N-ai vazut f multi? Inseamna ca nu esti de mult timp pe site sa vezi cum dau navala cu copy paste de pe net desigur
Majoritatea sunt crestini dar le e frica sa recunoasca pentru ca nu e. "cool". De fapt, le este chiar frica sa nu creada in divinitate pentru ca nu vor sa riste ca asa lucruri sa existe de fapt si ei sa fi murit atei. Mai bine cred pentru a isi asigura trecerea spre mai bine. E o mentalitate cam ciudata. Si eu gandeam asa si poate ca mai gandesc in acel mod, dar incep sa corectez asta. Dunt ortodoxa si sunt mandra de asta. Am incetat sa cred in Dumnezeu pentru ca mi-ar frica de ce se va intampla daca nu o fac. Cred pur si simplu pentru ca imi ador religia.
Aș zice că sunt Creștini în proporție de 90% pe site, dar doar 1% ce au și creier.
Eu cred ca crestinii, eu sunt crestinii, si nu am vazut foarte multi atei, in fine, eu n-am nimic cu ei, si daca site-ul are mai multi atei decat crestini nu ar fi o problema, cel putin pentru mine
Daca esti crestin nu inseamna ca "n-ai creier", iar daca esti ateu nu inseamna ca "gresesti". toti suntem oameni, nu suntem o alta "specie" doar pentru ca avem opinii diferite. si din cauza celor care exagereaza (ca tine de exemplu, dar nu-ti reprosez nimic) e atat de multa cearta pe site. oricum mersi de procent.
Ba sunt de destul timp pe TPU, si nu am vazut chiar sa dea "navala" ci doar cativa, care poate dau copy paste, dar pe mine nu ma deranjeaza cu nimic atat timp cat nu ma jignesc pentru ca sunt crestin.
Nu cred ca sunt foarte multi, pentru ca sincer am vazut eu doar 5-6 si asta nu inseamna ca sunt multi
Eu sunt ateu, pot sa imi folosesc mintea sa gandesc si ochii sa observ.
Pentru ceilalti 99% de crestini de aici, nu imi pasa de ei. Chiar nu ai ce sa le spui, sunt ori niste adolescenti prosti care cred ca e cool sa crezi in dumnezeu ori niste adulti care cred ca halucinatiile lor din betie sunt adevarate.
Intreaba-i pe toti crestinii de aici, cati dintre ei au citit biblia.
Ii salut pe toti ateii care sunt capabili sa gandeasca de pe acest site.
5-6? nu te-au jignit? inseamna ca esti foarte norocos/oasa numai 13 am eu la useri ignorati
Bine poate am exagerat, 2% au creier.
Nu am zis că suntem specii diferite, deși mi-ar plăcea. Majoritatea creștinilor d epe site sunt fanatici încuiați, nu știu ce e aia distracție, nu tșiu ce e aia o glumă, nu știu nimic înafară de Zeul lor. Patetic zic eu. Și când vine vorba de zeul lor nu vor să audă nimic, doar ce le convine.Sunt genul de oameni care au impresia că de la o țigare ajungi în iad. Îmi vine greu să cred că-s din aceeași specie cu ei...
Sunt mai multi necredinciosi... pe acest site daca sunt maxim 10 crestini adevarati care fac Voia Lui Dumnezeu!
Pana la urma toti suntem crestini, dar suntem o parte care nu suntem de acord cu credinta noastra.
M-am nascut crestina, am fost botezata, voi face nunta religioasa, etc. chiar daca in sufletul meu sunt atee. Nu poti sa te impotrivesti majoritatii. Poate peste inca un secol se va termina si cu amalgamul asta de religii si cu toate aberatiile care le sustine.
Sa zicem ca, cred intr-o entitate suprema intr-un procentaj foarte mic(
Jeje, te jignesc normal, daca le dai un motiv, daca te implici in certurile lor, si daca le raspunzi la intrebari. Incearca sa le raspunzi la intrebari politicos, si nu ii contrazice aspru, daca nu inteleg, lasa-i asa...
Nu cred ca ai vreun Hobby sa te certi cu atei, deci daca nu te bagi peste ei te lasa in pace, nu sunt norocos, ci ma comport la fel de civilizat cu ateii cum ma comport si cu ceilalti, si asa isi dau si ei seama ca nu au dc sa ma jigneasca, pentru ca,,,, cum am spus mai sus, nu am nimic cu ei, deci nici ei nu ar trebui sa aiba ceva cu mine
Si asta ar trebui sa se aplice si in cazul tau
Adevarata credinta este in inima, nu in aceste comentarii, sub o identitate pe care nu multi si-o asuma, stim cu totii ca pe net orice poate fi orice, chiar daca el de fapt abia stia sa citeasca sau in unele cazuri un absolvent de doua facultati, cu o vasta cultura generala este jignit de un individ cu 6 clase
Unii se declara atei fara sa cunoasca ceva concret, din moment ce negi ceva, inseamna ca acel ceva exista, caci nu poti nega ceva ce nu exista.
Iar altii, insa, sunt crestini doar cu numele, ar trebui sa laude si sa apere cuvantul Domnului cu smerenie si cu dragoste fata de aproape, chiar daca acesta te-a jignit sau iti vorbeste urat, tu sa te porti frumos si sa nu iti faci singur dreptate, caci nu esti in masura, dreptate face doar Domnul, El este Judecatorul tuturor, chiar si al ateilor!
Oricat de civilizat te-ai comporta nu ai ajunge la nici un rezultat.Tot tu esti ala prostu si ei aia desteptii.De aceea am decis sa nu ma mai contrazic cu nimeni. De aia i-am bagat pe aia la useri ignorati,ca sa nu le mai vad intrebarile jignitoare la adresa Lui Dumnezeu. De incercat am incercat, dar daca nu se poate, nu se poate! Ce sa fac sa le bag pe gat ceva ce nu vor? Nici Dumnezeu nu obliga si totul e simplu "Cine crede si se boteaza va fi mantuitt"
7 Cel ce mustră pe un batjocoritor îşi trage dispreţ şi cel ce caută să îndrepte pe cel rău se alege cu ocară.
8 Nu mustra pe cel batjocoritor, ca să nu te urască; mustră pe cel înţelept, şi el te va iubi!
9 Dă înţeleptului, şi se va face şi mai înţelept; învaţă pe cel neprihănit, şi va învăţa şi mai mult!
Ajaaa pai d'aia te-au injurat pai daca tu te iei in gura cu ei si incerci sa-i convingi sa creada in Dumnezeu pai daca ei pun o intrebare, raspundele doar la aia nu le spune de Dumnezeu, ca nu le place
aaa, si anorexici de aia care se cred prea destepti am cunoscut si eu da nu sunt toti asa unii atei sunt de treaba si se poate discuta cu ei atat timp cat nu deschizi subiectu ala care nu le place, respectiv Dumnezeu
Mintea omului e limitata si citind raspunsurile si intrebarile lor, am vazut ca omul fara Dumnezeu are mintea si mai limitata! Doamne cate mi-a fost dat sa vad numai saptamana asta Dar ii inteleg inca nu au trecut de perioada "De Ce"
Mintea omului e limitata? doar atat? daca incepeam eu cu ideea asta iti scriam un eseu despre cat de cioblita e mintea umana
adica cum poate fi o profesoara de sport care te pune sa faci 30 de flotari cu mana rupta eu ii explicam ca ala nu poate si ea "nu ca poate, trebuie sa faca 30 sa-i pun nota" eu i-am zis ca-i rup mana ia "dupa ce face asta 30 de flotari"
Greu de crezut, da sunt si oameni d'astia pe pamant daca planeta asta se mai poate numii pamant la ce minte avem cred ca se numeste... nu spun ca inca mai vreau sa fiu user pe TPU
"din moment ce negi ceva, inseamna ca acel ceva exista"
Tu cred ca nu ai dormit destul azi noapte.
Daca eu neg existenta spiridusilor asta nu inseamna ca spiridusii exista.
"Adevarata credinta este in inima" Vorbe in vant, nu stiu de ce ai mai scris asta aici. Adevarata credinta vina din cat de prost esti, cat de mare ai ignoranta si cat de indoctrinat ai fost.
Si din nou, inima pompeaza sange, gandesti cu creierul.
Mda. interesanta faza dar am uitat esentialul povestii deci. ateu, ateu dar toata ziua sa asculti rock metal, sa-ti zbiere aia in urechi si in creier. pai cum sa mai gandesti logic?
da eu care ascult garcea toata ziua, si alte melodii ciudate cum pot sa gandesc logic...
sau mai bine zis, dupa ce ascult numai prostii cum mai pot sa gandesc, daca ceea ce fac eu se poate numii gandire, cateodata cred ca felul meu de gandire este gresit...
si ai si dreptate, de la atei am ajuns la profe de sport si la maini rupte
Hai ca eu ma duc sa ma culc, ca-s praf de oboseala poate mai vb, prin mesaje
Noapte bunaaa
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: