| Sean a întrebat:

Deci care este parerea voastra despre lumea aceasta a populatiei crestine din Romania?

Cateva exemple care imi dau dureri de cap cand le citesc, sutem in secolul 21 domniilor/doamnelor si voi veniti cu asemenea lucruri, pe langa faptul ca ii patetic si jalnic, mai aveti si indrazneala sa impartasi-ti aceste cunostinte copiilor si daca nu se poate va loviti cu pumnul in piept ca cea rea ii lumea si ca vom fi cu toti pedepsiti de un asa zis Zeu, cateva exemple care chiar ma deranjeaza, prin simplu fapt ca aceste persoane traiesc in aceeasi era cu mine.

Sunt niste comentari la un post despre Halloween, conform careia Anton Lavey- fondatorul bisericii sataniste, a spus urmatoarele cuvinte "Ma bucur pentru că macar o noapte pe an, părinții creștini își lasă copiii să se închine diavolului." si o imagine cu textul "Nu sarbatoresc Halloween", in primul rand din cate am cercetat eu acel domn nu a zis asa ceva.

Link la cateva comentari: http://imgur.com/a/sVDx9

Deci luminati-ma si pe mine ce is cu aceste lucruri?

8 răspunsuri:
| TrăieşteClipa a răspuns:

Suntem in secolul 21 dar nu stim inca nimic despre natura si originea fortei de gravitatie de exemplu.

| MrLucas a răspuns:

Iti zic eu ce e scandalos, sa fie mai multe biserici decat scoli/spitale, sa mergi la biserica si jumatate din "slujba"sa auzi popa cum rosteste o lista cu nume contracost.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru MrLucas):

Sau sa mergi in club, sa mori intr-un incendiu, din cauza de; constructie ieftina cu materiale inflamabile, si toti sa spuna; Dumnezeu sa-l ierte, de parca ai fi fost in biserica.

| costis a răspuns (pentru anonim_4396):

Asteapta putin, sa vezi ca biserica e de vina si pentru clubul ala!

| danut a răspuns:

Nu inteleg cam ce vrei tu dar trebuie tu sa intelegi un lucru, fara Dumnezeu, omenirea nu ar mai fi existat, in rest doar teribelisme de pusti crescuti de cateva generatii de decretei. Daca nu sti ce sunt decreteii, intreabati parintii.

| oprescudorin11 a răspuns (pentru danut):

PERFECT de acord!

| oprescudorin11 a răspuns:

Ce vor oamenii, aia obtin.Vor dezastru, aia obtin. Dar chiar stiti?
Va lasati coplesiti de toate mizeriile tentante uitand regulile(poruncile).
Credibilitate trebuie acordata istoriei adevarate, cand ne departam de istorie, spiritualitate (in sens chiar canonic), cand ne luam dupa bogati, disperati sau atei, nu mai e treaba mea. Voi alegeti, nu va plangeti! Ce vreti aia obtineti, Handael spunea intr-un oratoriu, celebru 'The liberty of God".
Asta inseamna libertatea in cadrul regulilor.Trebuie sa intelegi asta. Regulilor traditionale, nu cele propagate sau scoase din contextul Biblic.

| KodrutZ a răspuns:

Crestinilor "de FB" le place sa manince rahat si sa dea share - like fara sa verifice si fara sa cunoasca nimic. LaVey a spus multe chestii foarte bune, una dintre poruncile asa-zis "sataniste" fiind "Nu faceti rau copiilor."
Plus de asta multi habar nu au ca satanismul laveyan e nimic mai mult decit umanism egocentric sub o alta denumire.