Dumnezeu ca persoana, ca entitate omnipotenta si omniprezenta nu exista, probabil doar in mintea celor labili, daca cineva aude seara voci e catalogat ca schizofrenic, daca cineva il aude pe dumnezeu e preaslavit.
A crede intr-un sarpe care vb sau ca pamantul are 6000 de ani este echivalent cu mos craciun.
Sanatate si toate cele bune.
Cand sufletul tau va fi condamnat in infern din cauza ca n-ai crezut in Dumnezeu va fi prea tarziu sa-i ceri iertare.
Nu crezi din cauza ca esti proasta. pun pariu ca pana mai ieri te duceai cu mama ta la biserica cu bratu' de lumanari. dati-va dracul astia care nu credeti da care ati crezut candva.
Eu cred, dar nu exagerez cu asta sa-i zapacesc pe alti cum face Ema! Intre atei si crestini e ura mare, credinta n-are chiar nici o treaba! Daca tot zici ca nu crezi, poate spui si motivu care tea determinat sa nu mai crezi, as fi tare curios...
Bună din nou.
Și religia este tot o știință, dar nu recunoști!
Adevărat este biserica.
Pa, pa.
Cine sufera ma? si daca nu crede toata familia, atunci nu te judec, da sunt unii care s-au trezit dimineata si si-au zis ei asa in capsoarele lor bolnave si imbibate cu prostie ca astazi e ziua in care nu mai cred in dumnezeu. da ma mereu recunosc ca nu ma prea duc pe la biserica dar stiu sigur ca ceva s-a intamplat.
Ceau
Izabela draga, fiecare crede in ce doreste. Dar nu ai nici un drept in a spune ca o religie pe care o cred multi este o prostie.
Fiecare cu alegerea lui!
Nu e o poveste de adormit copii, nu vezi ca toata lumea te face proasta? Mai bine ai crede sau poate ai pus intrebarea asta in gluma dar e un pacat, dar probabil ca nu te intereseaza pentru ca nu crezi, dar cand vei muri vei ajunge in iad pentru necredinta ta, sau probabil ca nici in asta nu crezi!
Oricum, ii dau dreptate lui GEORGE pentru ca chiar esti proasta, si tu si parintii tai idioti cate te invata sa nu crezi in D-zeu.
Într-un om care crede în dumnezeu zace atât de multă ură încât, atunci când îi spui că nu există dumnezeu, aproape că te-ar reduce la tăcere prin orice mijloc îi cade mai repede la mână. Nu poate, nu trebuie, nu știe, nu vrea. Și totuși, te-ar ucide
N-are treaba una cu alta si nu numai oameni de rand au firica de Dumnezeu! Eu ma gandeam ca ai ceva argumente care sa-ti sustina opinia, dar vad ca m-am inselat! P. S Romania e asa cum e datorita poporului care se lasa manipulat si stie doar sa vorbeasca mult si fara rost fara sa faca ceva pentru tara, chiar n-are nici o treaba credinta aici!
Eu da mi s.au intamplat multe minuni cand ma rugam sa se intample. da uneori nu
Poi tu nu crezi pentru ca esti o fiinta rationala, iar religia se bazeaza pe Irationalitate, motiv pentru care tu NU esti compatibila cu irationalitatea
Nu văd de ce mi se tot cer argumente când spun că nu există dumnezeu odată ce nimeni nu a adus vreodată un argument imuabil care să ateste că într-adevăr există. Spune-mi, dacă într-adevăr crezi că există cu adevărat dumnezeu, ce argumente poți aduce? Argumente, nu opinii, păreri. Biblia este primul, dar și cel mai prost reper. Din rațiuni lesne de înțeles, nimeni nu ar trebui să invoce vreun pasaj din biblie pentru că niciunul nu întemeiază rațional existența vreunei entități divine.
Copiezi asta dupa site-uri ca mai appoi sa incerci sa ne inchizi gura? Chiar esti proasta, fatoo! undeva mai sus chiar tu ne-ai dat un link.Proastooo
Si explicatia ta pentru ROB3RT89 este luata dupa acelasi site tampit care iti baga prostii de genu' in cap.Macar argumenteaza tu nu copia!