Destinul e doar un concept de 2 bani creeat de om din plictiseala ca nu mai trebuie sa stea cu morcovul in fund de frica zilei de maine, avand in vedere ca si-a asigurat un trai lejer. Eterna lui nemultumire si curiozitate sunt principalele elemente ce motiveaza un om sa realizeze un oarecare progres in viata sa.
Nu m-am uitat la varsta ta, dar la o asemenea intrebare ti-as fi raspuns CINIC: Destinul omului si a oricarei fiinte este recircularea materiei (unii zic ca intr-un fel superior).
Adevarul, ca luand acestea in vedere, este bine, macar daca recirculam materia sa o facem ce spune PogChamp.Restul mai putin ne priveste ca nu avem incotro!
Sa fim macar bacterii mai inteligente!
Ce sa te bucuri in facultate ca te fac astia sa regreti ca existi. Nu stiu care ne e destinul.
Adevarul este ca realizezi ceva in viata avand (gimnaziu, liceu, studentie).Dar pe langa ele trebuie sa ai si putin noroc.Sunt multi oameni inteligenti care stau acasa pentru ca nu si-au gasit de lucru pe profilul la care au invatat. Daca te referi la familie, da si asta este o realizare dar fara scoala invatata nu ai cu ce sa ii intretii.Intr-adevar banii nu aduc fericirea dar o intretin dupa parerea mea.
Sa realizeze ca nu exista destin. Cum pot exista destin, dumnezeu si judecata de apoi?
Madalina1996 întreabă:
CracanelTrasPrintrunInel întreabă: