Nu stiu,dar stiu ca samani luau putere de la natura,acum nici eu nu stiu prea bine despre ei.
Am auzit ca consumau CANABIS,da marijuana aia pentru care faci ani si ani de puscarie si nu criticati deaorece ar trebui sa invatati ca nu tot ce este ilegal este rau si tot ce este legal este bun! infine Samani din cate am auzit foloseau canepa nu ca un drog ci ca ceva care provoaca intelepciune,acum nu stiu daca il fumau sau faceau ciorbe din el (mancat sau fumat are acelasi efect) Marijuana iti da viziuni cateoadata foarte intelepte daca e consumata cum trebuie, poate ca ala e al ''treilea ochi'', acum eu nu`ti sfatuiesc sa te ''drogezi'' (cum spune societatea) eu am inteles ca vrei sa mostenesti starea de pace si intelepciune a samanilor, Cu putina canepa yoga si muzica ai putea primi acea ''stare''
Ciorba? )
Nu prea ai cum, daca n-ai cunostinte prin Peru... si oricum, la ce-ti foloseste, ca oricum banuiesc ca nu stii ce ritual fac samanii de acolo.
Cred ca te referi la melatonina (unul din hormonii hipofizei). Este la farmacie, dar te sfatuiesc sa stai cuminte.
Sansele de a ajunge pe urma la nr. 9 sau a te inscrie intr-o secta de oameni batuti in cap cresc considerabil. Nu stiu de ce oamenii isi doresc halucinatii, din moment ce insusi cuvantul "halucinatie" spune ca ele nu sunt reale. Si daca nu ma insel, poti sa faci niste ani de "facultate" pentru posesie si uz de droguri.
Frate dmt nu e substanta ilegala nu caut substante ilegale... e o substanta care o secreta glanda pineala din corpul nostru cititi frate intrebarea inainte sa aruncati cu bombe
Problema nu e ce crezi tu despre substanta respectiva, ci ce crede politistul.
Frate da mi voie sa iti zic ca niciunul dintre drogurile care nu contrazic conceptiile persoanelor care se drogheaza nu au absolut nicio legatura cu cel de-al 3-lea ochi sau cu glanda pineara.De cele mai multe ori alcoolul este cel care activeaza aceasta glanda si creeaza starea aceea de relaxare si secreta DMT ul lichidul care relaxeaza sistemul nervos
Joker3134 întreabă: