anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Duhovnicul sau pshiologul? Oricum eu in orasul in care traiesc nu cunosc pshiologi dar am parohia la care ma duc mereu si simt ca cu cat am Biserica aproape de mine de ce sa merg la un pshiolog cand pot sa merg mereu la intalnirea cu Dumnezeu? Oricum credeti ca daca am o problema sa merg la duhovnicul meu si nu la un pshiolog? am niste conceptii fata de pshiologi..Nu stiu nu prea ajuta(parerea mea)..De fiecare data cand merg la duhovnicul meu ma simt mai impacata sufleteste fata cand trebuie sa merg la un pshiolog trebuie sa ii spun problemele mele intime care le pot discuta doar cu o anume persoanabig grin

Răspuns Câştigător
| Anonimity a răspuns:

Eu unul prefer Duhovnicul, are o gandire pozitiva, o stare de mantuire pe care prin vorbele sale ti-o va transmite si tie.Protul,care stie toate invtaturile bibliei, poate rezolva problemele personale ce tin de constinta, insa daca u poate te va trimite la sigur la un psiholog, dar eu unul pariez pe duhovnic.

10 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Ce probleme ai ca te rezolv eu grave?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Nu mi-ai inteles intrebarea dar e ok.
mersi mult raspunshappy

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Anonimity):

Si eu sunt de aceeasi parere cu tine Silviu..multumesc mult pentru parerehappy

| milan9 a răspuns:

Dacă doreşti ca sfaturile primite să fie garantate şi din punct de vedere moral, spiritual, şi pentru o mai potrivită împăcare a sufletului dintr-o dublă perspectivă (şi practică şi spirituală, cu posibilă referire la familie), mai potrivit este să mergi la un duhovnic. Dar la unul care, fără a fi presat de timp, să aibă timp să te asculte şi să înţeleagă respectiva problema…

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Cel mai bun pshiolog esti tu insuti tu de cunosti cel mai bine

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Duhovnicul este doctor de suflete. daca e sufletul bolnav, trupul sufera ingrozitor.iar duhovnicul il slujeste pe doctorul a toate.se pricepe mult mai bine ca unul ce el insusi le-a facut.sant buni si psihologii ca unii ce ay cercetat toate si au ales ce e bun asa cum scrie in biblie.

| Raynn a răspuns:

Samanul sau doctorul?

| Anonimity a răspuns:

Multumesc pentru funda!

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru Anonimity):

Cu placere:*