| Inferno a întrebat:

Din punct de vedere crestin unde ajung psihopatii si de ce?
Crestinsmul ustine ca moralitatea si constiinta vin de la Dumnezeu, cu poate explica existenta psihopatilor? A uitat Dumnezeu sa "puna" constiinta si moralitatea in acesti oameni?

24 răspunsuri:
| yanira4u a răspuns:

Diavolul e de vina

| Inferno explică (pentru yanira4u):

Deci acei oameni sunt doar niste carcase? Exista si asa ceva? Ei nu ajung nicaieri, nici in iad nici in ra, nu au suflet. Sunt creati de Lucifer?

| GRs a răspuns (pentru yanira4u):

Si Dumnezeu nu face nimic in privinta asta?
Nu zicea ca pentru El toti suntem la fel?

| yanira4u a răspuns (pentru Inferno):

Phipoti nu exist pur si simplu. divin asa datotita unor experiente traumatizante intamplate in copilarie care ii marcheaza profund.de asta au "aparut"daca pot sa spun asa majoritatea criminalilor in serie, psihopatilor.am spu diavolul e de vina pentru ca asta deoarece asa explica crestinismul asta. diavolul e de vina.

Si daca un psihopat ucide pe cineva, cine este de vina? Diavolul? Asta inseamna ca psihopatii sunt liberi sa faca ce vor, din punctde vedere crestin, deoarece ei nu vor ajunge in iad?

| yanira4u a răspuns (pentru GRs):

Daca ar exista...ar face ceva in privinta asta

Din punct de vedere crestin ajung in iad.

De ce? Fara niciun motiv?

Cum fara motiv? daca sunt psihopati unde alta parte ar putea sa ajunga

| andreisirghi27as a răspuns:

Nu de obicei e vina pacatelor parintilor lor sau e un exemplu pentru fiecare dintre noi sa nu facem rau ca sa ajungem ca ei.un psihopat are canonul toata viata ca sa duca boala lui.cand moare dumnezeu il judeca asa:pentru ca nu a putut sa gandeasca il pune in rai pentru ca nu a facut nimic rau.psihopatii nu-s creati de lucifer el nu creaza nimic, ci doar se ocupa cu inselarea sufletelor noastre ca sa ascultam de el si sa ajungem langa el in iad. daca ar crea el psihopati ar face un bine ca alti oameni care i-ar vedea nu ar mai face rau ca sa nu ajunga ca ei si cu toate astea ei exista si majoritatea dintre noi facem pacatul foarte usor fara nici o remuscare.

Ce spui tu nu are legatura cu dogma crestina.

| Inferno explică (pentru andreisirghi27as):

"Nu de obicei e vina pacatelor parintilor lor sau e un exemplu pentru fiecare dintre noi sa nu facem rau ca sa ajungem ca ei."
Care ca ei? Psihopatii sunt foarte fericiti, chiar mai fericiti decat un om care nu este psihopat, deoarece stiu sa profite din plin de viata si nu-si mai bat capul cu probleme de etica si moralitate. Psihopatul actioneaza si castiga (in cele mai multe cazuri).
"pentru ca nu a putut sa gandeasca il pune in rai"
Pai psihopatii gandesc perfect normal, din contra, statisticile arata ca psihopatii au chiar o inteligenta peste limita(sunt mai inteligenti decat majoritatea oamenilor),

De ce nu?

| Inferno explică (pentru Inferno):

O inteligenta peste medie, nu peste limita.

| andreisirghi27as a răspuns (pentru Inferno):

Daca ar gandi perfect normal nu s-ar mai numi psihopati

| Inferno explică (pentru andreisirghi27as):

Excelenta,va sfatuiesc ca mai intai sa invatati notiunile de baza ale intrebarii mele, cuvintele cheie ca sa le numesc asa si dupa sa raspundeti la intrebare.

| EmaS a răspuns:

Fiecare va fi judecat dupa capacitatile sale mentale.

| GRs a răspuns (pentru EmaS):

Acum inteleg de ce nu prea mai gandesc multi oameni din ziua de azi. Sa aiba sanse mai mari sa intre in rai. laughing

| EmaS a răspuns (pentru GRs):

Culmea este ca cei care se cred rationali si inteligenti vor avea o mare surpriza!

| Inferno explică (pentru EmaS):

Pai acest lucru ar fi total nedrept in cazul unui psihopat. Deoarece ei gandesc perfect normal, problema este ca nu manifesta empatie absolut deloc, nici simt moral sau sentimente. Sunt ca niste roboti care gandesc dar nu simt.

| EmaS a răspuns (pentru Inferno):

Sa stii ca Dumnezeu este drept si va judeca dupa dreptate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns (pentru andreisirghi27as):

Bun sa-ti explic care e faza cu psihovati:Acesti oamenii din punct de vedere psihic sunt perfecti normali, dar le lipseste capacitatea empatica cu alte cuvinte ei nu au sentimente deci notiunea de vina ca fapt psihic la ei nu exista ca urmare ei nu au moralitate.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Infeno ceea ce te-a facut sa pui intrebarea aceasta a fost filmul : Cavalerul Noptii laughing si eu l-am vazut aseara. Iar mai apoi din moment de ce sunt constienti ce fac psihovati ajung in Iad din perspectiva crestina.

| andreisirghi27as a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am auzit de psihovati si sa stiti ca orice lucru pe pamant nu a fost creat la ntamplare, ci totul are un rost. Dumnezeu nu a creat nimic la intamplare ca se plictisea.