anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Din: "Staretii despre vremurile de pe urma":
"Antihristul va apărea ca un izbăvitor de neajunsurile sociale, cu toate că anume în acest scop se vor produce ele. Va avea o putere nemaivăzută această talpă a iadului. Oamenii ce pregătesc venirea lui de pe acum au în mâinile lor bogăţiile de bază ale pământului. Mirajul bunăstării actuale se va spulbera tot atât de repede cum trece apa. Să ne aducem aminte unul dintre antrenamente, o repetiţie care s-a făcut cu oamenii în Uniunea Sovietică – cei care s-au încrezut în bănci au devenit cerşetori în­tr-o singură zi. Au agonisit cu anii, care în contul burţii, care în contul sănătăţii, şi părea că aceasta e pentru o viaţă. Dar s-a dovedit a fi un miraj. Acum va fi mult mai rău. Va avea de suferit întreaga lume.

Totul se va petrece prin intermediul instituţiilor bancare, de aceea trebuie avut cât mai puţine contacte cu ele. Acesta e şi zălogul neacceptării codurilor, printre altele. Niciun fel de bănci şi credite, toate astea sunt controlate de aceeaşi mână şi de acelaşi cap. Iar dacă vei controla, vei vedea că mâna nu e mână, ci o labă cu gheare, iar capul nu e simplu cap, ci unul încornorat. Iar în loc de faţă are un bot de fiară cu un rânjet înfricoşător. De ce pe toţi îi deprind acum cu băncile? Îţi iei salariul de la bancă, pensia – de la bancă. Repede vor fi adunaţi toţi în acelaşi staul. Mare mirare vor avea oamenii să afle că şi ultimul bănuţ din portmoneu le este numărat, lucru care, în Occident, deja se întâmplă". (Staretul Antonie)ia dati-va cu parerea cei destepti teligenti si liberi, robi ai libertatii voastre?

Răspuns Câştigător
| Kalla a răspuns:

Am citit astea in Apocalipsa.Deja au inceput sa puna cipurile cu numarul bestiei in America.In Europa o sa fie obligatoriu din 2017.
Nu ma intereseaza daca mor de foame sau nu stiu ce.Eu nu accept nimic de la satanisti si slujitorii sai!

11 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Anticristul inseamna impotriva sau in locul lui Cristos. Termenul lu se aplica tuturor celor care neaga ce spune Biblia despre Isus.

| Kalla a răspuns:

Merci de funda >big grin

| Hombre a răspuns (pentru Kalla):

Mai bine iti da o capra.winking

| Kalla a răspuns (pentru Hombre):

Vreau doua.

| Hombre a răspuns (pentru Kalla):

Mda, fie doua, iti mai dau si eu una, dar sa fie ţap?

| Kalla a răspuns (pentru Hombre):

Fara ţap. Vreau un berbechee hee

| WholeWorldTeam a răspuns (pentru Kalla):

De unde sti ca din 2017? Te referi la cipul sub piele?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Kalla):

Sunt de acord cu tine;-)

| verdeinfață a răspuns:

In aceste institutii bancare de care scrii mai sus,sunt implicati din plin (pana-n bărbi ) tagma popilor!
Au afaceri, vile, terenuri, masini, etc.si toate astea dintr-un salarui de bugetari! Habar nu ai ce se ascunde in mintea acestor ipocriti!
,, Mare mirare ''ai avea daca ai sti!

| verdeinfață a răspuns:

Chitobagul
Uite ce fac,, staretii''pe care-i pupi in fund!
http://www.youtube.com/watch?v=cWUs01Kj0QA
http://www.youtube.com/watch?v=BFnahhEv9rA
http://www.youtube.com/watch?v=KkpT6l0V3GY
Si exemplele acestea pot continua cu MIILE, pe acestea de ce nu le vezi? dai gunoiul sub preș?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru verdeinfață):

Ma baiete? barfele lumesti, sant gunoiul si reaua vointa precum si slaba credinta sant gunoaie in religie. daca tu poti sa cureti ceva, fara sa murdaesti altaceva, eu imi scot rapalia si ma plec.iar iubirea de averi si bani e generala.ma tem ca in privinta asta toti santem gunoaie,si cand va veni maturatorul, sa faca curat, ar fi bine sa ajungem sub pres.dar el nu face asa.el asaza ce bun si frumos la locul care trebuie, si gunoiul il arunca in foc, si pe cel din casa si pe cel din curte.personal,m-as bucura sa fiu un gunoi de cui ruginit, si sa spuna; il mai pastrez poate mi-o folosi candva.dar cine stie? cat despre pupatul in fund; s-ar putea sa fii mai buzat decat mine cu mult fiindca nu am tocit pragul bisericii, mai des a venit biserica la mine decat eu la ea.si ea vine de doua ori pe an, la craciun si la boboteaza.deci poti sa-mi iei mielul la tranta cand doresti.io nu ma pun impotriva.