Dumnezeu ca persoana, ca entitate omnipotenta si omniprezenta nu exista, probabil doar in mintea celor labili, daca cineva aude seara voci e catalogat ca schizofrenic, daca cineva il aude pe dumnezeu e preaslavit.
A crede intr-un sarpe care vb sau ca pamantul are 6000 de ani este echivalent cu mos craciun.
Sanatate si toate cele bune.
Dumnezeu exista si sunt multe lucruru care au dovedit ca El exista. Eu cred in Dumnezeu deoarece El exista!
Pa.Pa
Cand o sa te calce masina si o sa traiesti fara sa ai vreo zgarietura o sa vezi dupa daca o sa mai zici ca nu mai crezi in Dumnezeu. Roagate si tu zilnic.
Mai bine crezi in ceva decat sa nu o faci, cred ca cei care nu cred in Dumnezeu au sufletu condamnat inca dinainte sa se fi nascut.
E mai bine sa ai o viata cu credinta da voi sunteti la byL(ma refer la cei care nu cred)
Pa.Sa speram ca Dumnezeu va avea mila de tine.
Nu creizi in Dumnezeu? atunci fii atenta... S-au descoperit tablitele cu cele 10 porunci si chiar si azi mai exista la locurile sfinte. Inca mai sunt parti ale corpurilor unor sfiniti care nici acum nu s-au dezintegrat ceea ce dovedeste iar ca exista Dumnezeu.sunt o gramada de informatii. daca nu vrei sa crezi n-am ceti face. dar va veni vremea cand o sa vezi ca dumnezeu e adevarat si doar cei ce cred in el il vor vedea ceilalti il vor vedea pe lucifer.
Iisus Hristos El si este Dumnezeu!
Oamenii care sufera si sunt nevinovati? Nevinovati? De unde se ia suferinta si toate cele rele? Tot din cauza pacatului si noi toti suntem vinovati pentru ca suntem pacatosi!
Dumnezeu nu crede in ateii!
Nimeni nu va fi ateu dupa moarte, o sa vezi ce se intimpla in clipa mortii, cum i s-a intamplat bunelului meu si sora nanei mele!
Parerea mea ca te zbati degeaba, si eu am incercat sa fac un bun crestin ca astia care te fac in tot felul macar sa-si puna un semn de intrebare, nu neaparat sa-l fac sa nu mai creada, da ce am realizat e ca sunt foarte siguri ca exista. Asa ca nu mai le raspunde la niciun, ca te chinui degeaba.
La intrebarea ta :daca exista dumnezeu atunci de ce sufara atatia oameni nevinovati?
Raspunsul meu este : Sufera deoarece Dumnezeu ii pune la incercare sa vada daca cu adevarat cred in El. Eu una cred in Dumnezeu. Si nu sunt de acord cu tine. Sper ca pe parcurs o sa iti schimbi parerea despre intrebarea ta. Pupici. :*
Draga mea, când ai o boală incurabilă şi ştii că mai ai atâtea zile de trăit, cu ce te ajuta Dumenzeu ăsta? "te pune la incercare". Şi prin asta să înţeleg că te omoară ca să vadă el ce mult crezi tu în el? Păi, nu e el atotştiutor? De ce mai are nevoie de dovezi?
De ce nu crezi? eu cred cine crezi ca a creat lumea? apropo te sfatuiesc sa citesti cartea 107 intamplari preferate din biblie draga!
Dumnezeu exista..intradevar ca entitate omniprezenta si omnipotenta nu. dar stiu o poveste cum ca cineva a ars o icoana cu fecioara Maria..si i-a ars mana totul este real! Daca nu credeti ardeti o icoana si o sa vedeti!
Nimeni nu poate fi sigur daca exista sau nu, Dumnezeu.
Eu una cred in Dumnezeu.Desii nu l-am vazut niciodata. Daca nu exista Dumnezeu explicati cum s`a creat pamantu? Cum ne-am creat noi? Cum se intampla unele miracole? multe exista fara ca noi sa de dam seama, dar fiecare e liber sa creada ce vrea...doar suntem intr-o tara democrata.
E adevarat ca in ziua de azi tot mai multi sufera de boli cumplite la varste fragede, multi criminali scapa basma curata, in schimb oameni nevinovati sunt acuzati pentru ceva ce nu au facut, banul este la putere, perversitatea omului a ajuns la orice limita, dar nu pentru ca nu exista Dumnezeu ci pentru ca omul in timp a ajuns foarte pervers, multi nu mai cred in nimic, fac ce`i taie capu... intrebati`va parinti sau bunici si o sa vedeti ca atunci cand ei erau de varsta noatra erau majoritatea mai credinciosi si aveau mai mult respect pentru altii, iar oameni nu erau asa rai... daca nu ai credinta nu ai nimic.Cum poti sa crezi in speranta daca tu spui ca nu crezi in Dumnezeu? Ce vrei sa zici ca ai vazut speranta?. oricum vai sh amar de viitorul nostru .
Eu atat as mai vrea sa spun : Daca Dumnezeu nu exista si tu crezi il el, ce pierzi? absolut nimic... dar daca Dumnezeu exista si nu crezi, pierzi absolut tot! Mai ales cand sufletul tau va fi judecat!
Uite-o pe aia(CryssuCryssa)! ) mor de ras, in iad! in iad! in iad! o sa ajungi )))))) ho femeie, ca la cat o blestemi, in acord cu crezul tau in Dumnezeu si cu poruncile lui, o sa ajungi tu inaintea ei )
DA, cred in Dumnezeu! Unde e iadul? Iadul probabil o sa imi spui tu unde e cand o sa ajungi acolo. Am eu o intrebare mai buna : Crezi in Diavol/Satan/Dracu? Imi place sa cred ca cei care pun astfel de intrebari ii macina mult gandul ca Dumnezeu exista si le e frica sa accepte asta, nu e o problema pentru ca nu El are nevoie de noi ci noi avem nevoie de El.
Nu exista dumnezeu, diavol, satan dracu etc... aceste personaje au fost inventate! iisus hristos a fost un om adevarat care a fost rastagnit pe cruce de catre romani, deoarece a declarat ca el este fiul lui dumnezeu, si de atunci dupa mult timp in urma dupa moartea sa s-a inventat toata povestea!