| AvalohAlyn a întrebat:

De ce unii sunt bolnavi si se chinuiesc o buna parte din viata si altii sunt sanatosi? De ce unii sunt saraci lipiti si altii au tot ce isi doresc toata viata? De ce unii sunt sanatosi psihic si altii dezvolta anumite tulburari psihice care ii invalideaza pe viata?
De ce unii au noroc in toate domeniile iar altora nu le merge bine pe niciun plan?
De ce unii sunt fericiti iar altii poarta in suflet numai amaraciune?
Ce face Dumnezeu privind aspectele astea? Viata nu e corecta, nu e dreapta si nu e bine creata deloc
De acord?
Dar intrebarea e: de ce?

49 răspunsuri:
| danut a răspuns (pentru Holiday):

Nu fac nici o confuzie, deplang doar soarta celor ce nu "vad".

| danut a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Starea NATURALA este gazul dar tu probabil respiri oxigen LICHID. rolling on the floor

Cu un compresor tinerelule. P.S. Candva (cand eram tanar) am facut si eu asa ceva dar nu cu oxigenul ci cu alt gaz.

Pentru mine este si mai in varsta, la 30 de ani este inca copilas.

Răspuns utilizator avertizat

Pentru mine esti inca copil.

Prima este Solida (asa cum ai tu capul cand amintesti de cele 4 (patru stari), Lichida este urmatoarea, asa cum se acumuleaza "intelepciunea" ta, urmatoarea fiind Gazoasa, asa cum raman "ideile" tale pentru posteritate iar Ultima este minunea unicului atom din creerasul tau.

| DoctorWh0 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Serios? Real=vizibil? Uită-te pe fereastră. Găsește o clădire publică. Eu acum te întreb: știi că cineva real a făcut clădirea aia, un inginer real a proiectato și totuși tu nu l-ai văzut în viața ta. Cumperi poți știi că acel inginer este real daca tu nu l-ai văzut în viața ta? Daca real înseamnă cu adevărat vizibil, atunci, după teoria ta, clădirea sa construit, proiectat și aprobat singura, fapt care este 100% fals.

| DoctorWh0 a răspuns (pentru OctavianDanielMaria):

Știi romana?

Pipae tu nitelusi plasma si ne spui si noua cum este cu starea de agregare.

Ti-am spus, nu discut cu nazistii, incearca alt mod de a pune intrebari.