| sofy23 a întrebat:

Deci pana la urma cine sunt mai numerosi pe site, crestinii sau ateii?
(raspuns serios)

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

N-ai vazut f multi? Inseamna ca nu esti de mult timp pe site sa vezi cum dau navalalaughing cu copy paste de pe net desigur oh go on

86 răspunsuri:
| Esperança a răspuns (pentru MenInShadow):

Ok. noapte buna!

| Esperança a răspuns:

Tu ai impresia ca eu la ora asta stau sa caut printre raspunsurile mele pe aia?
nu ma mai retine ca trebuie sa ies ok?
PA!

| KodrutZ a răspuns:

Musulmanii, evident!

| Esperança a răspuns:

Ma omule mai lasa-ma in pace, toti vreti argumente si cand vi se aduc ziceti ca nu sunt bune, nu sunt adevarate. vi s-au adus mii de argumente si tot nu au fost bune. zici ca nu crezi pana nu vezi.e atunci asteapta pana vezi si ai sa crezi ok?

| Esperança a răspuns:

Fix de asta nu pot eu sa dorm noaptea. pentru ca nu-ti schimbi tu parerea...

nony
| nony a răspuns:

Cre¨T¨inii!

| Rapunzell a răspuns:

Intotdeauna ateii, pentru ca nu e suficient sa fii crestin doar cu numele.

| Esperança a răspuns:

Ti-am zis care e faza cu argumentele. la voi nici daca ar invia cineva din morti nu ati crede! degeaba ti-as insira aici fel si fel de argumente ca oricum ai gasi ceva de comentat la fiecare. si fara un pic de credinta tot degeaba. cum spune Hristos " daca ati avea credinta cat un graunte de mustar, ati zice muntelui "muta-te" si muntele s-ar muta" asa ca nu mai cauta tu motive!

si hai ca te las pe tine sa ai ultimul cuvant ca asa va placa voua ateilor!

Noapte Buna si mult succes in gasirea argumentelor!

| Esperança a răspuns (pentru SOLDIER):

Eu nu am vorbit de alti zei! citeste mai atent raspunsul meu.

Răspuns utilizator avertizat
| lifeForJesus a răspuns (pentru Esperança):

Si eu am numai 27. .hee hee

| MMihai a răspuns:

Sunt și creștini și atei care nu frecventează rubrica religie.
Cred că sunt foarte mulți creștini, care frecventează rubrica religie.
Eu nici nu sunt creștin și nici ateu, eu am ideile mele religioase proprii.

| r3cky a răspuns:

Cam toti crestinii-s atei, din pacate. oh go on

| soniaa a răspuns:

Crestini,atei/atee conteaza'? toti suntem oameni, tot 2 maini, 2 picioare etc...scrie cumva pe fruntea fiecaruia care si cum ce e? si de ce intrebarea asta sofy:esti crestina si te simti amenintata de atei? sau invers? apropo de asta nou nu neai spus-tu ce esti? chiar sunt curioasa dc ai pus intrebarea asta, crezi ca poti veni cu un raspuns?happy mcwinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Crestini sunt cei mai multi / un adevarat ateu nu poate crede in nici un zeu sau vreo divinitate / am observat ca uni nu cred in dumnezeul evreilor da cred in cineva ca sta in nori ala nu-i ateu nici agnostic / cred ca pe tot TPU daca is 5 atei

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Atei, pentru ca cre(s)tinii sunt la biserica...

| XDarkAngel a răspuns:

Cum a zis si Siebenburgen, majoritatea sunt crestini dar le ie frica sa recunoasca deoarece ateii (trebuie sa recunoasteti) in majoritatea timpului au argumente mai bune.

| sofy23 explică (pentru FucktheSystem):

Poate ca asa crezi tu. Dar ar trebui sa constientizezi ca cei care toata ziua vorbesc de Dumnezeu in viata reala nu intreaba fiecare om de pe strada "Ai mers azi la biserica?". Uita-te la mine de exemplu. Eu sunt crestina. Dar ma vezi toata ziua spunandule ateiilor sa creada in Dumnezeu? Nici macar nu-mi spun rugaciunea in fiecare seara! Nici nu ma duc la biserica, si rar vorbesc despre religie. Asta e prima data cand am intrebat ceva legat de acest subiect. Tie iti place sa-i vezi doar pe acei cativa crestini care is prea obsesivi. Iar aceeia pe site sunt abia cativa. Daca ar fi asa cum spui tu ca cica 90% dintre useri toata ziua vorbesc despre Dumnezeu atunci te faci o grava greseala. Daca ar fi asa eu si toti ceilalti care stau la alte categorii am vorbi numa despre Dumnezeu si doar asa ai avea dreptate. dar tu te referi la categoria religie, si nu trebuie sa uiti ca TPU nu este un site religios, ci doar o mica categorie contine subiectul asta. deci m-ai jignit pe mine si pe toti ceilalti mii de useri de la celalte categorii (care probabil is botezati), facandu-ne "fanatici incuiati". Nu trebuie sa vezi orice om care e botezat astfel, ca cunosti pe cineva intr-un parc, el iti spune ca-i crestin, iar tu automat crezi ca el crede ca daca fumeaza o tigara ajunge in iad. nu asta e cel mai important lucru la un om, el poate sa aiba zeci de alte calitati, si ar trebui sa stii asta.

| sofy23 explică (pentru soniaa):

Salut! pai eu sunt crestina si nu mi-e frica sa recunosc, dar eu de obicei nu ma implic in religie (asta e prima oara). si n-am absolut nimic cu ateii, ii apreciez pentru independenta si hotararea lor. doar ca m-am mai gandit care e majoritatea deoarece si acest procent determina userii sa fie de o parta a baricadei sau de cealalta. dar in rest nu ma intereseaza mai mult, eu nu vreau ca lumea sa uite pentru ce e acest site; nu e unul religios, e pentru a ajuta lumea. eram doar curioasa; nu credeam vreodata ca o sa vina atatea raspunsuri happy.

| DrunkenRat a răspuns (pentru Mizantropul):

Eu nu am insultat nici o religie prin ce am spus. Ma refeream la absenta crestinismului nu la ateism. Si pe cat de departe cunosc, ateismul nu este deloc lipsa crestinismului. Deci, revenind, eu nu am insultat pe nimeni, dar tu mi-ai insultat punctul de vedere in cel mai groaznic hal.

| 愛日本 a răspuns (pentru FucktheSystem):

Dragă, poate e chiar invers! 90% atei dar doar 1 sau 2 % au creier!

| Catalinnna a răspuns (pentru SOLDIER):

Da. In viata nu ar trebui sa te ghidezi dupa diverse vorbe din popor, expresii, proverbe sau zicatori. E alegerea fiecaruia.

| Catalinnna a răspuns (pentru Kentakeji):

Ca sa negi ceva, trebuie ca acel ceva sa existe, pentru ca daca nu ar exista nu ai avea ce sa negi. Nu am zis ca daca tu negi un lucru, asa trebuie sa gandeasca si celelalte persoane. Este doar parerea ta daca tu negi existenta spiridusilor. Dar poate sunt unii care cred in acesti spiridusi si in existenta lor. Daca am vrut sa scriu "Adevarata credinta este in inima" este pentru ca am libertatea de a alege ce vreau sa fac, sa imi exprim parerea, incercand in acelasi timp sa folosesc un limbaj de nivel mediu, accesibil tuturor.

| Catalinnna a răspuns (pentru SOLDIER):

Nu mai gasesc raspunsul sa ti'l spun

| Kentakeji a răspuns (pentru Catalinnna):

Tu esti dereglat rau, ca sa negi ceva nu trebuie sa existe.

Esti beat sau ce ai? Sau asta este o lege noua pe care ai inventat-o tu?

Nu este doar parerea mea ca nu am vazut spidirusi, nu a adus nimeni o dovada ca spiridusii exista.

"am libertatea de a alege ce vreau sa fac"

Intr-adevar, ai dreptul sa fii cat mai prost, atat timp cat nu ii prostesti pe altii.

Si chiar nu mai am ce sa discut cu tine dupa ce am citit asta:

"Ca sa negi ceva, trebuie ca acel ceva sa existe"

| Catalinnna a răspuns (pentru Kentakeji):

Tu civilizat nu stii sa te exprimi? Cu un asemenea vocabular, ce sa mai vorbesti de cultura

| Kentakeji a răspuns (pentru Catalinnna):

Civilizat? Imi ceri mila pentru ca spui niste lucruri extrem de stupide?

Deci tu iti dai seama macar cat de mare e prostia in aceasta propozitie pe care ai postat-o?

"Ca sa negi ceva, trebuie ca acel ceva sa existe,"

Si vrei cumva sa imi iau cultura din biblie? Ce ar fi sa incetezi sa fii asa de limitat in gandire si sa incepi sa pui niste intrebari importante legate de dumnezeu fara sa iti fie frica ca te arde in iad?

Crezi ca esti capabil?