Isus si-a dat viata pentru noi ca sa avem sansa sa ne imprietenim cu Dumnezeu si sa traim vesnic deoarece ne-a salvat din pacat si moarte. Si daca ai o Biblie citeste Ioan 6:44 unde spune ca nimeni nu ajunge la Dumnezeu decat prin Isus.
Ma plictisesti fetito. Nu-ti stirbeste nimeni integritatea, tie iti lipseste integritatea asta. Nimeni nu face afirmatii nefondate. Dimpotriva, caracterul tau de crestina prefacuta, reiese din postarile de pe site. Simplul fapt ca ii critici pe cei care vorbesc trivial doar la adresa credinciosilor sau a ta, dar te faci ca nu-i vezi pe cei care vorbesc la fel de trivial, daca iti iau tie apararea, este prefacatorie. Ori esti impotriva, ori pentru. Nu poti accepta sau combate un lucru, in functie de interesele tale. Asta-i ipocrizie, fatarnicie. Poftim dovada. Nu face nimeni acuzatii nefondate si nu-ti stirbeste nimeni integritatea. Tie iti lipseste integritatea cu desavirsire.
Daca aceasta este parerea ta despre mine,atunci nu ai vrea sa o cunosti pe a mea despre tine (si nu numai a mea ).Dar,eu nu ma cobor la nivelul tau,si nici nu doresc sa alimentez conflictul, de aceea, voi pune punct.
Nu-ti face tu griji, am citit Biblia de multe ori, iar acum caut sa inteleg anumite lucruri. De aceea pun intrebari aici. Decat sa raspunzi aiurea, mai bine taci! Adica, cauta sa intelegi ce vrea sa spuna cel ce pune intrebarea, nu sa vorbesti aiurea.N-am nevoie de versetul indicat de tine, asa cum apa n-are nevoie de un geolog care sa-i spuna pe unde sa curga.
Raspunsul tau este irelevant!
Faptul ca doresc sa ma aseman cu Domnul Isus nu inseamna ca si reusesc acest lucru. Tind sa ajung la perfectiune, dar nu voi reusi acest lucru decat atunci cand va veni El, voi fi ca El.Important este ca ma straduiesc sa traiesc dupa voia Lui, si atunci cand nu reusesc, El ma iarta.
Pai daca ai citit Biblia de multe ori precum spui ar trebui sa ramai cu ceva si sa stii ca Isus s-a jerfit pentru noi.
Inovssakura întreabă:
croissant întreabă: