție...și cînd ți-l faci de bunăvoie, în cunoștință de cauza că nu există Dumnezeu, și ești "liber " să faci ce vrei, NIMENI nu te mai poate ajuta să te oprești decît tot Dumnezeu în care nu crezi, așa c-o vărguță pilduitoare dar și părintească...sau de obicei moartea ne oprește de la orice activitate, intrăm în standby până la Judecata de Apoi!

| JellyHeartYOU explică (pentru Iosub_Raluk_1996):

Esti nascuta in 96 si ai 11 ani? Da, foarte logica gandirea ta.

| KyotoGirl a răspuns (pentru Vladuthz):

Mda oh go on ce sa intelegi tuh? :*

| Vladuthz a răspuns (pentru DarQueen):

Hmm, intr-adevar. Insa lasa-ma sa-ti spun asta. La fel cum un copil de 11 ani poate fi imatur, de asemenea tot unul de 11 ani poate fi un geniu. Si asta nu datorita prostiilor care le vede, ci pe baza observatiilor, deoarece timpurile se schimba, generatiile se schimba, nu mai sunt la fel, cum erai tu la 11 ani, urmatoarele generatii nu vor fi la fel cum erai tu, ci total diferit. Deasemenea la fel cum un om batran poate avea o experienta si un anumit intelect, tot un om inteligent poate avea iqul unui hamster. Inteligenta nu tine neaparat de varsta, ci de mintea omului in sine. Imi spui sa ma duc la un om in varsta sa-l intreb despre dumnezeu. Bine, ma voi duce la baba care sta la usa bisericii, si o voi intreba de ce sa ma tem de dumnezeu. Voi primi un raspuns gen PENTRU CA ASA TREBUIE NORMAL! Insa daca il intreb pe tatal meu care are 65 de ani, el imi raspunde Nu, nu este normal sa te temi de nici un Dumnezeu, de nimeni in general, ci doar sa ai grija si sa deosebesti singur si cu propria gandire lucrurile bune de lucrurile rele. Datorita cunostintelor pe care le-a acaparat tatal meu s-a,, lepadat" de acest Dumnezeu, deci da, uite un raspuns de la un om in varsta cu experienta. Te rog frumos sa ti-l notezi tu.