La prima intrebare raspunsul este simplu. Nu pot sa-mi fac o parere despre minuni atata timp cat lipsesc acele minuni. Imi spui si mie macar o minune din acel lung sir de "minuni"?
A doua intrebare e prea grea pentru mine... Din ce-ai prezentat nu pot sa-mi fac o parere incat ea sa cuprinda tot ce-ai intrebat. Dar pot spune ca, perspectiva ei asupra mortii o consider deplasata, doar o superstitie bolnava.
1. N-am cum să răspund, fiindcă lipsesc părţi esenţiale din postare...
2. Înţelepciune Dumnezeiască şi nebunie lumească, aş spune eu...
Cred ca este foarte putin ce ai redat, ca sa isi poate face lumea o imagine despre ea; cei bineintentionati, ma refer; ceilalti, poti sa spui si doua cuvinte despre un crestin si isi vor varsa veninul.
De acest suflet mare nu te poti apropia decat citindu-i toata viata, suferintele din inchisoare, din lagar si din Siberia.
Sunt părţi lipsă din întrebare, fiindcă am scris vorbele Mamei Blondina şi ale celor cu care vorbeşte între ghilimele, pentru a diferenţia dialogul de povestire, dar, se pare că, ce se scrie între ghilimele nu apare în întrebarea postată...
Nici nu ştiu cum să editez întrebarea...
Am încercat s-o şterg şi s-o repostez, dar repostarea îmi este mereu refuzată(am încercat chestia asta de vreo 3 ori).