Si ce e cu postarea asta? cineva are nevoie de rugi si le cerseste pe TPU?
Ce bine ca prin jertfa Domnului Isus avem iertare de pacate! El este jertfa de ispasire pentru pacatele noastre!
Tare asta!
"Iisus,Iisus"iartă-mi păcatele-ca eu nu te reneg! adu pe ceilalți pe drumul meu, care e cel bun
căci toți suntem păcătoși-din fericire unii reușesc sa ajungă în fata Ta fără greșeli!
sora-mea, chapeau!
Multumesc pentru raspunsurile rautacioase, are cine sa le vada, eu va iert.
De ce trebuie sa postezi asa ceva aici? Nu crede gresit. nu-s satanist, sunt ateu. Dar nu cred ca asta ar fi un loc potrivit sa postezi asa ceva.
@Gabriella20 Nu am vrut sa fiu răutăcioasă; scuze; am crezut sincer ca e o gluma! Se spune ca"rugăciunea e o moarte",pe aici e direct"viață veșnică", se pare
Dar până la urma, fiecare face cum crede ca e mai bine-bănuiesc?!
De ce va mai obositi sa raspundeti? Nu ma int rasp ateilor, e la categoria religie, postez ce vreau atata timp cat nu o fac la alte categorii
@miradoniz, la ora asta sunt foarte obosita si nu sunt genul care sa ii bage omului pe gat ceea ce nu vrea, a fost o simpla rugaciune pe care am vrut sa o impartasesc cu cei ce cred, a fost ceva din sufletul meu pentru ca asta am simtit. nu am nevoie de criticile nimanui, o seara buna
Trecema si pe mine in acatist, multam vezi sa pui mai multi bani ca am destule de care sa fiu iertat...Hail iisus
Ai uitat sa spui " Amin". dar spun eu pentru tine, Amin. n-am auzit de rugaciunea asta, dar e misto.
Vodka noastra care esti din ceruri, sfinteasca-se in numele tau, vie imparatia ta, faca-se voia ta, precum in shot asa si in cocktail. Drujba noastra cea de toate zilele, dane-o noua astazi si ne iarta pacatele noastre, precum si noi crestinilor nostri. Si nu ne duce pe noi in p**a, ci ne zaboveste de cel fals. Amin e ceva e genul?
Doamne iarta-i ca nu stiu ce spun, o sa vedeti voi cand ve-ti fi in fata Lui si ve-ti da socoteala, iar o sa va aduca aminte de aceste vorbe!
Http://chestiichestiichestii.blogspot.com/2011/09/balada-unui-pocait.html
L-am găsit pe Gheorghe din balada mea. :D
Bossa100000 întreabă: