| 6684464 a întrebat:

Demonstrati-mi si mie ca stiinta "se bate cap in cap" cu ce scrie in Biblie.

49 răspunsuri:
| 6684464 explică (pentru drutzix):

Tu clar nu ai citit tot ce am scris...
Si nu a bagat toate speciile de pe glob. Nici nu traia intratat cat sa bage un urs polar si unu koala iar ursii nu zboara...

| 6684464 explică (pentru VelaJohnny):

Este foarte bine ce ai spus, dar tot in Biblie scrie ca o zi pentru Dumnezeu POATE fi cat 1000 de ani pentru om(poate 1000, poate mai mult).
Si... Moise a scris despre Noe si sunt destul de sigur ca Moise nu a vazut in viata lui un urs polar/koala sau un pinguin. Acel eveniment nu cred ca a fost "global" pentru ca Dumnezeu nu avea de ce sa inundeze si alte regiuni in afara de cele ocupate de pacatosi. Nu avea de ce si cum sa inundeze Polul Sud.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

"Demonstrati-mi si mie ca stiinta "se bate cap in cap" cu ce scrie in Biblie."
Sigur, te-ai gandit cum au putut exista plantele 3 trei zile fara soare aceste fiind o forma de viata autotrofa care se "hraneste" cu radiati, sau procesul de fotositenteza la tine nu exista...

| 6684464 explică (pentru suntserios):

Daca scria Dumnezeu fi sigur ca acel document era unedva intr-o mare Biserica catolica, intr-o rama din platina cu diamante sau mai stiu eu ce.
Dumnezeu a scris cele 10 porunci, daar... Moise a trebuit sa le rescrie(trebuie sa stii asta).
Nu cred ca nepoțeii lui Adam si Eva au plecat intr-o vacanta prin Australia.
Sunt destul de sigur ca daca s-ar fi plimbat prin America de Sud nu am mai sti de Marco Polo sau Cristofor Columb.
Adam si Eva au fost TRIMISI pe Pamant, nu s-au format din nu mai stiu eu ce bacterie pe Pamant ci au fost creati de Dumnezeu si trimisi pe Pamant ca si pedeapsa si blestemati.

| VelaJohnny a răspuns (pentru 6684464):

Gandeste-te cat de inalti sunt ghetarii care in prezent se topesc, cat de mare trebuie sa fi fost inaltimea apei ca sa se ajunga la o asa marime a lor, ei bineinteles ca nu s-au mai dezghetat de atunci. Apoi, am citit undeva ca specii de plante si animale de-a lungul timpului au aparut si au disparut, si era o comparatie ca atunci cand mergi dintr-un capat al altuia al stadionului, la fiecare pas aparand si disparand specii de animale. Deci? Asta nu inseamna ca daca nu era ursul polar acum 5000 de ani gata e falsa partea cu potopul global. De fapt, chiar nu avem de unde sa stim, poate doar daca se gasesc oase de ursi polari de acum cateva mii de ani, dar nu am auzit nimic de genu.

suntserios
| suntserios a răspuns (pentru 6684464):

De ce era intro biserica catolica si nu una ortodoxa sau protestanta?

Si cum a scris dumnezeu cele 10 porunci? Avea pix, foaie? Avea creta?

Si daca nu au plecat in vacanta cum au aparut oameni prin America de Sud si Australia?

| Jeezy a răspuns:

Hai sa te intreb ceva.

De unde stii ca "stiinta" asta care o vezi pe la tv, pe net ziare, reviste etc...este adevarata?
Adica toate "descoperirile" astea cine poate sa garanteze pentru ele ca de fapt chiar asa sunt?

| oprescudorin11 a răspuns:

Stiinta nu se bate cu religia!
In mersul vremii, stiinta a descoperit cateva 'maruntisuri', scrise si in biblie, dar teologii nu au tinut niciodata pas cu ele. Mai alesc cu interpretarile eronate ale scientifistilor! (scientifia este stiinta despre stiinte).
Mai mult, atunci cand ti se pare ca stiinta contrazice Biblia sau invers, ori discuti cu un preot prost, ori cu un om de stiinta limitat!".
Se poate discuta pe aceasta tema indelung!

| 6684464 explică (pentru suntserios):

Am dat exemplu Biserica catolica pentru ca este mai veche decat cea ortodoxa si cea mai mare parte a "crestinilor" sunt de partea catolica(aici daca gresesc corecteaza-ma te rog).
Nu cred ca Dumnezeu avea nevoie de vreun pix ca sa scrie ceva. Poti citi si singur cum a facut-o.
Nu am spus ca nu au existat oamenii maimuta.

| 6684464 explică (pentru Jeezy):

Teorii cum ar fi "Big Bang-ul" nu o sa se demonstreze niciodata pe Pamant pentru ca nu au cum.
Altele nu se pot demonstra pentru ca ii pun in pericol pe cei ce incearca.
Esti vreun fel de crestin? Crezi in Dumnezeu?

| Andreeev a răspuns:

Citeste Coranul, in el nu scrie cacaturi d'astea.

| Jeezy a răspuns (pentru 6684464):

Nu conteaza ce sunt eu si daca cred in Dumnezeu sau nu...

eram doar curios ce vei raspunde la aceasta intrebare

Ti-as fi raspuns altfel daca spuneai ca esti crestin...

Considera ca sunt crestin...

| Jeezy a răspuns (pentru Andreeev):

As citi eu coranul...cu un litru de beznina si cu un chibrit

Ok : Tu cum poti demonstra ca Dumnezeu exista? Sa fim seriosi... stim de El doar dintr-o Carte. Tot intr-o carte este si Buda si Allah si Zeus si etc.

Ok...acum m-ai facut curios sa stiu tu esti ateu sau crestin?

| 6684464 explică:

Da, nu am inteles la ce te referi. confused

| 6684464 explică:

Tot nu stiu la ce te-ai referit. Nu ai comentat la un comentariu anume, deci nu stiu cum ai vrut sa demonstrezi sau la ce te-ai referit.