| sofy23 a întrebat:

Deci pana la urma cine sunt mai numerosi pe site, crestinii sau ateii?
(raspuns serios)

Răspuns Câştigător
| Esperança a răspuns:

N-ai vazut f multi? Inseamna ca nu esti de mult timp pe site sa vezi cum dau navalalaughing cu copy paste de pe net desigur oh go on

34 răspunsuri:
| BlueRoses98 a răspuns:

Aa. Acum am inteles intrebarea! :-)) Din nefericire sunt mai multi atei...

| soniaa a răspuns:

Crestini,atei/atee conteaza'? toti suntem oameni, tot 2 maini, 2 picioare etc...scrie cumva pe fruntea fiecaruia care si cum ce e? si de ce intrebarea asta sofy:esti crestina si te simti amenintata de atei? sau invers? apropo de asta nou nu neai spus-tu ce esti? chiar sunt curioasa dc ai pus intrebarea asta, crezi ca poti veni cu un raspuns?happy mcwinking

| sofy23 explică (pentru soniaa):

Salut! pai eu sunt crestina si nu mi-e frica sa recunosc, dar eu de obicei nu ma implic in religie (asta e prima oara). si n-am absolut nimic cu ateii, ii apreciez pentru independenta si hotararea lor. doar ca m-am mai gandit care e majoritatea deoarece si acest procent determina userii sa fie de o parta a baricadei sau de cealalta. dar in rest nu ma intereseaza mai mult, eu nu vreau ca lumea sa uite pentru ce e acest site; nu e unul religios, e pentru a ajuta lumea. eram doar curioasa; nu credeam vreodata ca o sa vina atatea raspunsuri happy.

| pussylove1 a răspuns:

Crestiniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!

| valllll a răspuns:

Crestinii