| ShowTim3 a întrebat:

De ce unele persoane cu coeficient de inteligenta subunitar posteaza aici niste intrebari de genul "Crestinilor, dc credeti in Dumnezeu... bla bla la la "
Imi vine in cap o singura intrebare, tu ce dracu esti ma? maimuta? pe tine nu te-a bagat popa in cazanu cu apa si te-a spalat la cur, o chestie care se cheama botez? big grin cam asta imi vine sa zic... sau aia clasica.
"Ateilor, dc nu credeti in Dumnezeu?" Sa mor eu parca e o specie nou descoperita asa suna comparati "Maimutelor? Ateilor? Cocalarilor? Dc nu credeti in Dumnezeu? "
Parerea mea suna urat happy da de obicei aia e tampita cu "Crestinilor " da tu ce mama dracu esti? budist? (pentru cei de alta religie e admis sa zica asa, sunt scuzat )

6 răspunsuri:
| natalyia a răspuns:

Ai perfecta dreptate te sustin in tot ceea ce spui

| iEmonel a răspuns:

Sunt crestini fara voia lor si daca ai stii mai bine ce inseamna sa fii crestin ti-ai da seama ca aia nu sunt crestini.
Cand IQ-ul tau o sa fie mai mare ca numarul de la papuc sa revi pe aici cu intrebari de genul.

| ShowTim3 explică (pentru iEmonel):

O.O Dacia papuc? Nu stiu ce numar are... s-au facut vreo 30.000 cred, normal ca nu sunt atat de destept, nici tu nu esti.

| iEmonel a răspuns (pentru ShowTim3):

Eu sunt mai destept decat crezi tu, decat cred altii si decat cred eu. Doar sunt Dumnezeu.

| harciog a răspuns:

Si daca-ti raspunde simplu si natural; Om, ce naiba-i mai zici?

| ForJesus a răspuns:

De ce unele persoane cu coeficient de inteligenta scăzut sub 0 postează aici întrebări de genul tău?