Habar n-am si nu cred ca vreun inteligent de pe aici stie sa raspunda.vei afla raspunsul la intrebarea asta abia dupa ce mori. punct.
Unde este dovada ca a existat Iisus? daca exista dovada atunci de ce sustineau ca e fiul lui DUmnezeu? a cutreierat pamantul cand a murit? daca e adevarat atunci a fost o coincidenta, etc
Toate's niste aberatii oricum create de oameni destepti sa induca in confuzie pe oamenii prosti, din pacate nu le plac prostilor adevarul dar asta e
Pupa icoane in continuare sa ai "o viata mai buna" )))
Pai,este greu de spus din moment ce nimeni nu a vazut raiul si a mai si trait...
In orice caz doamna mea de religie a spus ca raiul a fost deschis abia dupa ce Iisus Hristos s-a inaltat.
Se presupune ca raiul ar fi dincolo de univers unde nimeni nu poate patrunde decat prin vis sau, din pacate, moarte.
Sper ca esti de acord cu mine, caci este clar ca Iisus s-a dus in rai de unde ii indeamna pe pacatosi sa se caiasca si pe cei buni sa nu astepte recompensa, caci vor primi cel mai bun cadou, pacea si linistea sufleteasca
Dar de unde stim ca Raiul nu este in cer? S-a demonstrat pe TPU si am pierdut eu momentul?
Da si Pamantul e plat si Dumnezeu calatoreste pe nori si cand facem o prostie ne fulgera in cap iar pe Pamant e numai pace si iubire, nu ca ar fi frumos?
De unde ştii că Împărăţia Cerurilor nu există? De ce te gândeşti la cer doar ca la un spaţiu aerian limitat la Pământ, ai cutreierat tu toată Calea Lactee şi ai dovada indubitabilă că Împărăţia Cerurilor nu există?
Învăţătura Mântuitorului face referire la Împărăţie :
"Aţi auzit ce s-a zis celor de demult: "Să nu juri strâmb, ci să ţii înaintea Domnului jurămintele tale".
Eu însă vă spun vouă: Să nu vă juraţi nicidecum nici pe cer, fiindcă este tronul lui Dumnezeu,
Nici pe pământ, fiindcă este aşternut al picioarelor Lui, nici pe Ierusalim, fiindcă este cetate a marelui Împărat,
Nici pe capul tău să nu te juri, fiindcă nu poţi să faci un fir de păr alb sau negru.
Ci cuvântul vostru să fie: Ceea ce este da, da; şi ceea ce este nu, nu; iar ce e mai mult decât acestea, de la cel rău este. " (Matei cap.V, 33-37)
Uiţi că Dumnezeu este deasupra timpului şi spaţiului cunoscut de om.
"El este mai înainte decât toate şi toate prin El sunt aşezate." (Coloseni cap.1, 17)
Greu se poate ajunge la Cer...si la propriu si la figurat.
Nu dar chiar nu inteleg comentariul lui. Destul de banal...
Nu mi-am "luat-o in bot" dar indiferent ce s-ar demonstra eu raman la parerea mea iar tu la parerea ta.
Cred ca daca intrebarea ta ar fi sunat altfel ti-as fi raspuns. 1+1 fac 2 deja e demonstrat asta in matematica. Ma faci ignoranta si te asigur ca te inseli. Doar in privinta religiei m-am referit.
Indiferent ce s-ar demonstra in privinta lui Dumnezeu adica inexistenta Lui si alte chestii de genul. Desi inexistenta Lui nu are cum sa se demonstreze. Stiu vei spune sa demonstrez ca exista dar iti zic de acum ca asta e credinta mea. Subiect inchis
Aalexander întreabă: