Normal ca te asiguri, Dumnezeu e cu noi langa noi in orice moment
numai ca noi nu vrem sa recunoastem ca Dumnezeu e puternic si ne ajuta.
Pai daca nu care? mai era cineva care zice, crede in dzeu si se simte protejata mareu. pai in cel fel protejata? nu cand treci strada. nu cand te ameninta unu cu o arma. nu cand faci accident. cand naiba daca nu?
Dumnezeu te apăra când e cazul sa te apere!
Ma asigur pentru ca Dumnezeu l-a lăsat pe om sa fie responsabil de viața lui si de ce face el cu ea!
Dacă esti inteligent faci din viața ta un lucru frumos! Dacă esti idiot faci o cocina de porci si in final o mai si pierzi!
Mai sa te dau la persoane disparute ca nu te-am mai vazut pe aici . ti-au taiat interentul sau ce? sa stii ca ti-am dus dorul
La cum spune Biblia, ar trebui sa nu va fie frica sa traversati fara sa va asigurati.
Cred ca ideea de Dumnezeu nu e inteleasa de multi.
Faci mișto, nu?
Un reporter american care fusese răpit in Iraq si care era credincios, povestea ca in situațiile limita in care era cu pistolul la cap sau cu cuțitul la gât (iar asta se intimplase de vreo 4 ori) le spunea in gind celor care erau gata sa-l execute "imi puteți omori trupul dar nu-mi puteți omori sufletul"!
Ce e mai important, ca Dumnezeu sa-ti salveze sufletul sau trupul? Oamenii care au credința spun "cit timp sunt cu Dumnezeu niciun om nu poate sa-mi facă rău!"
Dar asta nu înseamnă ca trebuie sa trecem strada cu ochii închiși pe considerentul ca "Dumnezeu este cu noi si ne apăra". Cum am spus intr-un mesaj mai sus, Dumnezeu ne apara cind e cazul, atunci cind noi înșine nu ne mai putem apăra.
Viața este un cadou dat omului si noi suntem responsabili de ceea ce facem cu ea.
"Faci mișto, nu?" sunt insultat. cum am mai zis aici la 2 persoane religioase, in creierul vostru "setat" pe religie, credeti ca ateii sunt rai si restul. dar nu suntem, nu sunt. ma amuza "credinta" voastra si restul dar fata de voi nu as trece pe langa voi ca pe langa rahat doar pentru ca "credeti in ceva. . ar fi totusi amuzant sa va cunosc in viata reala
Sunt ocupat omule, mai am si alte treburi. Nu am timp sa stau permanent pe TPU. Am si alte responsabilități.
Oricum, nu cred ca i-a fost cuiva dor de mine (in afara de tine bine-înțeles ), ba eu am senzația ca s-au simțit mai relaxati unii ca au putut sa posteze ce le trece prin cap fără sa-si facă probleme ca ar putea fi criticati.
acceptate. sunt destule persoane cu care "ma cert" si eu pe aici, uite ultima intrebare a mea tot la religie, dar asta nu ma impiedic sa cunosc o persoana in afara prostiilor astora. pana la urma nu credinta face pe om ( chiar daca tu crezi opusul).
Nu pun la "suflet". daca era, cred ca imi mancan degetele de mult :))
https://www.youtube.com/watch?v=AHWLVxg8MxA
Ba nu sant chiar asa credincios,dar cum dracu e fugit deacasa, si el nu pre face manastiri, deci cum iti zic, in Dumnezeu am incredere, in respectivul rebel nu prea am si nici in soferi.Sa stii ca se mai intampla minuni; https://www.youtube.com/watch?v=K7Ha3RbDW8A https://www.youtube.com/watch?v=w-3f1EdEzYw
Da tu de ce nu te arunci de pe geam?
pai ii ceva normal si logic sa te asiguri. sa iti pretuiesti viata.
doamne ce intrebare.
Tu ar trebui sa te arunci pe geam. Nu esti convins ca ai viata vesnica, probabil, in Rai?
Teapa. haha.
eu nu cred in rai.
cred in viata vesnica, dar nu in cer, si nu dupa moarte. altfel ce ar insemna moartea? o murit, da de fapt no murit. ce-i aici? alba neagra?
Nu ai dat raspunsul final: daca tot crezi, de ce nu te arunci?
Si mama te trecea strada cand erai mic, da' asta nu inseamna ca o mai face si acum.
Astaeparereamea întreabă: