Cred ca este foarte putin ce ai redat, ca sa isi poate face lumea o imagine despre ea; cei bineintentionati, ma refer; ceilalti, poti sa spui si doua cuvinte despre un crestin si isi vor varsa veninul.
De acest suflet mare nu te poti apropia decat citindu-i toata viata, suferintele din inchisoare, din lagar si din Siberia.
Sunt părţi lipsă din întrebare, fiindcă am scris vorbele Mamei Blondina şi ale celor cu care vorbeşte între ghilimele, pentru a diferenţia dialogul de povestire, dar, se pare că, ce se scrie între ghilimele nu apare în întrebarea postată...
Nici nu ştiu cum să editez întrebarea...
Am încercat s-o şterg şi s-o repostez, dar repostarea îmi este mereu refuzată(am încercat chestia asta de vreo 3 ori).
La prima intrebare raspunsul este simplu. Nu pot sa-mi fac o parere despre minuni atata timp cat lipsesc acele minuni. Imi spui si mie macar o minune din acel lung sir de "minuni"?
A doua intrebare e prea grea pentru mine... Din ce-ai prezentat nu pot sa-mi fac o parere incat ea sa cuprinda tot ce-ai intrebat. Dar pot spune ca, perspectiva ei asupra mortii o consider deplasata, doar o superstitie bolnava.
1. N-am cum să răspund, fiindcă lipsesc părţi esenţiale din postare...
2. Înţelepciune Dumnezeiască şi nebunie lumească, aş spune eu...