Faci parte din miscarea secularista fanatica. Nu uita ca secularsimul a izbucnit in timpul revolutiei franceze datorita unor emotii puternice si negative si de revolta contra naturii umane dominante care s-a folosit de pretextul religiei pentru a chinui oamenii. Asta a fost amplificata de foametea mare care domnea in Franta la acea vreme. Oamenii nu mai puneau pret pe manufactura pentru ca era criza de alimente. Un salariat sau muncitor dadea 80% din bani pentru paine.
Care nu se vãd? Realitatea ta este doar o iluzie, totul are acelasi imprint peste tot "lucruri care nu se vad" ce nu se vede? Nu se vede forma lui Dumnezeu care este pretutindenti, chiar si in Biblie spune "Precum in cer, asa si pe pamânt". Nu se vad ceilalti creatori ai tai, Dumnezeu ti-a dat puterea lui de a crea.
LOGICA? ahahahahahahaha
Bai strigoi nu stiu ce fel de persoana esti in lumea reala dar la cum te expui aici...imi pare rau ca existi si promovezi aceste idiotenii inimaginabil de ridicole, sper sa nu ai drept de vot tu si astia care gandesc ca tine de aia o duce tara asta asa nasol ca gandim cu capul bagat in c.r plin de rahat numit religie! Get a life!
Crestinii nu au cum sa fie un obstacol pentru nimeni. Religiile da!, dar ce treaba au crestinii cu multitudinea de religii? E ca si cum ai spune ca un inginer nu poate trai din cauza profesorilor
Nimeni nu poate demonstra ca exista Dumnezeu, dar nici nu poate spune cum a aparut informatia in ADNul oamenilor si animalelor, fara ca sa existe pe undeva vreo fiinta. Cei care pretind ca sunt destepti, si critica religia habar nu au de nimic, daca le iei calculatorul din fata nu mai stiu nimic. Eu nu cred ceea ce se spune in legatura cu mortile clinice dar stiu sigur ca nici bucuria si nici suferinta sufleteasca nu cresc pe camp, si nici nu pot fi facute in laboratoare.
Nu exista dovezi ale existentei lui Dumnezeu exista doar oameni cu ideatie defecta care vad dovezi acolo unde nu sunt.
Spre exemplu: faptul ca oamenii halucineaza in timpul mortii clinice dovedeste ca exista viata dupa moarte in aceeasi masura in care halucinatiile provocate de consumul ierbii sau de o lovitura la cap dovedesc ca unicornul magic roz exista.
De fapt nu sunt luate in considerare pentru ca nu exista.
Daca tu esti amarat nu inseamna ca toti sunt asa. Nu sunt amarat pentru ca nu am motive.
Toți oamenii sunt amarați sau muritori. In plus: "Vai vouă, pământule şi mare, fiindcă diavolul a coborât la voi având mânie mare, căci ştie că timpul lui e scurt." - Apocalipsa 12:12.
Tu se pare ca mai esti si nebun de legat pe langa ca esti amarat. Fiecare decizie iti face viitorul Tu ai luat o decizie care te va face sa te simti toata viata un amarat. Asta e problema ta. Nu mai da citaturi pentru ca iti pierzi vremea degeaba.
Nu exista Dumnezeu salvator pentru necredinciosi. Pe mine ma va invia sau salva Dumnezeu. Necredinciosii sunt cei mai amarati oameni pentru ca pentru ei nu exista salvare.