| ladyinredsaunegru a întrebat:

De mica il visez pe Dumnezeu, prima data L-am visat intr-o manastire pictata si cu icoane imense pe ea.am mai avut cateva vise dar nu mi-le amintesc, cel mai recent a fost acum 3 zile.In vis El era la o catedra dar ff inalt ca debia ajungeam la el si aveam parul alb, barba alba dar nu semana deloc cu ceia ce stim noi.era batran si slab.L-am intrebat daca el e Dumnezeu si Mi-a zis ca el e Dumnezeu si apoi i-am zis doamne e adevarat ca asa e in rai si iad cum se zice si el a zis Nu.iar apoi Mi-a daruit acoarele in culori atat de vii si minunate, erau verzi, roz, mov si Mi-a zis PICTEAZA SI CREDE IN MINE CUM FACI MEREU.ce inseamna pentru voi visul acesta? pentru ca de pictat nu stiu sa pictez

7 răspunsuri:
| Silviuloan a răspuns:

Inseamna ca esti curata la suflet si Dumnezeu te iubeste, dar cu pictura nu stiu ce sa iti zic...http://www.interpretare-vise.ro/a.html

| SmexyBoy a răspuns:

Dumnezeu nu este numai Dragoste, nu este numai Atotputernicul, Dumnezeu este si un Artist, poate ai un talent la pictura si decoratiuni pe care nu l-ai descoperit, acest vis poate fi un semn, POATE. Domnul sa te binecuvanteze. Amin

| richarddawkins a răspuns:

Ca ori minti ori ai imaginatie bogata, ciudat e ca se arata in vise unde ratiunea dispare ciudat zeu ai

| ladyinredsaunegru explică (pentru richarddawkins):

Daca as minti as mai intreba lumea despre o minciuna? ratiunea in vise dispare. poate dipare la tine dar nu si in vise.

| ladyinredsaunegru explică (pentru richarddawkins):

Atunci preoti de ce spuns ca viseaza ca sta de vorba cu Dumnezeu? stiinta unde e aici?

| Floris83 a răspuns:

Părerea mea, e să nu crezi în vise, oricât de colorate ar fi, că așa învață Sf Biserică, cel mai bine și mai sigur, e să ascultăm de duhovnicii noștri, că visele pe mulți, care se încredeau în ele, pînă și la nebunie i-au dus!