anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De unde se vede cerul cel mai bine?

Răspuns Câştigător
| Kramerwalt a răspuns:

Cel mai bine se vede dupa patul de suferinta, de acolo ai privirea cea mai buna, dar bine este sa-l vezi tot timpul nu doar atunci.

12 răspunsuri:
| ThePoet a răspuns:

De sub pamant.

| EmaS a răspuns (pentru ThePoet):

Iti garantez eu ca de acolo nu il mai vezi!

| ThePoet a răspuns (pentru EmaS):

Iti garantez ca daca ii faci o poza si o duci sub pamant tot il vezi. Inseamna ca nu te-ai uitat la Harry Potter. rolling on the floor

Raspuns corect: cerul il vezi cel mai bine de la malul marii sau al oceanului, parerea mea.

| dragos9234 a răspuns:

Se vede la fel de peste tot, daca vroiai sa spui de unde vezi stelele cel mai bine...asta nu stiu.

| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Din Cer.Sau din varful Muntelui Sinai.Parerea mea...
Pacebig grin

| Loyd06 a răspuns:

Sper sa il vedem toti...

| Rapplex a răspuns:

Cerul nu-l vezi, fiindca nu exista.Este doar o notiune, la fel ca viitorul.Cei din trecut aveau falsa impresie ca cerul e ceva palpabil, iar noi vorbim acum ca si cum ar fi asa.Cand te uiti in sus vezi Universul.winking

| EmaS a răspuns:

Si eu am avut placerea sa zbor cu avionul de mai multe ori. Este extraordinar, te simti mai aproape de cer, de Dumnezeu!

| EmaS a răspuns:

Pe Dumnezeu il vad prin credinta, cu ochii duhovnicesti!

| unbaiatanonim a răspuns:

Cerul e doar o iluzie optica

| Esperança a răspuns:

De fiecare dată când îl căutăm pe Dumnezeu, vedem Cerul şi ne simţim mai aproape de El.
De fiecare dată când sunt în Prezenţa lui Dumnezeu simt o mică părticică din bucuria din Cer!
Dar cum a zis şi DanyR, cel mai bine sau mai bine spus cel mai mult cauţi cerul atunci când eşti pe un pat de suferinţă, căci aşa e omul, când îi merg toate bine uită de Creator şi atunci Dumnezeu mai trebuie să dea şi peste nas!
Dumnezeu să aibă milă de noi!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Din adincul sufletului.atunci cind esti napadit de suferinta.