A, da? si i-a zi-mi si mie de unde stii tu ca a avut loc big bangul? ai vazut cu ochii tai? sau ai vazut tu ca am evoluat noi oamenii din niste microorganisme?
Dar ai vazut tu ca Dumnezeu te-a creat pe tine si pe ma-t*?
Cel putin studiul iti aduce dovezi. Cum am spus, cainele se trage din lup. Este o evolutie si probabil una prea substabtiala ca sa o intelegi tu.
Vezi-ti de treaba. Am citit-o si a fost plina de retardisme specifice unor inculti barbari. Fa-mi si mie pe plac si citeste studiile lui Nikola Tesla sa vedem cui ii bubuie capul primul.
Asculta draguta, nu stiu cum cei care te-au crescut te-au invatat sa vorbesti, dar de mama nu zici nimic, ai priceput? pe mine poti sa ma injuri cat vrei.eu vorbesc frumos cu tine, tie-ti pica gura....in cazul asta mainile, daca faci la fel.
Vezi-ti de treaba ca n-am injurat-o pe maica-ta. Ti-am dat un exemplu. Sau daca poate consieri ca ma-t* e o injuratura inseamna ca ai probleme. Ma=maica ta=ta, ma-t*=maica-ta. Ideea era ca tu nu poti demonstra ca Dumnezeu te-a creat pe tine sau pe maica-ta, sau pe oricine de pe acest Pamant.
Auzi, sa stii ca nu m-am nascut ieri. n-ai citit nicio Biblie. daca ai fi facut-o s-ar fi vazut. si acum, demonstreaza-mi si mie te rog ca big bangul a avut loc. pa!