anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din ce vad eu, la categoria Religie mai ales, ateii habar nu au de stiinta dar sunt asi in religie. aveti alta parere? argumentati, va rog.

Răspuns Câştigător
| Duhovnicul a răspuns:

Nu te supara, dar tu chiar ca esti si impertinent(a).
Pana acum ti-ai jignit toti interlocutorii.
Dar nu-i nimic, asa au ocazia oamenii sa vada adevarata fata.
Nu face decat sa ma amuze teribil, ca va stricati singuri imaginea de crestini intelegatori, si toleranti, ce va iubiti aproapele happy
Oh, da! Sunteti mult mai buni decat ateii

70 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru M25M):

De la voi (unii atei) am invatat aroganta asta. iar tu esti unul dintre ei si-ti multumesc.

| PreaDulcePreaFin a răspuns (pentru Kalla):

Ideea este ca nu exista nimic in biblie care sa demonstreze exista unei inteligente divine. totul ma duce cu gandul ca autorul a fost omul

| M25M a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok... esti pe treaba ta

| Alphawolf a răspuns:

"Ori nu vezi ce se intampla la categoria asta?"

@costis? Oare ce se intampla? Lumineaza-ne si pe noi...

| Mădă0611 a răspuns (pentru anonim_4396):

Tipic. Daca nu esti capabila sa zici ceva, nu mai da de inteles ca ai fi, induci lumea in eroare. rolling eyes

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Alphawolf):

Ai dreptate. si costis e un mare dereglat, Moisie de asemenea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Mădă0611):

M-am gandit ca jignesc daca explic ca pentru prosti.
bine ca mi-ai zis, data viitoare voi avea grija cand va trebui sa-ti dau un raspuns.

Observ ca esti sora cu don'soara sorela, daca nu esti chiar ea, cat de patetic. puppy dog eyes Vezi ca e post, te papa bau-bau daca esti lea cu plostii aia de atei plosti. laughing
Doamne ajuta! smug

anonim_4396

E patetic sa fii sora cu sora ta? n-am idee.
Rau, ratusca, ramurica... repeta asta, ai sa-i faci o mare surpriza la mami.

Doar tiganii cred ca sorela inseamna sora...
Hai, te-ai agitat si ai agitat niste lumii, pe unii i-ai amuzat, pe unii i-ai intristat, du-te ia-ti pastilele si lasa-ne daca nu iti convine nu stiu ce de nu stiu unde. wave
Daca nu ma insel la faza cu sorela, e cam grava treaba laughing), si s-ar putea sa nu ma insel, ea era cu agitatii de genul, apoi a inceput cu cersitul milei si a sfarsit cu stersul contului, la cerere, prin 24 dec, in 26 ai aparut tu, hmmm, dubiosus. laughing
Ma rog, ultimul raspuns ca si statul degeaba e mai productiv decat sa imi pierd timpul cu fiinte ca tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Părerea mea e că se iscă prea multă controversă ietfină, de genul celei urmărite de această întrebare, probabil. happy

anonim_4396

Crezi ca te tin eu sa nu pleci?
la revedere!

| gingergirl1 a răspuns:

90% din persoanele de la aceasta categorie sunt atei!winking
Dar nu am nimic cu nimeni, nu iau eu raspunderea in locul lorwinking

| RAY a răspuns:

Ce are ma stiinta cu ateismul? da multi ateii stiu mult mai bine religia ca voi

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Nu a fost asta intentia, chiar m-as fi bucurat foarte mult sa nu-mi fi sarit unii asa in cap. dar s-a intamplat?winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru M25M):

Iar tu te-ai bagat ca un istet ce esti in ea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Bravo!

| Roses a răspuns:

PanteraPink, oamenii sunt total diferiti, deci si parerile. Aceasta intrebare are 2 raspunsuri mari si late: unii zic ca noi, crestinii, suntem praf si ca vai de noi(ceea ce nu este adevarat si pot aduce argumente) si altii zic ca ateii sunt cei mai destepti si mai cultivati oameni. Sunt doua tabere. Nu o s-o duci niciodata pana la capat, iti garantez.batting eyelashes

| Lizzu a răspuns:

Vorbeste ura din tine.
Ura provocata de religia din care faci parte si din credinta ca cine nu e de partea "bunului dzeu" este implicit si un om rau si este impotriva voastra.

Nu e asa. Gresesti amarnic. Nu ai idee cat.
Oamenii care nu cred in dzeu sunt realisti, vad altfel viata si intamplarile si nu mai pun totul in seama unei minuni sau a unui dzeu din cer.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Lizzu):

Si de asta stau sa puna intrebari tampite despre religie pe un site?
Vorbeste prostia din tine.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asa cum a spus parintele arsenie boca, multi vor merge in iad cu biblia in mana.luati aminte la spusele mele ca gura pacatosului, adevar graieste

| sublime89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu trage tu aici concluzii despre familia mea, ca habar n-ai. Eu in raspuns ma refer la situatia generala. Oamenii au crescut copii de mii de ani, din vremuri cand credeau ca Soarele e un zeu. Iar asta nu i-a facut mai putin analfabeti din punct de vedere stiintific.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Mai vedem cum e cu iadul si raiul, deocamdata sa fim pe pamant asa cum trebuie si mai apoi vedem si cu astea doua cum e.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru sublime89):

Tu mi-ai bagat ideea in cap.
dar, ai dreptate, exact asta voiam sa subliniez: se trag concluzii despre oameni pe care nu-i cunoastem. este o totala lipsa de respect pentru valorile celorlalti. chiar daca nu sunt in conformitate cu valorile noastre. totusi...

NOname
| NOname a răspuns:

Văd că tu te scarpini fără să te mănânce...şi-i mai provoci şi pe alţii să te scarpine, scarpofilo! tongue

Ţi s-a părut că e prea linişte la religie şi ai venit cu artificii?hee hee

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Am avut niste profesori extraordinari. Sunt sigura ca sunt mandri de mine.
De ce, nu e buna categoria? sau subiectul? sau gramatica? sau nu e adevarat ce zic?

NOname
| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai făcut o afirmaţie care constă într-o generalizare tendenţioasă şi cam personală (nu ataci vreo idee, ci un grup de oameni, care în realitate nu au mai nimic în comun şi nu au de ce să aibă). La ce reacţii te puteai aştepta? Normal că a ieşit cu scântei (a fost ceva uşor de anticipat, iar cum nu te ştiu drept o persoană lipsită de inteligenţă, mă gândesc că asta şi urmăreai, ajungând până la urmă să provoci şi înrăieşti, creând şi mai multe tensiuni inutile între oameni şi dezbinare).

Personal, nu înţeleg de ce te-ar interesa de ce au habar sau nu au habar alţii, chiar de ai avea dreptate şi toţi ar fi la fel. Parcă tu promovai ideea că fiecare trebuie să-şi vadă de treaba lui. Mă amuză cum te contrazici singură. : )) No offense. : )

Poate ar fi bine să nu iei personal postările unor atei (care de cele mai multe ori nici nu te privesc), ca pe viitor să eviţi astfel de frustrări şi dorinţa de a-i frustra pe ceilalţi. : )

anonim_4396

Mersi de feed-back! Dar sa stii ca mai astept unul intr-o varianta (mai) obiectiva. Take your time! Pe mine aici ma gasesti.

NOname
| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai obiectivă? : )) Adică de tip "ai dreptate. funda?"? : ))
Ok, succes.

anonim_4396

Imi atribui vorbe care nu sunt ale mele. nu este corect.
a fi obiectiv nu inseamna sa dai dreptate si funde, inseamna sa fii impartial. eu deja am avut unele discutii cu unii useri, in aceeasi postare, in care le-am dat dreptate acolo unde a fost cazul si altul caruia i-am zis "mascat" sa plece mai departe cu iadul lui. A fost un exemplu, poate nu tocmai cel mai relevant.
Oricum, mersi inca o data! Voi tine cont de aspectul asta in conversatiile noastre viitoare.