Dumnezeu ca persoana, ca entitate omnipotenta si omniprezenta nu exista, probabil doar in mintea celor labili, daca cineva aude seara voci e catalogat ca schizofrenic, daca cineva il aude pe dumnezeu e preaslavit.
A crede intr-un sarpe care vb sau ca pamantul are 6000 de ani este echivalent cu mos craciun.
Sanatate si toate cele bune.
Cand sufletul tau va fi condamnat in infern din cauza ca n-ai crezut in Dumnezeu va fi prea tarziu sa-i ceri iertare.
Daca nu crezi in D-zeu atunci in cine crezi?
In realitate. nu in lucruri absurde!
Nu e o poveste de adormit copii, nu vezi ca toata lumea te face proasta? Mai bine ai crede sau poate ai pus intrebarea asta in gluma dar e un pacat, dar probabil ca nu te intereseaza pentru ca nu crezi, dar cand vei muri vei ajunge in iad pentru necredinta ta, sau probabil ca nici in asta nu crezi!
Oricum, ii dau dreptate lui GEORGE pentru ca chiar esti proasta, si tu si parintii tai idioti cate te invata sa nu crezi in D-zeu.
Dumnezeu nu e un lucru absurd, tu esti absurda!
Într-un om care crede în dumnezeu zace atât de multă ură încât, atunci când îi spui că nu există dumnezeu, aproape că te-ar reduce la tăcere prin orice mijloc îi cade mai repede la mână. Nu poate, nu trebuie, nu știe, nu vrea. Și totuși, te-ar ucide
Copiezi asta dupa site-uri ca mai appoi sa incerci sa ne inchizi gura? Chiar esti proasta, fatoo! undeva mai sus chiar tu ne-ai dat un link.Proastooo
Da. sa vedeti adevarul! cel care crede in dumnezeu vorbeste asa!
Sa vezi ce o sa arda alti zeii ca iai ignorat
Stiinta, univers... ce este adevarat, nu in minciuni.
Bună din nou.
Și religia este tot o știință, dar nu recunoști!
Adevărat este biserica.
Pa, pa.
O stiinta care indobitoceste oamenii
Religia este tot o stiinta?
Cum asa?
Ateii cred in stiinta.
Religia nu este o stiinta.
Bună.
Mai studiază și tu ca apoi să vorbim, bine?
Pa, pa.
Bună.
Și atunci ce este?
Pa, pa.
Nu sti despre ce vorbesti, am dreptate? M-am gandit eu...
Corect! Biserica este adevarat.Religia si mie mi se pare stiiinta.
Din moment ce te proclami religioasa, ar trebui sa stii ce sustii.Mai informeaza-te!
Bună.
Vrei să spui mai mult? Te-ai trezit sau ce?
Pa, pa.
Religia se bazeaza pe credinta in forte supranaturale, pe ritualuri, pe dogme, in timp ce stiinta se bazeaza pe lucruri demonstrate sau cel putin demonstrabile.Aceste doua ramuri nu au nimic in comun, de aceea religia a incercat sa elimine stiinta inca de la inceput.De unde te-ai trezit tu ca religia e stiinta?! .
Bună.
Este timpul să te potolești cu râsul ironic și tot tu trebuie să te mai informezi ce înseamnă religie și ce înseamnă știință!
O seară plăcută!
Pa, pa.
Nu e o stiinta, ce nu intelegi?! Nu se bazeaza pe lucruri palpabile, demonstrabile, ci se bazeaza pe presupuneri, pe credinta.„A crede" nu e acelasi lucru cu „A sti". Nu rad ironic, ci mai mult ma afecteaza ca simpatizantii religiei nici macar nu au habar ce sustin, care sunt teoriile si povestea religiei. Din crestini, 90% nu au citit Biblia, dar multi o folosesc pentru a prezenta o dovada. E penibil, chiar si pentru Romania.
