Hristos a Inviat! Da, cred din toata inima mea si nimeni si nimic nu ma va opri sa nu fac asta! Stiu ca Dumnezeu ma iubeste mult de tot! Dumnezeu sa va binecuvinteze!
Lasa ca cu stinta o sa mearga el pe lumea de apoi! Cand o sa arda in iad pe el o sa-l salveze stinta! Dar de fapt daca el e din neamul maimutelor sa-l lasam maimuta noi suntem oameni facuti de Dumnezeu!
Maimutele din ziua de azi de ce nu se fac oameni? Daca el tot ne gaseste probleme la noi credinciosii hai sa-i gasim si noi lui defecte! Stinta nu se cearta cu Bibliea decat ca stinta a descoperit mai tarziu cea ce era deja scris in Biblie!
Multi ma judeca ca fac propaganda religioasa, dar atunci cand Il cunosti pe Dumnezeu cand ai experiente personale cu El cand gusti din bunatatea Lui, tu nu mai poti sa taci.Ai dori ca toti sa beneficieze de acest Har al lui Dumnezeu!
Vedem ca si ucenicii erau plini de teama, stateau ascunsi atunci cand Domnul Isus a fost prins si crucificat.Insa,dupa aceea ei au fost umpluti cu Duhul Sfant si au fost plini de indrazneala in raspandirea Evangheliei. Apostolul Pavel dupa intalnirea cu Domnul Isus pe drumul Damascului a fost transformat din prigonitor in prigonit.Numai puterea lui Dumnezeu poate sa transforme in acest mod!
Hristos a inviat! El e astazi printre noi! Lasa-L sa te atinga si vei fi eliberat.
Luca 12:49
Eu am venit să arunc un foc pe pământ. Şi ce vreau decât să fie aprins chiar acum!
si iata intarita aceasta idee:
"Matei 10:34, Sa nu va-nchipuiti ca am venit sa aduc pacea pe pamant: Am venit nu ca sa aduc pacea, ci sabia"!
Luca 14:26: Daca vreun om vine la mine si nu uraste pe tatal lui, pe mama lui, pe
sotia lui si pe ai sai copii, si pe fratii lui, si pe surorile lui, da, si propria lui viata,
nu-mi poate fi ucenic."!
35. Si le-a zis: Cand v-am trimis pe voi fara punga, fara traista si fara incaltaminte, ati avut lipsa de ceva? Iar ei au zis: De nimic.
36. Si El le-a zis: Acum insa cel ce are punga sa o ia, tot asa si traista, si cel ce nu are sabie sa-si vanda haina si sa-si cumpere.
37. Caci va spun ca trebuie sa se implineasca intru Mine Scriptura aceasta: "Si cu cei fara de lege s-a socotit", caci cele despre Mine au ajuns la sfarsit.
38. Iar ei au zis: Doamne, iata aici doua sabii.
Si Isus Zis-a lor: Sunt de ajuns.
18 Cel viu. Am fost mort, si iata ca sînt viu în vecii vecilor! Eu tin cheile mortii si ale iadului!
Chiar si dupa trecerea apocalipsei si noul pamant ce va veni noi tot vom crede asa.
Ai dreptate, nu cred ca ne tragem din maimute. Ne tragem din delfini.
Maimutele nu au glande lacrimale, delfinii au.
În moartea Sa, Isus Hristos a purtat păcatele poporului Său, suferind toată pedeapsa pe care poporul Lui o merita. Hristos a obţinut, prin moartea Sa la Golgota, iertare, dreptate, sfinţire şi slavă veşnică pentru un număr mare şi precis de oameni pe care i-a cunoscut înainte de întemeierea lumii. Din acest motiv, Domnul Isus Hristos este numit „marele Păstor al oilor" în legătură cu „sângele legământului cel veşnic" (Evrei 13:20) După ce Hristos a declarat că ucenicii care îi fuseseră daţi constituiau o posesiune specială a lui Dumnezeu Tatăl [Ioan 17:6], ceva mai târziu El a adăugat: „Nu Mă rog pentru lume, ci pentru aceia pe care Mi i-ai dat Tu, pentru că sunt ai Tai" [Ioan 17:9; vezi şi 15:19], De unde reiese că omenirea nu îi aparţine în întregime Creatorului ei, atât doar că harul salvează de blestemul şi mânia lui Dumnezeu şi de la moartea eternă un număr limitat de oameni, care altfel ar muri. Însă lumea ca atare este lăsată în voia propriei distrugeri, căreia i-a fost destinată. Între timp, deşi Hristos Se interpune ca mediator, El reclamă pentru Sine, în acord cu Tatăl, dreptul de a alege. „Nu vorbesc, spune El, despre voi toţi; cunosc pe aceia pe care i-am ales" [Ioan 13:18]. Dacă cineva se întreabă de unde i-a ales, El răspunde într-un alt pasaj: „din mijlocul lumii" [Ioan 15:19], pe care o exclude din rugăciunile Sale când îşi încredinţează ucenicii în mâna Tatălui [Ioan 17:9]. Trebuie să credem următorul lucru: când declară că îi cunoaşte pe cei pe care i-a ales, El indică în sânul omenirii o specie aparte care se distinge nu prin virtuţile ei, ci prin hotărârea decretului ceresc. In concluzie DA El a murit pentru noi!
Iisus nu s-a nascut, n-a existat, n-a murit, n-a inviat.Viata voastra e o minciuna! De fapt, nici Superman nu e alergic la kryptonita, si nici Jimi Hendrix nu a fost cel mai bun chitarist din istorie, si de fapt, Ioan Botezatorul era esenian, si de fapt, maicutele sunt actrite la YouJizz!
Nuff said.
El S-a intrupat si a luat chip de om supus acelorasi slabiciuni ca si noi. El a fost om suta la suta, a simtit fiecare lovitura, a plans a suferit.Acesta a fost scopul pentru care a venit pe pamant ca sa plateasca pretul pentru pacatele noastre.
Pai daca a fost "om suta la suta" a si murit suta la suta, deci...
DeProfundis99 întreabă: