| ErrorFound a întrebat:

Dumnezeu a avut nevoie de 3 zile pentru a crea Pamantul.
"In prima zi a creat pamantul"
"in a doua zi a creat cerul si apa"
"In a treia zi a creat vegetatia si animalele"
CONTINUARE:
"In a patra zi a creat Soarele, Stelele si Luna"
Acum stati putin si ganditi-va la ce ma refer si muriti de ras. rolling on the floor
Daca inca nu v-ati prins inca crestinilor, Dumnezeu a creat o planeta in 3 zile si a avut nevoie de doar O ZI pentru a crea restul universului... laughing
Mai are sens sa mai zic altceva?

67 răspunsuri:
| BogdanVasc a răspuns:

Biblia a fost creata astfel incat sa o cunoasca doar cei care nu vor sa inteleaga limba romana si gramatica din 2013, ei raman la acum 2000 ani, dar e bine...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu m-am gandit ca nu ar fi existat apa, cer, vegetatie si animale fara un soare dar e bun si ce ai spus tu. laughing
WrathOfTheJesus tu esti fost boschetar care asculta cedry2k si deodata ai devenit crestin? (doar o aluzie ca rapul este ascultat in mare parte de tampiti)
lasa tu gramatica si pune-ti capul la contributie.
Ia explica tu biblia luminatule de Dumnezo.

| Mădă0611 a răspuns:

Http://i.imgur.com/YtFrr.jpg

Aia ca aia, dar inainte de a crea Soarele, exista cer, apa in stare lichida, vegetatie si animale. :>

Răspuns utilizator avertizat
| Ben00 a răspuns:

Si acuma la sfarsit ai aparut si tu, ca un luceafar.

| ViorelTeVede a răspuns (pentru Ben00):

De ce critici? Intrebarea este foarte logica!

| Scarbo a răspuns:

=> pamantul e mai mare ca si universul, acum are sens?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tu esti ala de iti faceai cruce cu limba la concertele haarp cord?laughing
Rap cu un singur p si Hop tot cu un singur p se scrie din cate imi aduc aminte.
Eu am scris acolo ca n-am treaba cu rapul ci cu ascultatorii retardati, tu fiind printre ei se pare.
Cand iti cumperi primul cd cu rap mai vorbim.

| HueyFreeman a răspuns:

Universul tau este destul de mic daca Terra este singura planeta capabila de a sustine viata.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

As dori sa imi explici si mie cultura asta complexa a rapului cu tigani americani care se omoara intre ei cu bate si topoare.
In Romania este cam acelasi lucru numai ca aici canta manele. laughing

| HueyFreeman a răspuns:

Biblia mai sustine si ca Pamantul este plat si geocentrismul. Sa nu uitam de lumina inaintea surselor de lumina, care-i de fapt argumentul tau?

| Inferno a răspuns:

Din Biblie nu reiese faptul ca Dumnezeu a avut nevoie de trei zile pentru a crea Pamantul, in intregime, ci doar ca in trei zile l-a creat.
Noi am descoperit cat de vast este Universul intr-un timp relativ scurt, pentru cei din perioada respectiva acesta era mult mai putin complex decat este Pamantul.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ma duc sa ma cultivez pentru ca mi-a spus unul care se minte zilnic ca Dumnezeu exista. S-au impuscat in mod indirect intre ei, doar nu vrei fata in fata. Oricum esti redus, mai treci pe la biserica poate te trezeste popa cu agheasma.

| Inferno a răspuns (pentru TheMechanix):

Cand un electron intalneste un pozitron se anihileaza reciproc eliminand o cantitate de energie sub forma de bosoni electromagnetici(fotoni). Conform cosmologiei actuale lumina a aparut inaintea stelelor, prin procesul de mai sus. Radiatia cosmica, provine din anihilari de acest fel.

| Inferno a răspuns:

"Dupa spusele Bibliei (...)Pamantul reprezinta unica planeta din univers care are conditii necesare sustinerii vietii. "
Biblia nu trateaza problema vietii in Univers din simplul fapt ca, raportat la cunoasterea respectiva, nu exista alte sisteme solare cu exceptia sistemului nostru solar. Nu vad cum Biblia ar face presupuneri in legatura ca un subiect ce a aparut recent.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

אתה יודע מי אני

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar nu stiu de ce plangi. laughing
Un argument este folosit pentru a sustine o opinie. Am dat argumente pana acum astfel incat sa fie vagi?
Eu spun sa mai dai o laba ca o iei razna copchile, te visezi intelectual. laughing
Parerea mea este ca tu esti un terminat caruia ii este frica de lume si prefera sa injure pe TPU decat sa fie batjocorit in realitate de toata lumea. Nu-i asa?
Alt motiv care sa fie, acum raperii injura pe internet.

| ErrorFound explică:

Aia nu sunt tigani. Sunt negri africani deci e o diferenta. happy Te rog nu-i confunda.

| ErrorFound explică (pentru Scarbo):

Esti aberant.

| ErrorFound explică (pentru Inferno):

Asta e problema lor. Eu sustin doar faptul ca afirmatiile sunt aberante. happy

| HueyFreeman a răspuns:

"Unde sustine asta. Cand afirmi ceva vin-o cu citate nu cu vorbe goale." Si unde sustine ceea ce ai afirmat tu?
"Ma tu ai raportat problema ca un necredincios." Atunci ce argumente poate prezenta o carte pe care toti o pot interpreta in felul lor?

| Mikhtarian a răspuns:

Oh frate, daca ai stii tu ce greseli faci.
O sa vezi mai tarziu.
O zi buna.

| martzian a răspuns:

Tu razi doar pentru ca nu intelegi ce inseamna atotputernicia lui Dumnezeu... El nu "a avut nevoie" ci a ales sa limiteze creatia pe zile. Putea relaxat sa faca totul intr-o singura zi. Te-ai gandit ca poate lucrul acesta are si alte sensuri decat sa ofere motive de a muri unii de ras? happy

"Mai are sens sa mai zic altceva?" - Dupa ce nu ai zis nimic? Nu...

| martzian a răspuns (pentru BogdanVasc):

Ce tare! Cred ca cei care scriau textele biblice se gandeau fix la anul 2013 si la gramatica de azi... Logica de logica, man! laughing

| martzian a răspuns (pentru TheMechanix):

De unde venea lumina daca abia in a patra zi a facut Soarele? - De la Dumnezeu. De ce crezi ca cel care creaza Soarele nu poate genera si lumina?

"Vestea, pe care am auzit-o de la El si pe care v-o propovaduim, este ca Dumnezeu e lumina, si in El nu este intuneric." (1 Ioan 1:5)

| martzian a răspuns (pentru HueyFreeman):

"Biblia mai sustine si ca Pamantul este plat si geocentrismul." - Unde ai gasit asa ceva?

| ErrorFound explică (pentru martzian):

Sti...ai nevoie de un lucru numit logica sa discuti cu mine. happy
Inca consideri ca Dumnezeu este perfect? Este un concept prea maret pentru a putea fi atins de orice entitate. Nici universul nu este perfect.
Cum sa limitezi ceva pe zile? Oricat de "perfect" ar fi Dumnezeu tot nu ar fi putut crea milioane de tone de apa intr-o zi. Ce sa mai spunem despre plante? Sau despre animale? Sau chiar despre oameni?(continuant cu a sasea zi).
Hai sa spunem prin absurd ca celui ce a scris Biblia ii placea misticismul si a hotarat sa numeasca niste perioade "zile". Deci Dumnezeu nu a creat Pamantul si universul in 3 si respectiv o zi, ci in 3 respectiv una perioade. Acum depinde cat de mari erau acele perioade.
Acum se ajunge la alta problema. Daca Dumnezeu a creat animalele si plantele intr-o perioada(mai lunga de o zi), cum au rezistat acestea mai mult de o zi fara caldura sau lumina de la soare?
Stiu ca mintea ta nu poate procesa atata asa ca ma opresc aici. Zi-mi daca mai vrei sa mai continui. Eu vreau doar sa-ti mai spun ca va ghidati orbeste dupa niste idei banale, ipocrite si ireale. Treziti-va, oameni buni.

| HueyFreeman a răspuns (pentru martzian):

Exact acolo unde scrie ca Terra este singura planeta din Univers capabila sa sustina viata.

Ce? Nu scrie in Biblie ca Pamantul este centrul galaxiei si al universului? Zi ca nu-i asa.

Lasa citatele, poti dovedi?