Phipoti nu exist pur si simplu. divin asa datotita unor experiente traumatizante intamplate in copilarie care ii marcheaza profund.de asta au "aparut"daca pot sa spun asa majoritatea criminalilor in serie, psihopatilor.am spu diavolul e de vina pentru ca asta deoarece asa explica crestinismul asta. diavolul e de vina.
Nu de obicei e vina pacatelor parintilor lor sau e un exemplu pentru fiecare dintre noi sa nu facem rau ca sa ajungem ca ei.un psihopat are canonul toata viata ca sa duca boala lui.cand moare dumnezeu il judeca asa:pentru ca nu a putut sa gandeasca il pune in rai pentru ca nu a facut nimic rau.psihopatii nu-s creati de lucifer el nu creaza nimic, ci doar se ocupa cu inselarea sufletelor noastre ca sa ascultam de el si sa ajungem langa el in iad. daca ar crea el psihopati ar face un bine ca alti oameni care i-ar vedea nu ar mai face rau ca sa nu ajunga ca ei si cu toate astea ei exista si majoritatea dintre noi facem pacatul foarte usor fara nici o remuscare.
"Nu de obicei e vina pacatelor parintilor lor sau e un exemplu pentru fiecare dintre noi sa nu facem rau ca sa ajungem ca ei."
Care ca ei? Psihopatii sunt foarte fericiti, chiar mai fericiti decat un om care nu este psihopat, deoarece stiu sa profite din plin de viata si nu-si mai bat capul cu probleme de etica si moralitate. Psihopatul actioneaza si castiga (in cele mai multe cazuri).
"pentru ca nu a putut sa gandeasca il pune in rai"
Pai psihopatii gandesc perfect normal, din contra, statisticile arata ca psihopatii au chiar o inteligenta peste limita(sunt mai inteligenti decat majoritatea oamenilor),
Daca ar gandi perfect normal nu s-ar mai numi psihopati
Excelenta,va sfatuiesc ca mai intai sa invatati notiunile de baza ale intrebarii mele, cuvintele cheie ca sa le numesc asa si dupa sa raspundeti la intrebare.
Bun sa-ti explic care e faza cu psihovati:Acesti oamenii din punct de vedere psihic sunt perfecti normali, dar le lipseste capacitatea empatica cu alte cuvinte ei nu au sentimente deci notiunea de vina ca fapt psihic la ei nu exista ca urmare ei nu au moralitate.
Nu am auzit de psihovati si sa stiti ca orice lucru pe pamant nu a fost creat la ntamplare, ci totul are un rost. Dumnezeu nu a creat nimic la intamplare ca se plictisea.
EmaS întreabă: