| mentholinks a întrebat:

Din ce este alcatuit Dumnezeu? Ce anume ii confera lui Dumnezeu putere? De ce a ascuns Dumnezeu adevarul? De ce nu ii place lui Dumnezeu sa ne raspunda la intrebari? Pana si Isus cand a fost intrebat cu ce putere face minunile a inventat un siretlic pentru a evita sa dea un raspuns.

9 răspunsuri:
| chuckmanson a răspuns:

1.Din imaginația noastră.
2.Imaginația noastră.
3.Pentru că nu există.
4.Nu poate să ne răspundă pentru că nu există.

| mentholinks explică (pentru chuckmanson):

Imi pare rau dar te inseli. Mai bine te-ai uni cu mine sa gasim o solutie, un punct slab al lui pentru a-l detrona fiindca sunt sigur ca este posibil.

| chuckmanson a răspuns (pentru mentholinks):

Cum să nu. Hai să aducem o bazuka divină și să aruncăm bombe în cerlaughinglaughinglaughinglaughing

| minrest a răspuns (pentru mentholinks):

Sa Il detronezi, dintr-o mica dependinta in care traim toti, nu ai cum; dar, daca e nevoie de El ca sa sustina universul, nu e bine sa Il detronezi, caci distrugi universul. Dar daca nu e nevoie de El ca sa sustina universul? Atunci nu exista, caci nu e necesar si totul poate exista fara El. Pai ce o sa ne luam dupa Isus acum? Isus credea ca traieste intr-un timp in care Dumnezeu a inceput sa intervina directpe pamant, cred ca putem sa conchidem acum, dupa 2000 de ani ca se insela; daca se insela in punctul principal, se insela in toate.

| RaulAlmășan a răspuns:

Frate Dumnezeu este atotputernic.
El nu poate fi distrus, nu știu de ce îl crezi rău.
Dumnezeu a existat din totdeauna.
E greu pentru tine SI pentru oricine să înțeleagă cum cineva a existat din totdeauna.
Pe lângă faptul că Dumnezeu există din totdeauna El există SI pentru Totdeauna.
Omul poate înțelege doar infinitul care are un început fiindcă asta suntem noi.
Avem început, dar sufletul e veșnic.
Mai bine citește mai mult, roaga-te înainte, SI citește din Biblia oficială.
Nu din cărți apocrife.
Gândește la ce îți va dărui Domnul si ceea ce a făcut cel Atotputernic pentru tine SI pentru toți, apoi gândește-te dacă Dumnezeu e Bun sau rău.

| Teffan a răspuns:

Tu nu erai creștin?

| mentholinks explică (pentru Teffan):

Ba da, inca cred in Dumnezeu si Isus doar ca am multe intrebari si nu mai vreau sa iau totul de-a gata si sa cred pe cuvant tot ce marturisesc ei despre ei. De exemplu Dumnezeu a spus ca este drept, eu nu mai sunt asa sigur de asta si de aceea pun problemele in felul urmator. Trebuie sa fim pregatiti pentru orice spun eu.

| RAY a răspuns:

Da de ce sa ne raspunda cand are pupatori in fund care inventeaza tot felul de scuze ridicole pentru el, aceste persoane vor ajutor divin, sa cante o vesnicie pe norisori, nu le pasa ca au mintea inchisa si ca zeul lor este un dictator nebun care arunca in iadul vesnic 5, 5 miliarde de persoane, religia iubiri, iisus nu a scris nimic, a fost scris de 4 autori anonimi

| Albertss a răspuns:

Cel ce se multumeste cu putin, de putin va avea parte.