Salut... sunt crestin-ortodox si cred ca o parte din ce spui e adevarat, adica sigur ai auzit de "Iluminati" (MASONI), ei bine ei exista si ei ascund anumite secrete despre Patimile Lui Iisus
Mai baiatule! vrei dovezi ca exista Dumnezeu!? Pai fi atent la urmatoarele:
-O mama divortata i-si creste singura cei 6 copii[sau chiar mai multi].
-Intr-un tinut arid un preot tine o slujba pentru ploaie si dupa incepe ploaia.
-icoanele ''plang'' fara motiv aparent.
-vrei sa faci ceva dar ceva iti spune ca nu e bine[nu da vina pe instinct]
-primul lucru pe care il faci in caz de calamitate te duce cu gandul la Dumnezeu.
Sunt foarte multe nici nu am timp sa redau o parte din cate as vrea acum...ideea e simpla!, cand te uiti in jurul tau sa fi sigur ca tot ceea ce vezi e creatia lui Dumnezeu.
Si sti ce mai cred eu despre tine!?, eu cred ca de fapt in sufletul tau crezi in Dumnezeu dar ai nevoie de confirmare! iti spun eu- EXSISTA!
Ce va place sa credeti in minuni...pardon, minciuni. 7 boli cronice!? Ooooooo. Ar trebuii sa inlocuim medicina cu rugaciuni la moastele Sf. Nectarie. Trepanatul ala de calugar minte de ingheata apele.
Ai curaj sa vorbesti cu medicul lui? Plus ca fiecare pacient are o fisa de internare si de externare. Nu poti ascunde asta? Explica asta
Eu cred ca te cam dai la fund... ai dovezi solide care pot fi dovedite si ti se cam inmoaie genunchii... ce va mai place voi ateilor sa nu existe Dumnezeu oricum ar fi dar nu va fi NICIODATA ASA
Ce dovezi bai indoctrinatule si credul, "ce va mai place voi ateilor sa nu existe Dumnezeu" pai aici e vorba ca ne place, noi nu credem si atat, cat despre dovezi tu trebuie sa vii cu ele pentru ca tu sustii asta. E ca si cand iti spun ca am vazut un c.a.c.a.t zburator si iti cer tot tie sa demonsrezi ca ca nu am vazut.Eu trebuie sati demonstrez, atentie lasa capu' in jos ca te loveste.