anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci, acum ceva timp am cautat pe internet care sunt pacatele pe care Dumnezeu nu le poate ierta, imi era frica sa nu fi facut din greseala vreunul, dar din fericire nu am facut. Dar dupa ce le am citit care sunt, mi-au ramas in minte si imi vin ganduri involuntare cu ele. Daca nu le citeam, nu as fi stiut niciodata de ele si nu imi veneau in gand. Am citit ca unul din acestea era : vorbirea de rau de Dumnezeu sau injurarea Lui. Nici prin minte nu as fi facut asta vreodata, dar dupa ce l-am citit imi tot vin in minte fara sa vreau, nu il pot controla. Imi e foarte frica ca nu ma va ierta Dumnezeu pentru asta... si totul de la prostia ca am intrat eu acolo sa le citesc si mi-au ramas in cap. Nu este nimic voit sau din inima.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Biblia spune că doar hula împotriva Duhului Sfânt.

7 răspunsuri:
| badpanda a răspuns:

Zeul biblic era un criminal cu probleme psihice.
Era iute la manie, razbunator, a cerut jertfe de animale in fiecare zi.

| DaniiAlex a răspuns (pentru anonim_4396):

Pai si care este aia? La ce se refera

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru DaniiAlex):

Citește contextul din Biblie. Reacția fariseilor, cărturarilor, atunci când Hristos a exorcizat acel mut îndrăcit.

| bettybetty a răspuns:

Dumnezeu iartă păcatele accidentale. Păcatul care nu-l iartă e Hula împotriva Duhului Sfânt, dacă stii ce e aia...

| T0T a răspuns:

Ești ca un copil căruia îi e frică de pedeapsa părintelui. Maturizează-te.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

ORICE pacat va fi iertat pentru omul care se mantuieste prin Iisus Hristos.

| Ghengbeng18381 a răspuns:

Hula împotriva Duhului sfânt nu se refera in al injura pe dumnezeu. Se refera la pacatul repetat/făcut cu bună știință. Orce păcat care il faci constient ear si ear este pacatul de neertat.