anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doamne Iisuse Hristoase, fiul lui Dumnezeu, miluieste-ne pe noi pacatosii, ai grija Doamne de noi si iarta-ne noua pacatele noastre, caci eu roaba Ta nu ma feresc si nu ma rusinez sa pronunt numele Tau. Ajuta-i Doamne pe ei cum mai ajutat pe mine, lumineaza-le mintea si ajuta-i sa mearga pe calea cea buna.Inlatura raul din inima lor si ai grija de ei si de familiie lor, caci cu pacate ne nastem toti si prea putini venim in fata Ta fara de greseli.

Răspuns Câştigător
| venusdoom a răspuns:

straight face ( se presupune ca e un site unde pui intrebari si raspunzi la ele)

41 răspunsuri:
| Bogdanux a răspuns:

@Atheist

That's a fuckin' masterpiece. smug big grin

| papusikatha a răspuns:

Atheist unde nu e cap vai de picioare, pun pariu ca nici unul dintre voi nu ati spune chestiile astea de fata cu parintii vostri.

| Polaris a răspuns:

@User12 - De fapt da, le-am spus. Şi tata chiar mă aprobă, împărţind aceleaşi 'credinţe'. Şi nu-ţi fă griji de cap, zic să-ţi cauţi tu unul. ^^ Hai pa, Satan să te ajute.

| Dumnezău a răspuns:

Ba,pulifric,da' pe mine de ce nu ma mentionezi in rugaciune? Gata, te omor si te trimit lui Satan ca nu mi-ai proslavit lorgeanul cel preacuvios si preapretios.Lucifere,tata,hai ca ai o comanda!

| papusikatha a răspuns:

Satan sa nu fie cu nimeni, nici macar cu tine... sa piara pe pustiu... o sa ma rog pentru voi.

| D3iDEI a răspuns:

Exagerezi mai suer12 laughing si amma e credinciaosa si emrge la biserica in fiecare duminica dar nu cred ca ar posta rugaciuni pe ent si s-ar certa cu ateiilaughing))

| ZvT a răspuns:

User12 explică:
Doamne iarta-i ca nu stiu ce spun, o sa vedeti voi cand ve-ti fi in fata Lui si ve-ti da socoteala, iar o sa va aduca aminte de aceste vorbe!

Parca dumnezeu ierta pe toata lumea. Iar s-au schimbat regulile?

| papusikatha a răspuns:

@ZvT Ii iarta pe cei ce cred in EL. Si ii va ierta si pe ceilalti dupa ce isi vor ispasi pedeapsa in Iad, nimeni nu ramane in iad, Dumnezeu ne iubeste pe toti si ne iarta pe toti daca ne caim si cerem iertate El ne iarta, si pe tine si pe mine si pe ATHEIST si pe toti ceilalti care si-au batut joc de numele Lui.

| śŇŇŇiKeŘś a răspuns:

Unde-i intrebarea mai fraierica credinciosu'?

| ZvT a răspuns:

User12 De unde cunosti aceste detalii? Sa nu imi zici ca din biblie ca cel ce a scris-o iti garantez eu ca nu a trecut prin toate astea desprea care vorbesti tu, probabil doar cu mintea de la mugurii ilegali astazi. Eu nu sunt ompotriva lui dar nici nu sunt ''robul'' lui.

| JUST1ANIME a răspuns:

N-ai ce face laughing