| Michi2020 a întrebat:

Doamna din video se incadreaza la porunca a 3-a sau doar la prostie?
https://www.activenews.ro/......DEO-172557

12 răspunsuri:
| Wr3nch a răspuns:

Se cheama cadere de calciu si o au destui.

| Holiday a răspuns:

Daca ai sti pe cati i-a luat salvarea direct din biserici sau de la alte intruniri religioase...aia ce porunca mai incalca?hee hee

| Manciu_Emil_1976 a răspuns (pentru Wr3nch):

"Comedianta a mai menționat că, deși a fost supusă unei tomografii computerizate și a fost supusă altor teste de diagnosticare, cadrele medicale nu au reușit să indice cauza incidentului."
Presupun că tu ești mega-cadru medical...

| Wr3nch a răspuns (pentru Manciu_Emil_1976):

Nu, doar ca nu vad ce legatura are divinatea cu ceva banal. Daca ma impiedic cand il injur pe unu e pentru ca is prost si nu ma uit unde merg. Suntem 8 miliare pe lume sef, chiar crezi ca are Ea timp de toti?

| cristi202 a răspuns (pentru Wr3nch):

OK, dar de ce tocmai atunci, de ce nu inainte, de exemplu, sau dupa vreo doua ore?

Observa ca s-a intimplat exact imediat dupa aceea, nu a mai apucat sa zica nimic! Asta cred ca cere totusi o explicatie.

| cristi202 a răspuns:

Clar porunca a treia. La fel ca si un cintaret sau actor, nu mai stiu ce era, a fumat pe scena, si a spus la un moment dat, desigur in batjocura: "Acum trag un fum pentru Dumnezeu!". A patit la fel ca femeia aceasta, nu a mai apucat sa traga fumul, a cazut secerat. Si a murit acolo.

A, si inca ceva. Daca citesti articolul, femeia a zis ca nu i s-a mai intimplat asa ceva. Si: "a mai menționat că, deși a fost supusă unei tomografii computerizate și a fost supusă altor teste de diagnosticare, cadrele medicale nu au reușit să indice cauza incidentului."
Deci?

| Wr3nch a răspuns (pentru cristi202):

Deci a fost o cadere de calciu? dar nu ma sfarm, ca ru renunti la ceea ce crezi.

| Topping2022 a răspuns (pentru Wr3nch):

S-a ales cu capul ala prost spart.
Si tu te-ai lovit la cap, dar cand ai fost mic.Nu ca acum ai fi mare.

Bine, a fost o cadere de calciu. Dar nu mi-ai raspuns la intrebare: de ce nu cu un minut inainte, sau cu 5, de ce nu cu un minut dupa, sau cu 5 sau mai mult? De ce tocmai atunci, incit nu a mai apucat sa zica nimic? Si am mai dat aici un caz, deci nu e un caz singular.

| Wr3nch a răspuns (pentru cristi202):

Pentru ca asa se intampla, aleatoriu. Cunosc oameni care au patit fix la fel pe strada, cand la lucru, etc.