Dacă-i doar alcool și muzică, da, e păcat. Îți pierzi timpul degeaba.
Du-te undeva unde-s și femei. Și fără muzică. După a 3-a vodcă te vor pune să dansezi, iar masculii nu dansează.
Dar ce? suntem in vreun post sau a murit vreo enttate de revelion?
Moare la anul de Paste, stai linistit.
P.S. Bea cu masura si nu face urat, dzeu vede TOT
Pai nu este pacat daca vei petrece.Pana la urma esti om si de asta Dumnezeu a facut oamenii. Sa TRAIASCA. Daca tot esti asa religios te sfatuiesc sa te duci dar sa nu bei. Doar distreaza-te si fii in largul tau.
Tu, in calitate de TROLL (caruia ii arde de glume), nu cred ca ai interdictiile pe care le au preotii.
Nu te teme Dumnezeu a creiat pamantul ca sa ne distrm de aceea a creiat animale frumoase culorile naturi etc.Eu nu cunosc un Dumnezeu care sta acolo sus si ne pedepseste pentru ori ce facem. Dumnezeu nu vrea sa nu fim veseli din potriva El vrea sa ne distram iar alcoolul nu este"al deavolului"cum s-ar zice Dumnezeu nea creiat sa fim veseli.
P.S:Sa nu tio iei in cap cu alcolul.
Nu te teme Dumnezeu a creiat pamantul ca sa ne distrm de aceea a creiat animale frumoase culorile naturi etc.Eu nu cunosc un Dumnezeu care sta acolo sus si ne pedepseste pentru ori ce facem. Dumnezeu nu vrea sa nu fim veseli din potriva El vrea sa ne distram iar alcoolul nu este"al deavolului"cum s-ar zice Dumnezeu nea creiat sa fim veseli.Deci nu e pacat sa participi.
P.S:Sa nu tio iei in cap cu alcolul.
E mare pacat, stai in beci si roaga-te sa nu cumva sa risti sa pacatuiesti cu ceva
Nu! Stai acasa si continua sa faci trolling, facand mistouri de care nici macar tu insuti nu te poti amuza...
Vezi ca macane rata de sub perna ta!
Astazi, oamenii fac ceea ce cred ei de cuviinta, sa se simta bine, fara sa-l includa pe Dumnezeu in binele de durata scurta. Biblia ne invata in Ecleziastul, ca putem face ceea ce dorim, dar pentru toate trebuie sa fim responsabili. Revelionul, nu face parte din lucararile lui Dumnezeu, nu are legatura cu Biblia. Cine cauta sa faca vointa lui Dumnezeu, va fi aprobat de El. Stii care este aceasta?
Stirile PROTV a doua zi de revelion: Inca un preot a facut accident cu masina, a fugit de la locul faptei si a fost gasit in porumb peste un baietel de 12 ani!
D.p.d.v. religios, numai cu alcoolul.Pentru ca alcoolul face rau organismului.Insa,iti poti face de cap linistit.Dar ai grija la alcool.
Revelionul nu are legatura cu religia in general yehovistule
Nu ci cu paganismul.Romanii tineau trecerea dintre ani sarbatorind anumiti zei.
Unde zice Dumnezeu în Biblie să nu mergem să ne distrăm? Zice cumva în Decalog? Mă îndoiesc.
Nu exagera, sunt convinsa ca ai inteles ideea. Oricum enciclopediile arata clar ca asa e, deci nu e o noutate.
CocuUu întreabă: