Astea sunt povesti inventate, adevarul scrie doar in Biblie.
Dau un exemplu. Un individ din vremea aceea nu stia cum sa faca bani, a desenat chipul lui Iisus iar apoi l-a vandut ca si cum ar fi fost lasat de Iisus. Deci voi va inchinati la niste minciuni.
Daca era necesar sa ne inchinim lui, ar fi spus de cand traia sa il deseneze si sa ne inchinam lui...
Ti-am răspuns la întrebarea ta in legătură cu rugăciunea.
Șeful iadului este păcatul, are in el autodistrugerea.
Din Satana va ieși un foc care il va mistui.
Noi suntem creați să trăim frumos până și in biblie scrie ca un duh mâhnit usucă oasele.
Știai ca pe fond de stres glandele de deasupra rinichilor elimină adrenalină care scoate calciu din oase?
Pe fond de stres faci chiar si ulcer perforat și exemplele ar continua la infinit.
De asta avem nevoie de salvare, și o schimbare pe care El însuși a oferit-o.
Ne spune să venim la El iar tot El ne va da o inima de carne și o va scoate pe cea de piatră.
Dar noi suntem lucrători împreună cu El. El este un gentleman nu va acționa împotriva liberului nostru arbitru.
Pacatul originar nu l-au facut Adam si Eva, ci a fost făcut in cer de Lucifer.
Si nu are cauză. Tu dacă ai sta in cer unde dragostea Lui Dumnezeu ți-ar crea cel mai frumos univers fără să ai motiv de întristare de unde s-ar naște in inima ta ceva rău?
Cum ai căzut din cer, Luceafăr strălucitor, fiu al zorilor! Cum ai fost doborât la pământ, tu, biruitorul neamurilor! Tu ziceai în inima ta: ‘Mă voi sui în cer, îmi voi ridica scaunul de domnie mai presus de stelele lui Dumnezeu; voi ședea pe muntele adunării dumnezeilor, la capătul miazănopţii; mă voi sui pe vârful norilor, voi fi ca Cel Preaînalt.’
Isaia 14:12-14
Satana șeful iadului . de unde până unde. El care a amăgit întreaga omenire să fie tot cel care o să își chinuiască victimele acolo.
Să ști că acest Dumnezeu împotriva carui te revolți tu nu este adevăratul Dumnezeu ci cineva ți-a pictat o imagine hidoasă ca nu cumva să vi la El sa îți dea viață.
Și acel iad nu e veșnic. cum spun unii.
Iadul va fi doar un eveniment.
De ce crezi ca atunci când se aduce vorba de Hitlercare a omorât atâția oameni s-ar repede in sus vai Doamne ce a făcut, dar când le spui de Dumnezeul lor care arde in rai și chinuie la nesfârșit spun ca e drept și nu-i un așa mare vai.
Păi pe o scară a răutăți Hitler pălește in zare.
Cred ca Satana e nervos tare, pentru că Dumnezeu ne-a chemat sa fim Dumnezeii nu ce se poartă in lume.
Mereu gârbovit, mereu cu capul in jos, fara demnitate, fără sa spui vreo vorbă nimic, nu meriți...
Ce credință săracă. Dumnezeu spune că celui ce va birui ii va da să șadă împreună cu El pe Scaunul lui de domnie de unde se conduce tot universul.
Frățioare noi nu suntem niște furnici uitate in univers, suntem fii lui Dumnezeu, și cetățenia noastră nu-i pământul, dar acel colac de salvare va trebui să-l apuci altfel piatra aia legată de picior ( păcatul ) nu vei putea să o deslegi singur.
Toți suntem chemați la ceva grandios ceva mare.
Dumnezeu nu te iartă si atât, stai pe langa el acolo in rai și mereu sa îți aduci aminte că ai fost un nemernic.
Departe de Dumnezeu să ne facă această chemare.
El ne-a chemat la o viață din plin, o viață fericită, frumoasă cum a fost inainte. suntem făcuți după chipul și asemănarea Lui.
Și suntem schimbați prin contemplare, spune in biblie că vom fi ca Dumnezeu pentru că atunci îl vom vedea așa cum este El.
Dar noi ne schimbăm la orice privim este o lege...
Dacă Dumnezeul tău este un terorist cosmic. in ce te vei schimba?