Poi tu nu crezi pentru ca esti o fiinta rationala, iar religia se bazeaza pe Irationalitate, motiv pentru care tu NU esti compatibila cu irationalitatea
Eu cred, dar nu exagerez cu asta sa-i zapacesc pe alti cum face Ema! Intre atei si crestini e ura mare, credinta n-are chiar nici o treaba! Daca tot zici ca nu crezi, poate spui si motivu care tea determinat sa nu mai crezi, as fi tare curios...
Ca nu exista... nici einstein, leonardo da vinci nu au crezut..numai oamenii de rand cred. oamenii care traiesc cu frica de dumnezeu, * lasa cei bogati sa traiasca fericiti, tu sa fii sarac, ca tu vei ajunge in rai iar ei vor ajunge in iad* de asta Romania e asa cum e*.
N-are treaba una cu alta si nu numai oameni de rand au firica de Dumnezeu! Eu ma gandeam ca ai ceva argumente care sa-ti sustina opinia, dar vad ca m-am inselat! P. S Romania e asa cum e datorita poporului care se lasa manipulat si stie doar sa vorbeasca mult si fara rost fara sa faca ceva pentru tara, chiar n-are nici o treaba credinta aici!
Nu văd de ce mi se tot cer argumente când spun că nu există dumnezeu odată ce nimeni nu a adus vreodată un argument imuabil care să ateste că într-adevăr există. Spune-mi, dacă într-adevăr crezi că există cu adevărat dumnezeu, ce argumente poți aduce? Argumente, nu opinii, păreri. Biblia este primul, dar și cel mai prost reper. Din rațiuni lesne de înțeles, nimeni nu ar trebui să invoce vreun pasaj din biblie pentru că niciunul nu întemeiază rațional existența vreunei entități divine.
Si explicatia ta pentru ROB3RT89 este luata dupa acelasi site tampit care iti baga prostii de genu' in cap.Macar argumenteaza tu nu copia!
Macar e adevarat!
Uite cum sta treaba, cum am spus mai sus cred oarecum, dar sunt genu care sa exagereze cu rugaciunile, sa mearga la biserica sau sa-i streseze pe alti care nu cred! Vrei argumente? Cum nici tu nu poti sa-mi dai un argument logic si ceredul ca nu exista, asa nici eu nu pot sa-ti dau ca exista! Bibiblia zici ca este cel mai prost reper? Posibil sa ai drepate, asa pot sa sciru si eu o carte si sa-i zic triplie, o gaseste cineva peste 1000 de ani si in final vor crede toti ce e scris...In incheire, nici crestini si nici atei n-au argumente logice sa-si sustina opinile!
Ce e adevarat? Prostia scrisa pe acel site tampit? Eu nu cred ce spune ala, eu cred in D-zeu. Oricum nu ma inteleg cu tine, orice as spune pentru ca esti o proasta necredincioasa! In iad o sa ajungi si o sa-ti placa sigur pentru ca o sa semene cu casa ta.
''Nu văd de ce mi se tot cer argumente când spun că nu există dumnezeu''
Pentru ca prostii nu stiu ca demonstratiile se fac la modul afirmativ si nu la infirmativ.
Apoi, biblia nu reprezinta un argument, ideea e sa demonstrezi ce scrie in biblie, nu sa se dea citate care au valoare de propozitie nedeterminata si care pentru a avea valoare de adevar trebuie demonstrate.
Nu e cazu sa ne certam, fie care liber sa creada ce vrea, dar sunt cate unii care n-au argumente sa-si sutina opina! Si atunci ce face? Da copy/paste dupa diverse site-uri...
Cu omul indobitocit de religie nu prea ai ce discuta sau argumenta, te va bate ori cum cu experienta.
Unde e iadul?
Inseamna ca esti mai prost/prosta decat ea! Si nu am chef sa ma cert cu tine.Deci nu mai comenta!
Nu'i treaba ei sa aduca argumente ca ceva nu exista. E treaba ta sa aduci argumente ca exista. Dupa care, ar fi treaba ei sa raspunda la acele argumente.
De ex, un X spune ca poate vorbi cu alieni da? Evident, X trebuie sa demonstreze ca spune adevaraul, nu e treaba lui A B C D E F G ...etc sa aduca argumente contra, pentru X afirma o treaba, nu restul.
Cred ca m-am facut inteles din primul post, cei ofensati sa sufere in liniste, nu aici, acest loc este pentru opinii nu pentru cacaturile ce ti le-au impus tie parintii.
Fii inteligentă şi dă-ţi logout.
In ****. Du-te si cauta-l!
Total gresit, si mi-am dat seama ca discutia nu prea are rost cand am vazut ca da copy/paste dupa diverse site-uri! Singurul ei argument este ca nu existanu e in syare sa-si sustina nici opinile care oricum n-au nici un sens! Daca puneam o intrebare de genu era treba mea sa-mi sustin cele spuse, dar cum a fost intrebarea pusa de ea, trebuia sa-si sustina cele spuse! Cum spuneam mai sus, sunt cate unii care vorbesc mult si prost, sa nu mai zic de cei care se baga in seama aiurea...
Măi, ce comportament şi vocabular avem. Ce mai...
Eşti un model desăvârşit de persoană creştină. O să mergi în rai şi-o să faci băiţă numai în lapte şi miere.
Ce bine gandesti ma bucur ca sunt pers ca tine
Am 12 ani si eu ma bucur ca cunosc persoane ca tine
Da' ce te intereseaza?
Tu esti in avatar?
Da de ce?
Nu mă interesează. Dar având în vedere cât de proşti sunt toţi pe lângă tine, din partea unei intelectuale ca tine aveam pretenţii. Mă aşteptam să ai un vocabular mai elevat sau să ştii să discuţi despre un anumit subiect fără să te dai cu capul de pereţi, să te enervezi şi să urlii în stânga şi dreapta că ai dreptate.
Ce razi fa?
Stai linistit oricum nu dadeam 2 bani pe comentariul tau. e problema ta daca te mandresti ca esti urmasul unei maimute.(bineinteles conform teroiei voastre tampite promovate de darwin masonul).
nu ma simt ofensat, ma poti si injura, imi poti da ignorr...asta e.
fericirea 9:"Fericiţi veţi fi voi când va vor ocărî şi vă vor prigoni şi vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, minţind din pricina Mea. Bucuraţi-vă şi vă veseliţi, că plata voastră multă este în ceruri."
numai bine
Esti foarte amuzant/a. Ce am face fara tine?
Esti frumoasa serios
"Fericiţi veţi fi voi când va vor ocărî şi vă vor prigoni şi vor zice tot cuvântul rău împotriva voastră, minţind din pricina Mea. Bucuraţi-vă şi vă veseliţi, că plata voastră multă este în ceruri."
Tu imi dai replici date de rabini din neamu meu? Esti penibil, v-am dat identitate religioasa si acum va da-ti rotunzi... daca nu eram noi si azi v-ati fi rugat la ce se ruga Burebista, iar teoria cu mamuta e la fel de imbecila exact ca si teoria ta.
Sanatate
Hai nu spune, cois? chiar asa? Odata ce ai inceput discutia cu invectivul "retardat", deja te-am citit, micule frustrat. asta e frate, nu toti avem noroc in viata, si nu trebuie sa-ti blamezi creatorul pentru asta. Suntem pe modu' "Liber arbitru", fiecare se descurca cum poate.
Acum putina psihologie: Tu nu te-ai legat de pararea ta, ci de pararea altora. Asta inseamna ca ai o anume ura pe altii. Asta inseamna ca esti un ratat in viata. Bai cap, e foarte usor sa te ghidezi dupa lucruri rationale in viata fara sa-ti pui anumite intrebari. dar nu-ti mai explic nimic, nu esti inca copt..ai sa vezi tu despre ce vorbesc, atunci cand ai sa dai de greu in viata.
"Coincidenta este modul prin care Dumnezeu ramane sub anonimat." A. Einstein
Uite asta e un om inteligent care nu neaga, ci exploreaza, micule imbecil
Fiecare persoana e frumoasa in felul lui...
Doamne...vedeti voi mai tarziu
Ma bucur ca nu-s singur, si ca mai exista oameni care vad realitatea, am impresia ca pentru unii si realitatea e greu de vazut. Una paici zicea, atunci in ce crezi. Eu intreb unde scrie ca trebuie sa crezi in ceva. Stii toti zic, eu cred, da daca ii intrebi de ce habar nau sa-ti zica, o sa zica cv de genu, am avut numa necazuri si cu ajutoru lu dumnezeu am scapat de ele, sau dumnezeu m-a ajutat in viata sa ajung cine sunt azi. Pentru aia care cred asa, sa afle ca si eu sunt cineva azi si nu m-a ajutat niomeni. Inca odata mersi ca ajunsesem sa par eu nebunul si restul oameni normali
Ba sa stii ca Dumnezeu exista!
Dumnezeu ca persoana, ca entitate omnipotenta si omniprezenta nu exista, probabil doar in mintea celor labili, daca cineva aude seara voci e catalogat ca schizofrenic, daca cineva il aude pe dumnezeu e preaslavit.
A crede intr-un sarpe care vb sau ca pamantul are 6000 de ani este echivalent cu mos craciun.
Sanatate si toate cele bune.
Cum poti sa spui asa ceva "ca nu crezi in Dumnezeu". Ai sa vezi dincolo de moarte ca exista rai si iad, Dumnezeu si satana. Dar in satana crezi? daca in Dumnezeu zici ca nu crezi.
Nu crezi din cauza ca esti proasta. pun pariu ca pana mai ieri te duceai cu mama ta la biserica cu bratu' de lumanari. dati-va dracul astia care nu credeti da care ati crezut candva.
Cine sufera ma? si daca nu crede toata familia, atunci nu te judec, da sunt unii care s-au trezit dimineata si si-au zis ei asa in capsoarele lor bolnave si imbibate cu prostie ca astazi e ziua in care nu mai cred in dumnezeu. da ma mereu recunosc ca nu ma prea duc pe la biserica dar stiu sigur ca ceva s-a intamplat.
Pun pariu ca n-ai deschis o biblie in viata ta, cu toate ca tu crezi in dumnezeu. Deschide biblia la deuteronom 13:6 si citeste acolo, si daca o mai rasfoiesti, pe langa aia, mai gasesti si pedeapsa cu moartea pentru fetele care nu mai sunt virgine. Eu dupa ce am studiat biblia m-am convins ca totul este o minciuna.
Eu sunt ala care crede in dumnezeu, dar ramane doar cu credinta. nu tin post, nu merg la biserica dar cu toate astea cred si ma repet: ceva s-a intamplat ca nu se mai respecta nici o credinta daca nu se intampla cv. intelegi? daca nu credeti in Dumnezeu, in "dracul" credeti?
Si daca eu sunt oaia societatii tu esti un retard nenorocit care suge **** peste tot pe la lume. credeti ca intereseaza pe cineva ca nu credeti voi in Dumnezeu? nu intereseaza pe nimeni, de ce tot insistati cu asta? nu intereseaza ma pe nimeni, ba char unii oameni ca si mine de altfel, sunt enervati de tupeul vostru jegos. hai salut ca nu ma cert cu tine
In ce vreau eu, dar nu in dumnezeul crestin care este o minciuna. Cred in univers si in realitate, in fortele universului, cred in energia cinetica si potentiala, cred in atractiile dintre atomii ionici, cred in orice altceva, dar nu in dumnezeul crestin, care ii prosteste pe foarte multi, si ii aduci in ultimul hal de manipulare. Degeaba crezi tu in dumnezeu, daca asa le vorbesti tu celor care nu cred. Cei care ii judeca pe ceilalti dupa culoare, rasa, religie, sex nu sunt decat niste molii ale societatii care nu merita sa respire aer.
Pai da, normal ca s-a intamplat ceva. Lumea incepe sa deschida ochii, si sa vada prin iluzia si minciuna creata de religie, de aia nu se mai respecta nici o credinta asa cum zici tu. Dar daca cineva crede sau nu crede in ceva, asta trebuie sa i-o respecti, nu sa-l trimiti dracului, cum faci tu.
Pai da, normal ca s-a intamplat ceva. Lumea incepe sa deschida ochii, si sa vada prin iluzia si minciuna creata de religie, de aia nu se mai respecta nici o credinta asa cum zici tu. Dar daca cineva crede sau nu crede in ceva, asta trebuie sa i-o respecti, nu sa-l trimiti dracului, cum faci tu. Atata timp cat societatea a reusit sa te aduca in halul in care te-a adus, poti fi cel mai usor de manipulat om.
Ma inteligentule. pe mine nu ma deranjeaza ca nu crezi tu in dumnezeu. pe mine ma deranjeaza ca incercati tu si cei ca tine sa ii faceti pe restul sa nu creada in dumnezeu, fiecare cu parerea lui cum spuneai dar chiar nu mi se pare corect sa insistati cu chestia asta. ma deranjeaza ca de fiecare data cand intru pe TPU vad cate o intrebare pusa de un ateu. ce tot atata: voi credeti in dumnezeu? da ma si care-i faza?
Aa scuze de intarziere... putzica sa ii zici mamei ta nu mie..si nu cred ca ramaneam lat cocalarule care esti sa nu cumva sa fie invers. ce crezi ca mi-e frica de eroi din astia ca tine?
cu din astia ca tine am mai avut de aface si o sa mai am dar..frica..nici vorba
Sti ca windowsul tau a fost creat de un ateu?
Apropo cat legat despre raspunsurile de aici. Mai aveam putin, si deveneam mizantrop la ce raspunsuri au dat cei de pe aici. Se pare ca Religia se apropie spre ultimul punct de aparare, (in opinia mea) Acel in care Religia isi pune slugiile sa distruga orice urma care le strica imaginea.
Adica au manipulat atat de bine oamenii, incat au devenit robotii pentru ei. Incearca sa I spui unui crestin normal de 100 de ori ca nu exista Dzeu, te va ucide la cati "nervi" I-ai facut. Fiindca i contestai mereu Zeul, chiar daca acesta este o entitate nedemonstrata existentiala.
Cred ca mi-ai inteles raspunsul.
Religia = cancer
Poti sa-i spui unui crestin adevarat nu de 100 de ori ci de 1000 de ori ca nu exista Dumnezeu si el o sa-ti dea tot atatea motive sa crezi in El nu o sa se enerveze si in nici un caz nu o sa te "ucida". Inca ceva, cum ai ajuns tu la concluzia "religia=cancer"?
Pai simplu. Crestinul, daca tu i demonstrezi de 100 de ori ca Dzeu nu exista.
Mintea e ca si cum sar reseta. Atunci el vrea sa distruga totul, isi ia cocktailul molotov in mana piatra in stanga. Si se tine rezemat de gard strigand:" DUMNEZAUU! " si fac la pariu ca nu ai inteles raspunsul.
Eu nu fac pariuri, eu sunt sugura ca tu nu intelegi ce inseamna CRESTIN. Discutia asta nu cred ca mai are rost sa o continuam, nu e constructiva.Tot nu mi-ai raspuns la intrebare.
Ceau
Izabela draga, fiecare crede in ce doreste. Dar nu ai nici un drept in a spune ca o religie pe care o cred multi este o prostie.
Fiecare cu alegerea lui!
Ba da are acest drept de ce nu? pentru ca fiecare are dreptul sa creada in ce doreste. asa cum tu crezi ca religia X e adevarata, ea are dreptul sa creada ca e o prostie. internetul e free for all. fiecare cu alegerea lui
Crede ca e o prostie ca e slaba la minte, nu cred ca ei sau tie sau oricuia i-ar convenii sa te injure sau sa zica ca religia in care crezi tu e o prostie. Te-ar deranja, si pe mine ma deranjeaza cand vad pitipoance de 12 ani care spun asa ceva fara sa judece.
Te-ai surprins vreodata exprimand la nervi "Doamne, ce nervi am" sau "Doamne, ce enervanta e fiinta aia"? Sau vazand ceva foarte frumos spunand " Doamne, ce adorabil e"? Simplulm fapt ca ii rostesti numele e dovada ca stii ca exista chiar daca te incapatanezi sa nu crezi. asta m-a invatat profu' de religie care era si preot. Si inca o intrebare: cand te vei casatori, o vei face si la biserica?
Acum, nu stiu cat de adevarat e ce zici tu! de obicei oamenii zic asta cand au o depresie! nu e nimeni obligat sa creada in ceva sau cineva anume, insa noi avem inoculata ideea asta inca de la nastere!
Tu esti intr-o perioada cand vrei sa negi existenta lui, asa cum toti facem la un moment dat!
Dumnezeu nu trebuie sa fie cineva anume, Dumnezeu e un ansamblu de idei in care suntem indemnati sa credem! (sper ca am dat un raspuns pe masura calificarii mele )
Eu da mi s.au intamplat multe minuni cand ma rugam sa se intample. da uneori nu
Toti oamenii cred in ceva anume, si imi vine greu sa cred ca tu nu crezi in nimic.
Si sa ne gandim putin:
cred ca tu crezi numai in stiinte bazate pe cercetari...etc dar tu stii proverbul "Crede si nu cerceta?"
Ei bine ti`l zic eu acum
Doamne fereste, @IzabelGaga, cati ani ai? Cum sa nu crezi? Sti, eu cand eram mica, nici eu nu crede-am de proasta ce eram. Dar Dumnezeu exista. Pe mine cand nu are cine sa ma asculte ma confesez Lui Dumnezeu. ..In fine, tu cred ca esti ateu.
Dragilor, exista!
Si judecata de apoi va veni si vom vedea noi atunci, credeti pentru ca este pacat, treaba voastra!
Si daca nici parintii tai nu cred.De ce te-ai botezat? Sau te-ai botezat macar? De ce ai fost la biserica? Sa te botezi, nu? Atunci ai intrat in biserica si asta se numeste"Casa lui Dumnezeu". Toti acestia vor infunda iadul! Eu incerc sa te ajut!
Din toate raspunsurile astea macar am descoperit persoane ca : azetka Rigel wforweirdo Vladuthz, care gandesc! multumesc ca mi'ati raspuns la intrebare!
Chiar si Einstein credea in Dumnezeu. Imi pare rau ca nu am raspuns mai demult. Daca nu exista Dumnezeu, atunci vreau sa stii ca nu exista nici viata dupa ce ai crapat. Gandeste-te ca nu vei mai exista. Nu vei putea gandi, simti, nu vei exista, nu vei mai exista, nimic nu exista dupa moarte, absolut nimic! Impaca-te cu gandul ca nu traiesti pentru ABSOLUT nimic. Eu in locul tau as innebuni stiind ca nu voi mai exista, ca totul se va sfari, mama ta si cu tatal tau nu iti vor tine companie in neant. Bucura-te! Bucura-te!
Eu cred in Dumnezeu orice ar fi si cate minciuni s-ar spune eu cred pana o sa mor Chiar si dupa moarte.Cine a facut lumea atunci daca nu exista Dumnezeu asa cum spui tu? Or fi facut savantii draga mea lumea si nu stii tu! Cand o sa crezi intr-o zii o sa fie prea prea tarziu!
Doamne Fereste...Atunci in cine crezi? ...In zei..idoli? Vorbesti aiureaI-auzi..nu cred
Dar dumnezeu nu-i tot un zeu, tu inteligento. ?
Nu draga, chiar nu e un zeu! Poate pentru unii ca tine