anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii, ai grija Doamne de noi si iarta-ne noua pacatele noastre, caci eu roaba Ta nu ma feresc si nu ma rusinez sa pronunt numele Tau. Ajuta-i Doamne pe ei cum mai ajutat pe mine, lumineaza-le mintea si ajuta-i sa mearga pe calea cea buna.Inlatura raul din inima lor si ai grija de ei si de familiie lor, caci cu pacate ne nastem toti si prea putini venim in fata Ta fara de greseli.

Răspuns Câştigător
| venusdoom a răspuns:

straight face ( se presupune ca e un site unde pui intrebari si raspunzi la ele)

41 răspunsuri:
| purEvil a răspuns:

Asta'i crezu?

| ElenaErika a răspuns:

Amin

| MissDelevingne a răspuns:

@purEvil normaal ca nu e crezul...

| MissDelevingne a răspuns:

Si ce e cu postarea asta? cineva are nevoie de rugi si le cerseste pe TPU?

| EmaS a răspuns:

Ce bine ca prin jertfa Domnului Isus avem iertare de pacate! El este jertfa de ispasire pentru pacatele noastre!

| miradoniz a răspuns:

hee hee Tare asta!hee hee "Iisus,Iisus"iartă-mi păcatele-ca eu nu te reneg! adu pe ceilalți pe drumul meu, care e cel bunhee hee căci toți suntem păcătoși-din fericire unii reușesc sa ajungă în fata Ta fără greșeli!hee hee sora-mea, chapeau!

| OSCARtoons a răspuns:

Bravo ai 2 mii de euro de la Becali :]]

| Intruder19 a răspuns:

Amin.

| papusikatha a răspuns:

Multumesc pentru raspunsurile rautacioase, are cine sa le vada, eu va iert.

| BallerVD a răspuns:

De ce trebuie sa postezi asa ceva aici? Nu crede gresit. nu-s satanist, sunt ateu. Dar nu cred ca asta ar fi un loc potrivit sa postezi asa ceva.

| miradoniz a răspuns:

@Gabriella20 Nu am vrut sa fiu răutăcioasă; scuze; am crezut sincer ca e o gluma! Se spune ca"rugăciunea e o moarte",pe aici e direct"viață veșnică", se parehee hee
Dar până la urma, fiecare face cum crede ca e mai bine-bănuiesc?!

| papusikatha a răspuns:

De ce va mai obositi sa raspundeti? Nu ma int rasp ateilor, e la categoria religie, postez ce vreau atata timp cat nu o fac la alte categorii

| papusikatha a răspuns:

@miradoniz, la ora asta sunt foarte obosita si nu sunt genul care sa ii bage omului pe gat ceea ce nu vrea, a fost o simpla rugaciune pe care am vrut sa o impartasesc cu cei ce cred, a fost ceva din sufletul meu pentru ca asta am simtit. nu am nevoie de criticile nimanui, o seara buna

Răspuns utilizator avertizat
| Hombre a răspuns:

Doamne miluesteeeee, amin.

ardnaxur1961
| ardnaxur1961 a răspuns:

Asa, si? Care ar fi intrebarea?

Răspuns utilizator avertizat
| DorelSudoru a răspuns:

Trecema si pe mine in acatist, multam vezi sa pui mai multi bani ca am destule de care sa fiu iertat...Hail iisus

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce tot trebuie sa faceti referire la voi cu cuvinte precum "roaba, milogul tau". Nici eu nu te-as mai asculta, e o linguseala ieftina, fara suparare dar parca ai sta pe aleea de cersetori in fiecare seara si Dumnezeu ar trece pe langa voi impresionat de fiecare milog.

| XxXBlackVampireXxX a răspuns:

Multumim pentru poezie.hee hee

| Bogdanux a răspuns:

Tu din ce scorbura ai iesit?

| Infernia a răspuns:

La biserica e inchisoarea potrivita pentru din astia ca tine.

| Flav a răspuns:

Amin.

| papusikatha a răspuns:

Ati uitat sa va da-ti "amuzant" "inteligent" si "folositor" happy

| DracusorImpielitat a răspuns:

Ai uitat sa spui " Amin". dar spun eu pentru tine, Amin. n-am auzit de rugaciunea asta, dar e misto.

| ankahra4m a răspuns:

Vodka noastra care esti din ceruri, sfinteasca-se in numele tau, vie imparatia ta, faca-se voia ta, precum in shot asa si in cocktail. Drujba noastra cea de toate zilele, dane-o noua astazi si ne iarta pacatele noastre, precum si noi crestinilor nostri. Si nu ne duce pe noi in p**a, ci ne zaboveste de cel fals. Amin straight face e ceva e genul?

| Polaris a răspuns:

Iartă-l, Panda, că nu ştie ce zice.

| Bogdanux a răspuns:

@User12

Omule, asta e un site, nu o biserica unde sa spui rugaciuni.WTF?

| papusikatha a răspuns:

Doamne iarta-i ca nu stiu ce spun, o sa vedeti voi cand ve-ti fi in fata Lui si ve-ti da socoteala, iar o sa va aduca aminte de aceste vorbe!

| Polaris a răspuns:

Http://chestiichestiichestii.blogspot.com/2011/09/balada-unui-pocait.html
L-am găsit pe Gheorghe din balada mea. :D