Daca ai un Dumnezeu al dragostei. in ce te vei schimba?
E simplu
Și încă ceva.
Satana nu vrea inamici, și nu vrea sa te facă inamicul lui ci vrea să te alieze.
Sunt pline bisericile de aliați de genul.
Dar cei care cred ca e unul roșu cu coarne cu o furcă și cu ceaunul lui sunt cei mai prinși.
Dumnezeu spune ca el se preface într-un inger de lumină, deci vei crede că este chiar Dumnezeu când va veni la tine cu taraba lui de produse să-ți vândă fel si fel de lucruri, cumpără de la el că o să-ți dea si asigurare. apropo el are firmă de asigurări. ( nu te vede nimeni, no să audă nimeni )
Și de câte ori n-am cumpărat de la el, ne-a mințit de atâtea ori și tot mai cumpărăm dăm pe acolo nu ne-am învățat minte.
Mai degrabă să-l lăsăm cu marfa-n ploaie zic eu.
Nu te bagă Dumnezeu în iad ci tu singur alegi iadul.
Dumnezeu ne-a avertizat ce sa facem ca să nu cădem în iad, și-a dat și Viața pe cruce pentru ca ne iubește numai ca să nu cădem în iad.
Dacă tu nu vrei sa fii salvat este strict alegerea ta. Dumnezeu ne-a dat libertate sa alegem singuri, binele sau răul
Unde ai găsit ca iadul nu este veșnic?
Iadul este făcut pentru satana, el știe ca acolo va sfârși veșnic pentru tot răul care la făcut și-l face în continuare, el este invidios pe creația Lui Dumnezeu, omul și vrea sa atragă cât mai multe suflete cu el în iad.
Dumnezeu și-a făcut toată partea Lui, și-a dat viața ca să fim salvați. Numai este nimic de făcut din partea Lui Dumnezeu, a rămas doar omul sa aleagă: cu satan in iad sau cu Iisus în cer.
Dacă ar fi cum spui tu ca iadul nu este veșnic, mulți zic: lasă să-mi trăiesc viața ca oricum mor. Dar viața adevărată începe abia după ce moare Acest trup care ne este ca o mănușă
Domnul Isus a spus ca iadul este veșnic
Marcu 16:16
[16]Cine va crede și se va boteza va fi mântuit, dar cine nu va crede va fi osândit.
Matei 25:31-46
[31]Când va veni Fiul omului în slava Sa, cu toţi sfinţii îngeri, va ședea pe scaunul de domnie al slavei Sale.
[32]Toate neamurile vor fi adunate înaintea Lui. El îi va despărţi pe unii de alţii cum desparte păstorul oile de capre;
[33]și va pune oile la dreapta, iar caprele la stânga Lui.
[34]Atunci, Împăratul va zice celor de la dreapta Lui: ‘Veniţi, binecuvântaţii Tatălui Meu, de moșteniţi Împărăţia, care v-a fost pregătită de la întemeierea lumii.
[35]Căci am fost flămând și Mi-aţi dat de mâncat; Mi-a fost sete și Mi-aţi dat de băut; am fost străin și M-aţi primit;
[36]am fost gol și M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav și aţi venit să Mă vedeţi; am fost în temniţă și aţi venit pe la Mine.’
[37]Atunci, cei neprihăniţi Îi vor răspunde: ‘Doamne, când Te-am văzut noi flămând și Ţi-am dat să mănânci sau fiindu-Ţi sete și Ţi-am dat de ai băut?
[38]Când Te-am văzut noi străin și Te-am primit sau gol și Te-am îmbrăcat?
[39]Când Te-am văzut noi bolnav sau în temniţă și am venit pe la Tine?’
[40]Drept răspuns, Împăratul le va zice: ‘Adevărat vă spun că, ori de câte ori aţi făcut aceste lucruri unuia din acești foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie Mi le-aţi făcut.’
[41]Apoi va zice celor de la stânga Lui: ‘Duceţi-vă de la Mine, blestemaţilor, în focul cel veșnic, care a fost pregătit diavolului și îngerilor lui!
[42]Căci am fost flămând, și nu Mi-aţi dat să mănânc; Mi-a fost sete, și nu Mi-aţi dat să beau;
[43]am fost străin, și nu M-aţi primit; am fost gol, și nu M-aţi îmbrăcat; am fost bolnav și în temniţă, și n-aţi venit pe la Mine.’
[44]Atunci, Îi vor răspunde și ei: ‘Doamne, când Te-am văzut noi flămând sau fiindu-Ţi sete sau străin sau gol sau bolnav sau în temniţă și nu Ţi-am slujit?’
[45]Și El, drept răspuns, le va zice: ‘Adevărat vă spun că, ori de câte ori n-aţi făcut aceste lucruri unuia dintr-acești foarte neînsemnaţi fraţi ai Mei, Mie nu Mi le-aţi făcut.’
[46]Și aceștia vor merge în pedeapsa veșnică, iar cei neprihăniţi vor merge în viaţa veșnică."
El a fost ateu ca tine.
El singur își alegea drumul spre iad, pentru că-i întorcea spatele Lui Dumnezeu.
Mama lui a plâns cu post și rugăciune și Dumnezeu a intervenit în viața lui. Https://youtu.be/b2iso3XeiO0
Sunt la muncă dar de abia aștept sa ajung acasă sa îți scriu frățioare .
Ma bucur ca am cu cine vorbi despre așa ceva.
As vrea să îți dau o temă. pana ce ajung.
Sufletul este muritor sau nemuritor?
Te întreb asta pentru ca va influența foarte mult tema iadului si chinului veșnic.
Sa spunem ca tu ești pe un drum și din spatele tău vine un tir, eu strig la tine sa te dai la o parte, iar tu ma iei în râs și faci glume cu mine, vei fi călcat de tir cu siguranță dacă nu iei în serios ceea ce-ți spun.
Cam așa stau lucrurile și cu cei care nu ascultă de cuvântul Lui Dumnezeu.
Iadul este făcut pentru diavol nu pentru om, dar unii oamen le plac mai mult ofertele diavolului,
Pai stai tu afirm ca sufletul este nemuritor dar de unde ai luat asta?
Mai devreme mi-ai dat versetele biblice.
Cauta-mi in biblie unde vei găsi că omul este nemuritor. te rog iar diseară promit ca iti voi scrie. voi atinge tema sufletului nemuritor și al iadului. lucruri care mi-au chinuit sufletul și mi-au fost o barieră înaintea dragostei mele pentru Dumnezeu.
Păcatul este ușa care treci de la Dumnezeu la diavol.
Isus este ușa prin care ieși de la diavol și ajungi la Dumnezeu.
Ingerii și oamenii, Dumnezeu ia creat sa poată alege singuri cu cine sa stea, cu El sau cu satana.
Omul de când a muscat din fructul oprit a acceptat oferta lu necuratu.
Diavolul a câștigat autoritate asupra omului (creația lui Dumnezeu) prin momeala. Dumnezeu a făcut tot ce ține ca să fie salvat omul din înșelarea diavolului, dar mulți refuză salvarea Lui Dumnezeu.
Sa spunem ca pe soția ta a răpit-o cineva, tu te duci sa o salvezi, dar când ajungi acolo, observi ca soția ta nu mai vrea sa vină după tine, îi place cu acea persoană și vrea sa rămână cu el, iar ție îți întoarce spatele și te ia și în râs. Ce poți sa mai faci tu ca ea sa te iubească din nou? De acea Dumnezeu nu forțează pe nimeni, dar plânge pentru noi. El nu vrea robotei. Cum nici noi nu vrem sa avem o soție robot.
Domnul Isus plângea când spunea asta, și pentru tine plânge că-i refuzi mâna întinsă sa te salveze de sub autoritatea diavolului
Matei 23:37
[37]Ierusalime, Ierusalime, care omori pe proroci și ucizi cu pietre pe cei trimiși la tine! De câte ori am vrut să strâng pe copiii tăi cum își strânge găina puii sub aripi, și n-aţi vrut!
Dumnezeu vrea ca toți oameni sa ajungă în rai
1 Timotei 2:1, 3-4
[1]Vă îndemn dar, înainte de toate, să faceţi rugăciuni, cereri, mijlociri, mulţumiri pentru toţi oamenii,
[3]Lucrul acesta este bun și bine primit înaintea lui Dumnezeu, Mântuitorul nostru,
[4]care voiește ca toţi oamenii să fie mântuiţi și să vină la cunoștinţa adevărului.
mentholinks întreabă: